Lapbooky 2 - 5 rokov
Zatiaľ je nás 5- kto sa ešte pridá a vyberie si z tém :Jar- leto- Jeseň- Zima- Zelenina- Lesné zvieratá- Zvieratá z Afriky....
@romanovaz má tému DOMÁCE ZVIERATÁ
@vampgirl sa rozhoduje
@mamkabeika má OVOCIE
@lenusskaa má tému VTÁKY
ja si asi zoberiem JESEŇ
ciao 🙂 urobím ZIMU.
Ďakujem za prijatie 🙂 chcela by som vedieť , koľko LP mám urobiť a termín.
@luciah1, @romanovaz, @mamkabeika, @lenusskaa, @sileta, @kajka18, @marienkamyd, @silvia259, @baasss, @sk_lenka
tak dalsi navrh 🙂 letne oblecenie bude v tom cestovani...
este mi napadlo - letne aktivity ako puzzle z troch casti
Ahojte, manželka je teraz v nemocnici a odkazuje, že akonáhle bude môcť tak pridá návrh 🙂
@luciah1, @romanovaz, @vampgirl, @mamkabeika, @lenusskaa, @sileta, @kajka18, @marienkamyd, @silvia259, @baasss
Ahojte,
az dnes som sa dostala k foteniu... Posielam Dopravne prostriedky. Podrobnejsie fotky aj s popisom by som potom dala do sukromnej diskusie. Popratalo sa mi tam vsetko podla povodneho planu, aj ked dalo by sa aj viac, prip. dalo by sa to aj inak 🙂 Som zvedava na Vase reakcie 😀
Ked som si robila pripravu, objavila som na nete obrovske mnozstvo hotovych pracovnych listov, ktore by sa dali vyuzit (omalovanky, karticky...). Tak mi napadlo, ze by sme si mohli vymenit aj nejake linky ku kazdej teme. Ja by som to rozhodne uvitala. A co vy?
Prijemny adventny cas prajem...
Mata
@sk_lenka perfektne! Prosim ta ako sa vola a kde sa da kupit to koliecko, vada ktoremu sa ta zemegula toci? Aj ja take potrebujem 🙂
Ja som chcela na poslednu stranu nalepit euroobal a do neho dat povytlacane pracovne listy (trenovanie grafomotoriky a pod), nieco mam totiz len doma v knizkach a nieco z netu...
@vampgirl Zatial som neobjavila ten spravny "cvok", alebo co to je (v 2 galanterkach na mna pozerali ako na mimozemstana)... Momentalne je ta lamino zemegula pripnuta len na patentku a zaistena lepiacou paskou (da sa odpinat a teda aj vyuzit ten moment prekvapenia, ked sa to detom podari. len zatial som nemala ten spravny napad 🙂
Euroobal s pracovnymi listami som aj ja povodne chcela, ale ked som platila za farebnu tlac (+lamino), co mi bolo treba dovnutra, tak som to vzdala... snad pomozu aj tie linky a kazdy si vytlaci, co uzna za vhodne podla zaujmu deti.
@sk_lenka
@vampgirl Ahojte kocky, ospravedlnujem sa, ze vas trosku "smirujem" ale teda neda mi to, som zvedava, taka super tema, ale k prihlaseniu som sa nejako neodhodlala, sama som lapbook este nerobila. Ale inak namiesto toho cvoku by sa dala pouzit taka spojka, ci ako to nazvat. Raz som to videla k papiernictve, taka hlavicka a zospodu to ma take 2 nozicky( 2ploche pasiky pliešku), tie sa daju po pretiahnuti cez papier, na druhej strane vyhnut od seba. Tak skuste pozriet v papiernictvach, nazov neviem:( Tak nech sa vam dari, som zvedava na vysledok🙂
@tomaskovamaminka ano ano to myslim, len meviem aky to ma "oficialny nazov" 🙂
@sk_lenka, @luciah1, @romanovaz, @mamkabeika, @lenusskaa, @sileta, @kajka18, @marienkamyd, @silvia259
Kocky tak mame sukromnu skupinu podla dohody, dajte vediet ak nemate niektora pozvanku.
@vampgirl
@sk_lenka
@tomaskovamaminka
baby ja som teraz nedavno dokoncila jeden lapbook a tiez som tam mala otacacie veci.. spoliehala som sa na nity, take co sa zabuchaju kladivom, niekde dozadu som aj davala obrazok, len zle sa mi to zabuchavalo, robilo mi to diery do papiera, ak som to vela buchla, uz sa to nechcelo tocit, atd.. nakoniec som sa vynasla tak, ze som tieto veci spolu "zosila" - nitka a miesto hlavicky nitu koralka
@lenusskaa Ano ja som tak davala raz miesto koralky flitrik, aby to bolo na plocho, a ked sme boli deti, tak sme mali takeho panacika, ktory hybal rukami a nohami, z papiera a tam boli pouzite gombiky🙂
@sk_lenka @luciah1, @romanovaz, @mamkabeika, @lenusskaa, @sileta, @kajka18, @marienkamyd, @silvia259, @baasss
kocky velmi sa ospravedlnujem ale musim vas opustit. Absolutne sa nestiham venovat lapbooku, zacala som pracovat, ledva sa stiham venovat detom, vyrabanie musi ist bokom... Myslela som, ze nejak pokrocim cez sviatky, ale deti su chore tak mam este menej casu ako predtym... Dufam, ze za mna rychlo najdete nahradu, hodim link v monte skupine a snad sa niekto najde. Dufam, ze sa na mna nebudete moc hnevat 😒
Ahojte 🙂 Uz som konecne tu. Mam po 6. chemo, este zvladnut komplikacie a bude to dufam za mnou. Lapbookom sa zacinam venovat az teraz, ospravedlnujem sa, ale vacsinu casu som bola v nemocke. A cez sviatky sme bojovali s laryngitidou. Takze tak. Ale vrham sa hned na to 😉
@mamkabeika prosim ta... akosi to viazne... budeme vyuzivat sukromnu skupinku, ci navrhy davat sem? Kedy je termin posielania a kde to mam poslat? Dik za odpoved 😉
Ahojte,ja tiez začínam pracovať na lapbooku teraz,ale uz mám veci vytlačené,čoskoro hotový prototyp (foto hodím sem). Tiez by ma zaujimalo kam mám písať a termín odosielanie,resp. či by vyhovoval koniec januára?
ahojte, je mi luto, ze @vampgirl odchadza z vymeny, ale plne chapem... napriek tomu si myslim, ze by sme mohli (radsej ako tu na fore) fungovat na sukromnej skupine, ktoru pre nas vsetkych vampgirl zalozila... skoda, ze tu akosi od zalozenia nepribudli dalsie prispevky... cia je to smola, cia 🙂
@sk_lenka @luciah1, @romanovaz, @mamkabeika, @lenusskaa, @sileta, @kajka18, @marienkamyd, @silvia259 babulky dufam, ze to doklepete do uspesneho konca. Chodia mi od vas upozornenia, ale nemam pristup, tak len aby ste o tom vedeli, ze vas neignorujem 😎 aj ked rada by som ostala ako pozorovatel, ale nechcem sa vtierat 😝 😎

@sk_lenka som za... jeden kus navyse zvladnem vytvorit 😉