LEGO Technic pre 10-ročného. Nebude to príliš zložité?
Chcem kupit synovi na narodeniny nejake poriadne Lego Technic, napr. ten Ford GT alebo nieco s motorom. Doteraz staval len Lego City a Ninjago. Nie je ten Technic prilis zlozyty na skladanie? Bojim sa ze to po hodine vzda a budem to musiet skladat ja s muzom. Su tie navody zrozumitelne aj pre deti? Stoji to skoro 100 eur tak nechcem aby to lezalo v krabici.
my nevieme ake je tvoje dieta ci sa vydrzi hodiny hrat s legom skusa sklada tvori... moj sa v 6tich vedel zahrat s technic legom, zato dcery lego nikdy nebavilo
Zavisi odtoho, ci ho to bavi, synovec ma 9 a sklada s otcom tie dospelacke, je to pre nich fajn zabava otec-syn... nie ty s muzom, ale vy s nim...
môj staval Lego City od 4 rokov. Dostal policajnú stanicu a staval to týždeň, tak, že ja som mu prichystala dieliky a on staval. A teraz už v 13 rokoch stavia aj 18+ naposledy Mliečnu dráhu sám okolo 3000 dielikov - to ho baví. Ale LEGO technik cca v 9 rokoch sa na niektoré dieliky necítil, tie mu pomohol muž - autíčko na ovládanie stavali... čiže čo vedel urobil, čo nie, tak to sa mu pomohlo...
máme, mne sa zdá že to pre 10 r nie je. U nás to skladá syn s dcérou. vek 17+
Syn mal tuším 9 ked staval Millennium Falcon Star Wars. Dal to s prehľadom. Pokiaľ ho to baví, nevidím problém.
záleží či má priestorovú predstavivosť, môjho to bavilo a neskôr mal aj to lego čo sa dá programovať
@anonym_autor ja som mala co robit...syn nemal trpezlivost a aj malu chybu zistil neskoro a uz mu to nesedelo museli sme pracne vracat a hladat co dal zle. Nakoniec som zlozila sama trvalo to mesiac. Nikdy viac. Ak je tvoj syn trpezlivy a precizny tak ano

@anonym_autor sú zložitejšie ako klasické ale vieš vybrať podľa veku na krabici a tie 10+ by mohol zvládnuť. Len ono je to ťažko odhadnúť, lebo u nás ich vie stavať 6r (vysoká neverbálna inteligencia a vizuálna predstavivosť) avšak prvorodený 9r ich stavať nevie, resp. nemá na to trpezlivosť, takže to po pár kockách vzdá - city a jednoduchšie klasic stavia rád.