Lídl postavičky Stikeez - futbal, výmena
Kto má na výmenu postavičky z LIDLa?
Nám chýbajú: Northern Ireland, Poland, Belgium, Switzerland, Wales, Iceland, Albania, Russia, Italy a Cech republic.
Na výmenu máme: 3x Slovakia, 2x France, Portugal, Ukraine a Germany
Nám sa podarilo zozbierať všetkých a zostali nám írsko, albánsko a belgicko. Predám za 0,30€ alebo výmením za Hi a Clam z ponorkovej série.
Vymeníme Stikeez ...
Ponuka Nothern, Iceland, Ukraine, Albania - 3x, Portugal, Italy -2x, Czech Republik -2x
Dopyt Spain, England,Germany,Croatia, Hungary, Slovakia, Wales, Austria
Ahojte.tak na výmenu mi zostali ešte:Austrália,Rumunsko,2xPortugalsko a nám treba:Madarsko,Ukrajina,Irsko,Taliansko 🙂
Ahojte máme na VÝMENU :
3 ks Northern Ireland, 1 ks Austria, 1 ks Romania, 1 ks Portugal
POTREBUJEME: , 2 ks France, 2 ks Croatia, 2 ks Hungary, 1 ks Turkey, 2 ks Switzerland, 2 ks Wales, 1 ks Albania a 1 ks Rusia.
Mám na výmenu Chorvátsko.... Potrebujem: nemecko,ukrajina,turecko,wales,svajciarsko
Potrebujeme ešte tieto figúrky: Severné Írsko, Maďarsko, Poľsko, Švédsko, Portugalsko, Česká republika, Švajčiarsko, Ukrajina, Albánsko.
Na výmenu máme: 2 x Island, Turecko, Španielsko
ahojte, potrebujem este pohar. navyse mam poland, albania, switzerland, wales, sweden a romania. pohar vymenim aj za dve figurky
Ahojte potrebujem England Romania Sweden
Ponúkne niekto: Rumunsko, Ukrajina, Nemecko, Turecko, Severne Irsko? Najlepšie spolu. Nám zostalo už len chorvátsko.
Ahoj, máte niekto na predaj rakúsko, rumunsko, belgicko, slovensko, taliansko a pohár? Ďakujem
Dobrý deň,ja nezberám,ale kamarátka by potrebovala Chorvátsko a Rumunsko.máte? Ďakujem
@micema to ste pisali mne? Ci nie
Pptrebujem cislo 13
Som z ba a potrebujeme francuza, rumuna, wales, slovaka, rakusana, turka a severne irsko.
Mame na vymenu: spaniela, 2x madara, belgicana a portugalca
Ahojte: potrebujeme Maďarsko, Ukrainu, Severné Írsko a pohár. Na výmenu máme Španielsko, Island a Turecko
@koszi vymenim madarsko za turecko
@bambolka11 bohužiaľ Turecko som už vymenila za iné :(
Ahojte, ponukam na vymenu Nemecko, Turecko, Ukrajinu a Portugalsko. Potrebujem Anglicko, Svajciarsko, Island, Svedsko, Taliansko, Cesko a pohar. Dakujem
@bambolka11 ahoj, ja mam rumunsko a rakusko a vymenila by som za madarsko a belgicko.. ale nie osobne, len postou, ak by si mala zaujem 🙂

@mipa79 pekny vecer ...mate nejake zvysne za postovne??