icon

Má zmysel chodiť s dieťaťom mladším ako rok do herničky?

17. júl 2025

Ma zmysel ist s dietatom mladsim ako rok do hernicky v materskom centre?

Strana
z2
lucia13022023
17. júl 2025

Wau😅 premotivovane matky chodia traposit do kútikov a naše matky a staré matky to nemali a zvládli to aj tak 😅 toto nevymyslis, toto je modrý koník

balerina2025
17. júl 2025
@anonym_autor

@andy024 Neochorelo Ti dieta? Lebo vidis, dost ma tu strasia.

@lucia13022023 nemala som az tak vela hraciek, 200ks urcite nie. a do hernicky sme chodili ale ked mala 1,5roka raz tyzdenne...ale to bola nasa mala hernicka max 5 deti nie nieco velke....v nakupnom centre, ee.

@anonym_autor autorka, to zase neznamena ze uplne po kazdej navsteve ochorie, no ale siria sa tam bacile, je to koncentrat deti v uzavretom priestore. to je cele.

andy024
17. júl 2025
@anonym_autor

@andy024 Neochorelo Ti dieta? Lebo vidis, dost ma tu strasia.

@anonym_autor Jasne, ze ochorelo, a viackrat. Neriesim to, je to vyborna forma socializacie pre mna aj pre nu. Vzdy jej po herni umyjem ruky a je to.

janinah
17. júl 2025
@elzena2

@evcagabi ale ved to je prakticke na imunitu, keď bude dieta v jasliach, škôlke, bude menej chore a mama menej casto kvôli chorobám z prace vymeskavat. Proti pliagam sa dá zaockovat a sople netreba riešiť.

@elzena2 to nemysliš vazne to s tou imunitou že? Ide o 6 mes.dieťa....

majlo1234
17. júl 2025
@anonym_autor

@evcagabi Takze ty si nechodila s detmi nikam az do 18? Alebo ako to mam chapat? Celkovo myslis, ze hernicky nie?

@anonym_autor je miliin miest, kde sa da chodit s detmi a ktore nie su pokryte bacilmi

anonym_68f491
17. júl 2025

@anonym_autor nie, načo? Aby tam pochytal všetky choroby od škôlkarov? 😆

anonym_93868c
17. júl 2025
@janinah

@janinah niektore matky su riadne utrete. to nevysvetlis, to je zivot.

anonym_93868c
17. júl 2025
@andy024

@anonym_autor Jasne, ze ochorelo, a viackrat. Neriesim to, je to vyborna forma socializacie pre mna aj pre nu. Vzdy jej po herni umyjem ruky a je to.

@andy024 jasne a mala si stale oci na nej a videla si co vsetko si davala do ust, kto vsetko na nu kychal ze? 🙂 ked si myslis ze to je LEN o rukach :D tak si riadne vedla.

andy024
17. júl 2025
@anonym_93868c

@andy024 jasne a mala si stale oci na nej a videla si co vsetko si davala do ust, kto vsetko na nu kychal ze? 🙂 ked si myslis ze to je LEN o rukach :D tak si riadne vedla.

@anonym_93868c Ja niekde pisem, ze je to len o rukach? Citanie s porozumenim ti nic nehovori? Jasne pisem, ze bola viackrat chora, ale ze som to neriesila. Ruky som umyla zakazdym. Ja nie som matka, ktora bude trcat doma aby nahodou dieta nechytilo sopel alebo kasel.

anonym_93868c
17. júl 2025
@andy024

@anonym_93868c Ja niekde pisem, ze je to len o rukach? Citanie s porozumenim ti nic nehovori? Jasne pisem, ze bola viackrat chora, ale ze som to neriesila. Ruky som umyla zakazdym. Ja nie som matka, ktora bude trcat doma aby nahodou dieta nechytilo sopel alebo kasel.

@andy024 vies niektore nevedia zabavit vlastne dieta a radsej ho zoberu do kuta. bodka. lebo im to doma lezie na nervy. dieta vela v tom veku naozaj nepotrebuje,to len matkam prepina z toho ze maju nutkavu potrebu sa socializovat.

andy024
17. júl 2025
@anonym_93868c

@andy024 vies niektore nevedia zabavit vlastne dieta a radsej ho zoberu do kuta. bodka. lebo im to doma lezie na nervy. dieta vela v tom veku naozaj nepotrebuje,to len matkam prepina z toho ze maju nutkavu potrebu sa socializovat.

@anonym_93868c a niektore sa tu schovavaju za anonym a odbavuju sa tu vo forach, lebo im z trcania doma prepina

biglovemom
17. júl 2025

Ano , dieta polezie ,pochyta mozno daco za vírusy (ja som to videla pozitivne ,nie negat ako 3/4 MK) pohra sa .my sme chodili .

biglovemom
17. júl 2025
@anonym_93868c

@anonym_93868c blbost co tu pises .

elzena2
17. júl 2025
@janinah

@janinah aké 6 mesacne? Ta, ktorej som pisala ma vraj 11mesacne, autorka napísala len, že menej ako rok, tak tipujem tiež tak 10-11 mesiacov. A ak by aj chodila so 6 mesacnou, tak ta tam len bude lezat na deke, pripadne meter dolava, meter doprava, to jej stihne zobrat tu hracku skôr, kým by sa k nej dostala a dala ju do ust. A ze tam budú kaslat je jedno, to by nemohla chodit ani autobusom, ak by to malo vadit.

Strana
z2