icon

Mačička pre dvojročné dieťa

mon1806
1. nov 2018

Baby prosim tie co mate v byte macky ste spokojne s macickou ? Chcem.mojmu 2 rocnemu zaobstarat uz 3 rocnu macicku zvyknutu na byt a na deticky z utulku ale neviem ake je to mat v byte macicku kedze ja som mala len v dome a to bolo cosi ine ake mate skusenosti vdaka

Strana
z2
lindusss2016
15. nov 2018

@mon1806 teraz vsetci soplia, zelene zvyknu byt infekcne, takze asi ho obchadza nejaka nadcha. Nech vam kocurik robi len radost,urcite si sa dobre rozhodla

adabanani
Autor odpoveď zmazal
adabanani
Autor odpoveď zmazal
adabanani
Autor odpoveď zmazal
adabanani
28. nov 2018

my sme odchytili malickeho kocurika z ulice, take male cierne klbko do dlane so zapalenymi ockami... dcera mala vtedy asi necele dva roky, dnes ma skoro 5 a su dvaja nerozlucni kamosi, necha sa vozit v kociku pre babiky, nosi celenky, ked chce mat svoj klud, tak sa jednoducho odprace vedla do izby a spi... pazuriky davame pristrihnut pravidelne, tie ceri ked sa blazni so mnou 😃 a je riadne cistotny, nedajboze aby mu niekto jeho krasny kozusok pohladkal, hned sa zacne cistit najblizise dve hodiny :D je to najma o rodicoch, treba dieta spravne viest 🙂

caroline_
18. jan 2019

@sadkoni cistotnejsi ako macky??? 🙄🙄🙄 Žiadne zviera nie je cistotnejsie ako macka, moja 😁

Strana
z2