icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

karpinka
3. okt 2013

@kacena4 neviem presne kde som ho našla, ale pridávam ti foto.... 😀DDD

kacena4
3. okt 2013

@karpinka dakujem ti moc velmi

mimave
4. okt 2013

kocky predavam farby ak mate zaujem pozrite sa do mojho albumu mam to este v troch inzeratoch rozpisane, v popise je to co este je aktualne, ak sa preda hned vymazavam, cize na fotke farbu sice vidiet mozte ale ak nie je uz v popise nemam ju..

anett9
4. okt 2013

z posledných zásob farieb,kým si kúpim na začínajúce zimné obdobie "maľovania" nové ...mikinka Bratz pre moju kočku 😉

janelillith
4. okt 2013

@anett9 naaaaadherne !!!! aj modelka aj mikina 😉 😉 😉

yanka86
6. okt 2013

smolkoviaaaaa🙂)na zaciatku smoulinka vyzerala ako keby mala botox:DD haha,,aj som sa zasmiala

bambicka
6. okt 2013

a nieco chlapcenske...

anett9
7. okt 2013

@yanka86 že aké krááááááásne...ked je to tieňované,to je jednoducho náádhera 🙂

michalag
autor
8. okt 2013

@yanka86 náááádhernééééééé ako original nejaka potlac 🙂

erjona
8. okt 2013

@yanka86 Prosim ta ake farby pouzivas a hlavne stetce, dakujem 🙂

erjona
8. okt 2013

Tak toto bol moj dnesny - prvy pokus 🙂 Predvcerom som vas tu objavila dievcence a bola som taka motivovana, ze som to dnes okamzite chcela vyskusat 🙂

andreaerdna
9. okt 2013

@cassidy prosim ta, mas original obrazok toho dinosaura? neviem to vygooglit...dikes

cassidy
9. okt 2013

@andreaerdna mam v tomto fore myslim dvoch dinosaurov, ale asi myslis toho posledneho. ten je tu: http://www.shutterstock.com/pic-100819987/stock...

andreaerdna
9. okt 2013

@cassidy dakujem 🙂

erjona
9. okt 2013

Sonic je dokonceny... este musi doschnut, potom ho musim zazehlit a na zajtra mi zostane nadpis a meno maleho napisat. Neni to sice 100% ako original, ale co uz ako sa podarilo, tak je 😀 😀 😀 😀

erjona
10. okt 2013

A je to 🙂

karpinka
10. okt 2013

tak niečo vianočné pre krsniatko, už som dlho nevidela niečo vianočné čo nie je Disney....

erjona
11. okt 2013

Strasne sa mi pacila ta smoulinka, tak som sa ju snazila namalovat 🙂 @karpinka nevyzera ako tvoja, ale podobu ma 🙂

karpinka
11. okt 2013

😀DDD

lianakaaa
11. okt 2013

@yanka86 Krása, obdivujem tvoje výtvore!

michalag
autor
11. okt 2013

@yanka86 ale aj ostatne ako robite kruhy aby aj vyzerali kruhmi. Ako nakreslim si to bud kruzidlom alebo obkreslim ale potom ako to vymalovat aby to aj tak vyzeralo 😅

kucminka
11. okt 2013

@michalag a čo chceš maľovať,aké kruhy?dá sa pomôcť čím koľvek,čo je okrúhle,obkresliť 😉

michalag
autor
11. okt 2013

@kucminka robim malej minnie s maslou tak si vies predstavit 😅 . Ja som si dala biely podklad nato som obkreslila kruzky a potom malovala ruzovou ale nie je to ono

kucminka
11. okt 2013

@michalag a tie krúžky chceš ako uši,či načo chceš tie krúžky?

yanka86
11. okt 2013

@lianakaaa dakujem🙂
no a o ake kruzky ti ide,,som citala ze robis minney to na masli myslis gulicky ci?ja vacsinou robim vsetko volnou rukou..ale ak potrebujes tak si urob sablonku na trvdy papier...aj kruzidlom...ale vystrihni stred

michalag
autor
11. okt 2013

@yanka86 ano to, ako nakreslila som si gulicky, ale potom ked to vymalovavam okolo guliciek tak je to kostrbate

erjona
11. okt 2013

@karpinka Ako zvladnes tie tenke ciarocky? Mne sa to neda ☹

yanka86
11. okt 2013

@erjona prepac ze sa vam vtiskam do debaty,ale ja som zacinala linie robit linkou na oci:DD....kym som sa naucila stetcom🙂)skus🙂)

pipinka3027
11. okt 2013

@yanka86 tak toto uz hej,klobuuuuk doleeeeeeeeeeeeee 😝 nadherne 🙂

erjona
12. okt 2013

@yanka86 dakujem - a predkreslujes si, alebo malujes na ostro? A tou fixkovou linkou, alebo tou, co ma stetec? Inak nadherne malujes, ja som len zasla nad tvojimi dielami 🙂