icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

farby
2. júl 2013

@falkonka krásne 😀

farby
2. júl 2013

Jednoduché ale celkom fajn... 🙂

karpinka
3. júl 2013

človek je ochotný spraviť na dobierku, kúpi oblečenie, namaľuje a ona napíše že či sa nahnevám ak to nevezme.... a pritom na materskej nemám na rozhadzovanie, aby som kupovala veci len tak pre srandu.... takže to bolo prvý a posledný krát, čo niekto takto chcel a ja som súhlasila. 😠

xlea
3. júl 2013

@karpinka treba peniaze dopredu pytat, ziadne dobierky... ludia su svine...

karpinka
3. júl 2013

@xlea šak to mi je jasné už. 😒

karpinka
3. júl 2013

no už je predané po pol hodine na FB 🙂

kucminka
3. júl 2013

@karpinka mne sa to teda ešte nestalo,len jedna mamina ma naťahovala,že neskôr pošle a bol z toho mesiac,až keď som upozornila,že ju dám na čiernu listinu a adminovi,tak koruny poslala.Ako keď tam chce ešte aj meno,čo ja s tým potom.

karpinka
3. júl 2013

@kucminka no našťastie tu meno nechcela, tak to bolo predajné, ale kašlem ju, predala som to už tak je ok, ide ale o princíp, že niekto si kvôly nej kúpi oblečenie, dá si s tým námahu a čas čo môžem venovať ďeťom, a ona mi potom napíše či sa nahnevám že ak si to nezoberie. 😠

kucminka
3. júl 2013

@karpinka hm,to teda je drzosť,mne jedna mladá mamina písala,keď som to domaľovala,či je to závezné a či si to musí zobrať,a že cena je teda pre ňu dosť vysoká,lebo nemajú peniaze,a o cene sme sa dopredu bavili,vtedy nepovedala nič,ale nakoniec si to zobrala,tiež ide o princíp,že keď na to nemám,tak si to nedám namaľovať,nie 😒

karpinka
3. júl 2013

@kucminka presne, tiež som ju doopredu upozornila na cenu, a povedala, že môže byť, a teraz že písala, že to mohlo mať hore cvok a nemá, to bodynko, a iné veci, ale čo už, už budem múdrejšia aj ja... 😀

kucminka
3. júl 2013

@karpinka ja tiež vždy dopredu informujem o cene,aby nedošlo k nedorozumeniu.

michalag
autor
3. júl 2013

ked ste si objednali z tejto stranky http://www.animas.eu/ za kolko vam to prislo?

xlea
3. júl 2013

@michalag do 3-4 dní...

lussy23
3. júl 2013

@karpinka mne sa stalo niečo podobné, ale s inou vecou...

monstos
4. júl 2013

@michalag mne za dva dni myslim

karpinka
4. júl 2013

Tak ďalšia monsterka... 😀

hokejistka
4. júl 2013

Ja som tiež iba začiatočník môj prvý výtvor bolo hokejové tričko a celkom je pekné.

kucminka
4. júl 2013

@michalag mne to dokonca poslali skôr,ako som previedla korunky na účet,to málo kde robia,super,som s nimi spokojná 🙂

michalag
autor
4. júl 2013

@kucminka mne neukazuje ani v objednavkach ze som si nieco objednala 😕

karpinka
8. júl 2013

tak niečo svieže na leto.. 😀

vitacalcin
8. júl 2013

@farby pekné, ja som tiež pred pol rokom maľovala noty a klavír, super nápad

farby
8. júl 2013

@vitacalcin vdaka,jednoduché ale dobre sa to maľovalo...

janelillith
8. júl 2013

http://www.farby-textil.eu/ baby davam do pozornosti uzasny eshop s farbami na textil.... kde maju vsetky uzasne farbicky pod jednou strechou 🙂 samozrejme aj ine pomocky k malovaniu 🙂

karpinka
9. júl 2013

@janelillith zbežne som si to prezrela, a asi budem najbližšie objednávať odtiaľ, ich je tam najviac na jednej kope.... 😀

janelillith
9. júl 2013

@karpinka veru veru 🙂 najlepsie znacky a vsetko pokope 🙂 ja uz som si odtial objednala, a mozem len a len ODPORUCIT !!!!

michalag
autor
9. júl 2013

ked robite s gliterovymi farbami/ koturami davate pod to farebny podklad alebo rovno na textil?

cassidy
9. júl 2013

@janelillith ferove postovne maju to sa mi paci🙂 tiez som si chcela objednat, ale neda sa mi tam zvolit sposob platby (neda sa tam zakliknut) :/ ani vam to nejde, ci len mne?

cassidy
9. júl 2013

@michalag ja mam glitrovu hologram (trblietky v priesvitnej farbe) a doteraz som ju davala az na farbu, ale mam feedback, ze trblietky sa zprali:/ takze asi ju budem vmiesavat do farby.

michalag
autor
9. júl 2013

mne sa zda lepsia tato stranka aj postovne je nizsie http://www.creactive.sk/. Ja som si z tade objednavala a na druhy den som to mala doma 🙂

michalag
autor
9. júl 2013

mne to prislo v balicku takze nie ako listova zasielka