Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@michalag hej aj v krabici, tuto to je http://www.posta.sk/sluzby/listova-zasielka
@cassidy uz to ide 🙂 nejaka chybicka asi bola 😉
@lubkamar este som neskusala, ale dobre ze hovoris...tak potom neviem ako sa s tym spravne maluje. mozno @janelillith bude vediet - viem ze ty mas glitter hologram - ako ho nanasas, aby sa trblietky nevyprali a boli aj vidiet?
@cassidy @lubkamar napr. tuto monsterku som malovala s glitter hologram... normalne ked bola sucha modra farba som pekne rozotrela glitrovu farbu kde som chcela a ja necham schnut vsetko min. 2 dni.... aj viac niekedy, az potom prezehlujem...najprv naruby a potom este spredu cez papier na pecenie...a vsetko mi krasne drzi, aj teraz som toto tricko prala a gliter je v 100% stave 🙂 moje baby ho stale nosia....
@janelillith
@cassidy baby dakujem za info...ja som skúšala prvý raz tiež na zaschnutú farbu...bolo to velmi pekné...ale keď som čítala že sa to vypralo, tak že sa radšej opýtam...a keď som skúšala zamiešať resp. natrieť na mokrú farbu, tak trblietky neboli vidieť
@janelillith a ked mam napriklad taketo farebne glitter tak to mam nanasat na zaschnuty podklad a potom glitter alebo mozem rovno tu glittrovu
Este som s nimi nerobila tak sa radsej pytam
@michalag mam aj farebne gliter... napr. tu som kridla tej vily vymalovala len fialovym a ruzovym glitrom... bez podkladu.....a v pohode 🙂 lepsie fotky mam v albume 😀
@janelillith dakujem 🙂
ešte ma tak zaujima zo zvedavosti, ktore malujete vlastnorucne a ktore obkreslujete?
@michalag aj aj 😉 😉 podla toho co kresliiim 😀 😀 😀
@karpinka @janelillith lebo ja nemam odvahu kreslit volnou rukou 😅
@michalag tak ak je obrázok, kde môžem aj voľne zaimprovizovať, keď mi nevíjde nejaký ťah, tak to robím voľne rukou, ak však záleží na presnoti tvarov, tak to neriskujem, alebo si voľne predkreslím iba ceruzkou, na tmavé používam bielu, načrtnem si to voľne rukou a potom na to maľujem, ceruzka ide ľahko vyprať, 😉
Ake glitrove farby mate osvedcene? Pouzivam nerchau striebornu s trblitkami ale nie je to ono....

@janelillith Ty si tu dala akú dobrú stránku ,tam je ale s čoho vybrať.Srdce mi piští po niektorých farbách,ale asi dva týždne dozadu som kupovala za 25€ farby a môj manželík by to už asi nerozdýchal,ale ked sa pomínajú jasné že kúpim 😀 😀 😀