icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

farby
9. júl 2013

@janelillith Ty si tu dala akú dobrú stránku ,tam je ale s čoho vybrať.Srdce mi piští po niektorých farbách,ale asi dva týždne dozadu som kupovala za 25€ farby a môj manželík by to už asi nerozdýchal,ale ked sa pomínajú jasné že kúpim 😀 😀 😀

cassidy
9. júl 2013

@michalag ak je sucet stran balika maximálne 90 cm, pričom najväčší rozmer nepresiahne 60 cm, povazuje sa to stale za listovu zasielku;)

michalag
autor
9. júl 2013

@cassidy aj ked je to v krabici?
Ja som myslela ze pokial posielam listovu zasielku tak musi byt do 2kg a musi byt v obalke

cassidy
10. júl 2013
lubkamar
10. júl 2013

Takže po dlhej dobe zase niečo namalované

janelillith
10. júl 2013

@cassidy uz to ide 🙂 nejaka chybicka asi bola 😉

lubkamar
10. júl 2013

@cassidy a keď to vmiešaš je to stále také trblietavé? lebo ja som tak malovala a tie trblietky neboli pekné

cassidy
10. júl 2013

@lubkamar este som neskusala, ale dobre ze hovoris...tak potom neviem ako sa s tym spravne maluje. mozno @janelillith bude vediet - viem ze ty mas glitter hologram - ako ho nanasas, aby sa trblietky nevyprali a boli aj vidiet?

janelillith
10. júl 2013

@cassidy @lubkamar napr. tuto monsterku som malovala s glitter hologram... normalne ked bola sucha modra farba som pekne rozotrela glitrovu farbu kde som chcela a ja necham schnut vsetko min. 2 dni.... aj viac niekedy, az potom prezehlujem...najprv naruby a potom este spredu cez papier na pecenie...a vsetko mi krasne drzi, aj teraz som toto tricko prala a gliter je v 100% stave 🙂 moje baby ho stale nosia....

lubkamar
10. júl 2013

@janelillith
@cassidy baby dakujem za info...ja som skúšala prvý raz tiež na zaschnutú farbu...bolo to velmi pekné...ale keď som čítala že sa to vypralo, tak že sa radšej opýtam...a keď som skúšala zamiešať resp. natrieť na mokrú farbu, tak trblietky neboli vidieť

michalag
autor
10. júl 2013

@janelillith a ked mam napriklad taketo farebne glitter tak to mam nanasat na zaschnuty podklad a potom glitter alebo mozem rovno tu glittrovu
Este som s nimi nerobila tak sa radsej pytam

janelillith
10. júl 2013

@michalag mam aj farebne gliter... napr. tu som kridla tej vily vymalovala len fialovym a ruzovym glitrom... bez podkladu.....a v pohode 🙂 lepsie fotky mam v albume 😀

michalag
autor
10. júl 2013

@janelillith dakujem 🙂

michalag
autor
10. júl 2013

ešte ma tak zaujima zo zvedavosti, ktore malujete vlastnorucne a ktore obkreslujete?

janelillith
11. júl 2013

@michalag aj aj 😉 😉 podla toho co kresliiim 😀 😀 😀

karpinka
11. júl 2013

@michalag tiež tak aj, aj, podľa toho čo, asi tak pol na pol. 😀

michalag
autor
11. júl 2013

@karpinka @janelillith lebo ja nemam odvahu kreslit volnou rukou 😅

karpinka
11. júl 2013

@michalag tak ak je obrázok, kde môžem aj voľne zaimprovizovať, keď mi nevíjde nejaký ťah, tak to robím voľne rukou, ak však záleží na presnoti tvarov, tak to neriskujem, alebo si voľne predkreslím iba ceruzkou, na tmavé používam bielu, načrtnem si to voľne rukou a potom na to maľujem, ceruzka ide ľahko vyprať, 😉

lubkamar
11. júl 2013

@michalag ja malujem cez kopirak, a ktoré malujú volnou rukou....obdivujem :D...ja by som volnou rukou určite také pekné obrázky nenamalovala 😉

janelillith
11. júl 2013

ked je malo casu na malovanie, daju sa zakryt flaky aj takouto nazehl. foliou 😀 len to strihanie dalo zabrat 😝

lubkamar
12. júl 2013

Moja prvá monsterka 🙂 a dufam že nie posledná, človek sa na tom riadne vyblbne 😀

karpinka
12. júl 2013

pre princezničku... 😵

yanka86
14. júl 2013

hotovo

yanka86
14. júl 2013

este kvietky na chrbatiku

kucminka
14. júl 2013

@yanka86 ako sa ti podaria takto tie vlasy namaľovať,mne sa to nedá štetcom také čiarky,aby to vyzeralo ako vlasy,ani chlpy zvieratám neviem maľovať. ☹

lussy23
14. júl 2013

@yanka86 ja nemám slov... nádherné

michalag
autor
14. júl 2013

@yanka86 nááádherné 🙂 🙂 🙂 🙂

carrie4
14. júl 2013

Ake glitrove farby mate osvedcene? Pouzivam nerchau striebornu s trblitkami ale nie je to ono....

kucminka
15. júl 2013

@carrie4 ja mám aj Marabu aj Nerchau,ale som spokojná 🙂

carrie4
15. júl 2013

@kucminka a poslala by si mi link na ne? u nás v obchode predávajú len tie dva druhy glitrových farieb a to striebornú alebo zlatú... objednala by som si ich cez net, len neviem aké sú dobré