icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

michalag
autor
15. júl 2013

@carrie4 ja som objednavala z tadeto a na druhy den mi to poslali (ale chcela som dobierkou) http://www.creactive.sk/creactive1/eshop/16-1-N...

carrie4
15. júl 2013

@kucminka
@michalag super, dakujem, idem ich hned popozerať

katka143
Odpoveď bola odstránená
kucminka
16. júl 2013

kočky,potrebujem súrne dievčenské tričenká 104 a 146 veľkosť,ak máte,rada odkúpim,díky

nail
16. júl 2013

@kucminka ahojky aku velkost mas to biele?

kucminka
16. júl 2013

@nail myslíš to chlapčenské,čo som chcela vymeniť?to už bohužiaľ nemám,už len modré

nail
16. júl 2013

@kucminka skoda, ja nemozem u nas nikde kupit biele trička, uz neviem kde by som ich hladala ☹

kucminka
16. júl 2013

@nail no ja mám momentálne tiež problém s tričenkami,lebo v KIK už majú zasa len s dlhým rukávom a nikde inde neviem zohnať bez potlače

nail
16. júl 2013

@kucminka u nas v kík nemaju poriadne ani cez leto, v tescu to tiez nehrozi, trafi ma z toho

zunnka
16. júl 2013

Sikulky, malujete na uplne nove tricka este neoprane? Niekde som citala, ze nemoze byt oprane v avivazi, lebo nechyti farba. Ja som malovala na uz nosene, prane tricko dinosaura synovi a po opravi to veeeeelmi vybledlo. Som to aj prezehlovala po namalovani a uschnuti ako bolo v navode. Vam sa to nevyperie?

kucminka
16. júl 2013

@zunnka ja maľujem väčšinou na nové neprané tričená,ale maľovala som už aj na prané a v pohode,farba držala,tak neviem,kde sa stala chyba.Aké farby používaš?

karpinka
16. júl 2013

môj fešák modelom. 😀

cassidy
17. júl 2013

pre tri rysave sestricky🙂

farby
17. júl 2013

@cassidy Krásne ten druhý obrázok mám aj ja prichystaný pre dcérku,si jednoducho šikulka. 😀

falkonka
17. júl 2013

veselý Bart 😀

miskadusko
18. júl 2013

@kucminka v slovenke na námesti kde je vodník majú bez potlače čisto biele a stojí okolo 4 alebo 5 eur. a je to fakt kvalita kupovala som aj pre seba a pre decká a vôbec sa nespralo ani nič a dobre sa na ne kreslí. skús tam 😉

kucminka
18. júl 2013

@miskadusko díky moc,keď pôjdem okolo,pozriem

xlea
18. júl 2013

@kucminka mam aj ja doma nejake nepomalovane...

kucminka
18. júl 2013

@xlea zháňam už len 146,dievčenské,krátky rukáv,ak by si mala

falkonka
18. júl 2013
vivien19
19. júl 2013

všetky žienky obdivujem, nádherné tričká, ja neviem vôbec kresliť 😢

cucuriedka
19. júl 2013

@falkonka kleine princessin 🙂 vydarena vaaaazne ako z telky

falkonka
19. júl 2013

@cucuriedka dakujem krásne 🙂 i malá se tomu natešila :D

falkonka
19. júl 2013

@vivien19 na to nepotrebujes vediet kreslit :D ja to obkreslujem :D ak chces poslem ti link na navod ako sa k takemu obrazku dopracovat 😉

michalag
autor
19. júl 2013

@vivien19 ja mam mensi navod aj v albume. Tiez nekreslim ale obkreslujem
moje posledne dielo 😅

vivien19
20. júl 2013

Nádherné, určite aspoň vyskúšam. Ďakujem za radu. 🙂 🙂 🙂

vivien19
20. júl 2013

@falkonka Poprosila by som nejaký návod, som úplný začiatočník, neviem ako na to. Veľmi krásne ďakujem 🙂 🙂 🙂

xlea
21. júl 2013

tak som troška tvorila po dlhšej dobe aj ja... tentoraz nie štetcom, ale nažehľovacími fóliami a nožničkami 🙂 na slniečku sa to krásne ligoce 🙂 ešte to dotvorím maľbou, ak ma moje dieťa nechá večer troška na pokoji 🙂

karpinka
22. júl 2013

Máša pre Lilinku