icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lussy23
24. júl 2013

baby. stratila som ten papierik, čo som mala poznamenané, kde je v Modre ten obchod. prosím mohli by ste mi to ešte raz napísať?

lubkamar
25. júl 2013

Treba aj trochu elegancie :D

karpinka
25. júl 2013

zástery nejak fičia.... 😀

karpinka
25. júl 2013

no a už je aj druhá zástera .-D pre ďalšieho kuchára

mimave
26. júl 2013

na krasny slnecny tyzden s teplotami pomaly 300stupnov som malemu urobila teplaky 😀 😀 😀 ale tak si pocka na ne kym sa zas ochladi, u nas strasne fici lolek a bolek 😉

mimave
26. júl 2013
karpinka
27. júl 2013

Angelina Balerina pre Lucku

karpinka
28. júl 2013

ďalšie dve pre kamarátkinu Lucku, príprava na jeseň do škôlky 😀

karpinka
29. júl 2013

máte niektorá skúsenosti s pastelmi na textil? a stránka kde sa dá objednať, resp, kde vám to aj dodajú? lebo na maliarkseplatno.sk to nedodajú, lebo majú s nimi problém, a potom som našla iba české stránky, kde majú také väčšie balenia, aj s bielou. a hlavne ako sa stým maľuje a ako to vyzerá.... ??? 😀

nail
30. júl 2013

Babenky neviete mi niekto pomoct pri zhanani cisto bielych tričiek? potrebujem dve vo velkosti 110, u nas nemozem nikde kupit uz som z toho zufala

karpinka
30. júl 2013

@nail no ak ich nepotrebuješ hne´d tu sa dajú objednať za 2,8 Eur, Fruit of the loom http://www.farbyartemiss.sk/farbyartemiss/eshop...
som si ich raz objednala s farbami, sú pevnejšie, dobre sa na ne maľuje, nie sú tenké a jemné, inde je už problém aj u nás v KIK alebo TESCU. 😀

kucminka
30. júl 2013

@nail skús v Slovenke,tam určite majú

nail
31. júl 2013

@kucminka v akej slovenke?

kucminka
31. júl 2013

@nail predajna Slovenka

nail
31. júl 2013

@kucminka kde to je?

karpinka
31. júl 2013

tak som malej kúpila sukienku, tak niečo k sukienke

kucminka
31. júl 2013

@nail to sú predajne na Slovensku,so slovenskými výrobkami,preto sa volá Slovenka 😉

kucminka
31. júl 2013

kočky,kde kúpim nejakú neonovú svietiacu farbu,aby mi to vyniklo na čiernom tričku?

karpinka
31. júl 2013

@kucminka neonove svietiace som našla farebné iba taký balíček kde ich bolo asi 6 a iba také malé tuby, to by zaujímalo aj mňa, kde, lebo jedinú svietiacu mám fosforovú zelenú, takže ak nájdeš kde sa dajú kúpiť, daj vedieť 😀

kucminka
31. júl 2013

@karpinka ja som pozerala na nete,je ich tam dosť,len nemám s nimi skúsesnosti,aké sú.Ja mám tiež fosforovú,len tá je s trblietkami,a to chcem pre chlapa,tak to sa nehodí.

karpinka
31. júl 2013

@kucminka ja mám Nerchau bez trblietok tú fosforovú. a kde si videla tie svietiace? na akej stránke?

kucminka
31. júl 2013

@karpinka daj si do googlu neonove farby na textil a vyhodí ti ich,len niektoré sú neznáme značky,tak neviem aké sú.

karpinka
31. júl 2013

@kucminka no neonové mám, som si objednala na art e miss, ale nie sú svietiace....

nail
31. júl 2013

@kucminka
@karpinka ja mam tie neonove asi 4 farby ale na cierne sa strasne zle maluju lebo su podla mna take riedsie , kupila som ich u nas v papiernictve

kucminka
31. júl 2013

@nail a akú značku máš?aj svietia v tme?

nail
31. júl 2013

@kucminka no to nie v tme nesvietia veru, mam nerchau

karpinka
1. aug 2013

@nail no tie neonove sú redšie, ale tie čo mám ja si vždy z vrchu vylejem tú vodu, čo sa tam vytvorí a potom maľujem a naposledy som na tmavo modré najprv dala takú redšiu bielu, a potom som na to maľovala neonovou, bolo to lepše ako bez tej bielej. na bledé som nedávala podklad.

karpinka
1. aug 2013

@kucminka neonove čo svietia som našla iba tieto http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/eshop... iné som našla stránky, ale to sú také veľkoobchody a tam sa takto nedá objednať, a majú asi iba väčšie balenia.

kucminka
1. aug 2013

@karpinka no len neviem aka je to znacka,ci dobra,aby sa nevyprali ,preto som chcela ci nema niekto skusenost s nejakymi

karpinka
1. aug 2013

@kucminka no tak to ani ja 😀 tiež som ich chcela kúpiť, že na nejaké drobné maľovanie, ke´d sú také malé, ale radšej som to nekupovala..... 😀