icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

karpinka
1. aug 2013

tak som skúsila aj kompináciu maľované + našívané.....

farby
2. aug 2013

Tak po dlhej dobe zase niečo ,toto pre synka Ada...a trpaslík pre moju Klárku... 🙂 🙂

mimave
2. aug 2013

@karpinka ahoj, prosim ta velmi pekne kde si kupila tie zastery? ja viem ze som ich raz videla v jednom e-shope ale za nic si neviem spomenut kde.. jednu by som chcela a neviem kde ju zohnat..dakujem!!!

karpinka
2. aug 2013

@mimave to som robila pre jednu známu a to ona kupovala, takže neviem, ale môžem sa jej spýtať....

mimave
2. aug 2013

@karpinka do prdky hned ma napadlo ze si to urcite brala z toho obchodu.. 😅 akoze nepotrebujem ju nejak strasne surne ale chcela som jednu urobit a nemozem si spomenut kde ich mali..

karpinka
2. aug 2013

@mimave podľa mňa to skôr kúpila niekde v obchode, ale spýtam sa jej....

karpinka
2. aug 2013

@mimave našla som toto, tam sú lacné a čisté
http://www.reklamnepredmety-darceky.sk/559-kuch...

farby
2. aug 2013

Maľujem výbavu do školy... 😀

lubkamar
5. aug 2013

@karpinka juj toto som chcela aj ja vyskúšat.... len keby bolo toho času viacej :P krásne je to 😀

karpinka
5. aug 2013

@lubkamar ďakujem, no ten čas teraz ešte je, lebo malá má len 6 mesiacov, a starší už bude mať 8, tak večer keď zaspia sa dá, ale keď malá začne pobehovať a menej spávať, tak to už bude horšie...... 😀

lubkamar
5. aug 2013

@karpinka no ja mám skoro 4-ročnú a teraz bude mať malý rok a rozhodli sa že budú chodiť spávať o jedenástej...takže večer už nemám silu malovať :D

karpinka
5. aug 2013

@lubkamar no presne o tom hovorím, krpec už je veľký, takže aj keď nespí, pozerá telku, a malá je ešte moc malá, takže viem presne čo príde keď už začne štrajkovať, tiež mal malý také obdobia že zaspával o jedenástej a v tomto teple je to o to horšie.....tak si užívam čak ke´d sa teraz ešte dá 😀DDD

lubkamar
5. aug 2013

@karpinka tak tak...ja by som toho chcela toooolko namalovať...no snad postupne sa k tomu dostanem 😉

karpinka
5. aug 2013

@lubkamar ale určite, príde zima a bude sa im chcieť viacej spať a hlavne skôr. 😉

nikalea
5. aug 2013

@yanka86 nadherne
😀

lubkamar
5. aug 2013

@karpinka tak to dufam 🙂

yanka86
5. aug 2013

dalsia rozpravkova,,zabudla som sem dat este jedneho psika,ale nemam ho v tomto pc,je ale v albume🙂pekny dnik prajem zienky

michalag
autor
5. aug 2013

co myslite mozem dat glitrovu farbu aj pre chlapca? 😅

karpinka
5. aug 2013

@yanka86 krásne 😀

karpinka
5. aug 2013

@michalag tak záleží čo je to za chlapca a koľko má rokov, môjmu by to nevadilo a bude mať osem, ale niektorému by to mohlo vadiť, ak to nie je moc vyglitrované, tak by to nemalo vadiť.... podľa mňa. 😀

mimave
5. aug 2013

@karpinka jejda aj som sa ti zabudla podakovat... dakujem velmi pekne!!! 😉

karpinka
5. aug 2013

tak už sa chystáme do školy....

karpinka
5. aug 2013

tak a ešte jedno

cassidy
6. aug 2013

pochvalim sa, sa mi celkom podarilo🙂

xlea
6. aug 2013

@cassidy veľmi peknééé

michalag
autor
6. aug 2013

@cassidy neskutocne krasne 🙂 , mat take na tricku tak ho nosim kazdy druhy den 🙂

dm1
6. aug 2013

kocky nemate prosim Vas nejaky pekny obrazok veseleho zraloka :D alebo maleho pirata na detske tricko? este chcem stihnut malemu do dovolenky 😎

karpinka
6. aug 2013

@cassidy mne by to aj bolo ľúto obliecť malej, aby sa to nezašpinilo... krásne 😀

cassidy
6. aug 2013

dik baby;) @karpinka ved aj mne, zaradujem to do svojho predajneho portfolia🙂 @dm1 skus tuto http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?lang=en&s...

macickarebeka
6. aug 2013

@cassidy Ja tu moc neprispievam, ale toto mi neda. Je to prenadherne.