Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
inak na obrysy som mala najskor fixku a ta bola super ale dlho nevydrzala a teraz som si kupila gelove pero a zle sa mi s nim robi ked trosku pritlacim uz hruba ciara bleee 😝
Dievčatá. Chystám sa nakupiť farbičky, štetčeky atd. (fantáziu mám, no náradie nie)...a začať maľovať na textil. Poprosím dobru dušu...so skusenosťami, nech mi poradí, na čo si dať pozor pri kupe. (čo áno, čo nie) atd...budem vďačná za každý postreh.
Mám v pláne navštíviť tu obchodík s umeleckými potrebami, no poprípade ak nebudu mať, čo chcem, aj taký dobrý link na intern.obchod poteší 😉
Baby poradte mi prosim nejaku dobru internetovu stranku kde sa daju objednat farby na tmavy textil.
@macickarebeka je ich viacej...www.animas.eu, www.farby-textil.eu
@macickarebeka super je aj www.kreativka.sk
kočky,kde zoženiem gelové pero na textil?Objednávala som z animasu,ale od dnes majú dovolenku ☹
Baby, uzasne vytvory! Fakt spica! Ja mam farby doma uz vyse roka (narchau dve sady, plus ciernu a bielu), aj som dve tricka namalovala, aj pekne celkom 🙂 no tie obrysy ciernou... ste to tu rozoberali uz, ale cim je to teda najlepsie? A kedy tie obrysy robite, na zaciatku ci na konci? Nejaka 3D kontura tu bola spominana, ze to celkom..
@dm1 tieto posledne trika su super, syn je blazon do krtka uz rok, toho na lodke mu skusim najblizsie 🙂
@farby ty cim robis tie obrysy? na tej balerine napr. Dakujem
ahojte. Velmi sa paci malovanie na textil.Chcela by som zacat, len jaksk neviem ako..teda myslim ake najlepsie su farby. Zijem v UK a nasla som na ebay tieto. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sac...
Neviem ake su najlepsie ... velmi by ma potesila kazda rada, pre zaciatocnicku...dakujem velmi pekne
@andreaerdna to som robila štetcom a namiešala som si tmavo sivú farbu,ale inak skoro stále používam čierne gélové pero na textil,to mi vyhovuje.
@farby a prosim ta, aky stetec pouzivas na to?
@andreaerdna používam štetec č.3,ale taký plochý,lebo 3 mám ešte dve a tie sú zlé nedá sa mi s nimi maľovať.Ja vlastne všetko a stále maľujem tým istým štetcom,už sa mi ale derie,dúfam,že zoženiem taký istý. 😀
@dedenini myslim ze tuna z bab zije v UK yanka86 ak si dobre pamatam 🙂 a z tych farbičiek čo si dávala mám ja celkom rada farby zn. TULIP, aj DECOART su fajn, aj Pebeo, zhliadla som tam aj nejake Marabu - aj tie su dobré... výber bude už na tebe.. tak dúfam, že čoskoro uvidíme nejaký tvoj výtvor aj tu 🙂
@dedenini Ahoj na začiatok si kúp základné farby,odporúčam na tmavý textil majú lepšiu kryciu schopnosť a môžeš maľovať aj na tmavý aj na bledý textil,neaký štetec ja používam iba č.3 plochý na textil a môžeš začať.Ja som nakúpila ako pipi farby na bledý textil a vôbec ich nepoužívam.zbytočne vyhodené peniaze,farby ti neviem poradiť kedže nie si na SK,tie z UK nepoznám,možno si daj od niekoho poradiť,tak hádam som troška pomohla,ozaj ešte ked idem maľovať pod tričko si dám karton aby farba nepresiakla a tričko si napnem štipcami,obrázky beriem z netu a cez kopirák ich prekresľujem na tričko.Tak asi takto to robím ja..... 🙂

Angelína Balerína 😀 😀