Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
..ahojte malujuce maminky... chcem sa podelit o moj najnovsi "zlepsovak" 😀 😀 😎 ..dnes som chcela malovat a doslo mi GELOVE PERO na tenku konturu. ....tak ma napadlo... Rozobrala som ho .vytiahla ten hrot..namocila ho do ciernej farby na tmavy textil co pouzivam na malovanie..a ustami akoby natiahla do pera tu farbu..ako pipetkou 😀 😀 ... aaaa...predstavte si..funguje to..a krasne pise. ...dufam teda ze sa mi ta farba nevyleje a nemala by zatvrdnut kedze je to zavrete. no uvidim. Ale ak budete niektora v nudzi alebo nebudete moct zohnat nove pero...skuste . 🙂 🙂 🙂
@lucinka144 no ja to veru vyskúšam,lebo gelovka sa strašne rýchlo minie,diky za tip. 😀
BABENKY MALIARKY AK BY STE NIEKTORA POTREBOVALA BIELE TRIčKA NA MALOVANIE , TAK IDEM OBJEDNAVAT Z ANGLICKA, MATE NIEKTO ZAUJEM SA PRIDAT?
Ahoj ty si zlatá,jasné že je to fajn 🙂 a určite sa to bude zlepšovať ja to vidím na sebe,nemáš za čo hocikedy ,maľujem Doru 😀 potom hodím fotečku...
@dedenini ahoj, ja zijem v uk, ale mam teraz pauzu s malovanim, nestiham...obcas sem ale nakuknem...ja som kupovala cez ebay ale aj z Jacksons Art Supplies ...a pouzivala som marabu farby, bola som s nimi max. spokojna...mala som len jednu farbu od Dylon (bielu) a ta sa v porovnani s marabu casom vypierala...takze pre mna jednoznacne marabu...
@nail ešte sú tie tričká aktuálne, boli sme na dovolenke- tak som tu nebola. ale ja by som chcela už s dlhým rukávom.... 😉
@miskadusko musim to popozerat, minule mali len kratky rukav , dam vediet

@dedenini za malo 🙂 a z vlastnej skusenosti - radsej si kupujem farby, kde sa nerozlisuje ci su na tmavy alebo bledy textil - bez rozlisenia farby textilu su to napriklad tie Pebeo, Decoart, Lefranc ...