icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

xlea
13. aug 2013

@dedenini za malo 🙂 a z vlastnej skusenosti - radsej si kupujem farby, kde sa nerozlisuje ci su na tmavy alebo bledy textil - bez rozlisenia farby textilu su to napriklad tie Pebeo, Decoart, Lefranc ...

dedenini
13. aug 2013

@xlea musim to teda preklikat a popozerat poriadne .. este raz dakujem, snad uz nejake nakupim a mozem ist nato 🙂

farby
13. aug 2013

@dedenini No jasné NERCHAU používam aj ja,mám aj neaké PEBEO a potom mi chodí muž s ANIMAS-u brať farby,takže taký mix,kde je aká lepšia cena tie beriem,nemáš za čo... 🙂

kucminka
13. aug 2013

@xlea vďaka,už som aj objednala 🙂

xlea
13. aug 2013

@kucminka za málo 🙂

lucinka144
14. aug 2013

..ahojte malujuce maminky... chcem sa podelit o moj najnovsi "zlepsovak" 😀 😀 😎 ..dnes som chcela malovat a doslo mi GELOVE PERO na tenku konturu. ....tak ma napadlo... Rozobrala som ho .vytiahla ten hrot..namocila ho do ciernej farby na tmavy textil co pouzivam na malovanie..a ustami akoby natiahla do pera tu farbu..ako pipetkou 😀 😀 ... aaaa...predstavte si..funguje to..a krasne pise. ...dufam teda ze sa mi ta farba nevyleje a nemala by zatvrdnut kedze je to zavrete. no uvidim. Ale ak budete niektora v nudzi alebo nebudete moct zohnat nove pero...skuste . 🙂 🙂 🙂

farby
14. aug 2013

@lucinka144 no ja to veru vyskúšam,lebo gelovka sa strašne rýchlo minie,diky za tip. 😀

farby
14. aug 2013

Minnie pre Klárku 🙂 🙂

karpinka
14. aug 2013

taká malá sranda pre veľkého milovníka Hondy.... :-P

dm1
15. aug 2013

@kucminka aj v dubnici v tom papiernictve ho maju kde aj farby

kucminka
15. aug 2013

@dm1 tam som sa pýtala,ale nemali ho,dali mi nejaké iné,ktoré je na prd 😒

karpinka
15. aug 2013

tak som si spravila niečo krásne na pamiatku.... budem nosiť iba príležitostne nech sa nezničí.... 😀

falkonka
15. aug 2013

tak,a zas máme ďalšie hotové 😉

cassidy
15. aug 2013

zopar najnovsich🙂

nail
16. aug 2013

BABENKY MALIARKY AK BY STE NIEKTORA POTREBOVALA BIELE TRIčKA NA MALOVANIE , TAK IDEM OBJEDNAVAT Z ANGLICKA, MATE NIEKTO ZAUJEM SA PRIDAT?

kucminka
16. aug 2013

@nail a ako to vyjde cenovo za jedno tričenko?a dlhý či krátky rukáv?

nail
16. aug 2013

@kucminka je to kratky rukavm dlhy som nekukala ak by si chce,a mozem pozriet, je to znacka George a jedno tričko vyjde na 2,50

karpinka
16. aug 2013

Tak niečo na želanie.... .-D

lubkamar
21. aug 2013

po dlhšej dobe pridávam aj ja šmoulinky 🙂

dedenini
23. aug 2013

@farby tak toto je moj prvy vytvor, je to kreslene na detskych bodoch, ale bude s toho vankusik pre dcerku 🙂 Dakujem za rady ...snad to casom bude lepsie 🙂

farby
25. aug 2013

Ahoj ty si zlatá,jasné že je to fajn 🙂 a určite sa to bude zlepšovať ja to vidím na sebe,nemáš za čo hocikedy ,maľujem Doru 😀 potom hodím fotečku...

zuzulkaba
25. aug 2013

@farby
Ahoj,krasne tricko🙂 len by ma zaujimalo,s cim si robila tie obrysy cierne..mne nejde urobit taku suvislu ciaru..dakujem za odpoved

bambicka
26. aug 2013

@dedenini ahoj, ja zijem v uk, ale mam teraz pauzu s malovanim, nestiham...obcas sem ale nakuknem...ja som kupovala cez ebay ale aj z Jacksons Art Supplies ...a pouzivala som marabu farby, bola som s nimi max. spokojna...mala som len jednu farbu od Dylon (bielu) a ta sa v porovnani s marabu casom vypierala...takze pre mna jednoznacne marabu...

farby
26. aug 2013

@zuzulkaba ahoj používam čierne gélové pero na textil,alebo normálne štetcom....neviem mne sa tiež občas trasie ruka,ale už som toho namaľovala dosť tak ju mám už asi vytrénovanú 😀 😀

miskadusko
26. aug 2013

@nail ešte sú tie tričká aktuálne, boli sme na dovolenke- tak som tu nebola. ale ja by som chcela už s dlhým rukávom.... 😉

nail
26. aug 2013

@miskadusko musim to popozerat, minule mali len kratky rukav , dam vediet

farby
27. aug 2013

DORA konečne hotová pre moju Klárku 😀 😀

farby
27. aug 2013

@farby trošku sa mi to zle odfotilo farby sú krásne,žiarivé.

zuzulkaba
27. aug 2013

@farby
V obchode som to gelove pero nenasla..aky stetec pouzivas na tie obrysy?mohla by si mi prosim poslat nejaky link,nech som v obraze?dakujem🙂)

farby
28. aug 2013

@zuzulkaba ahoj ja som to kupovala uplne nahodne v papiernictve,štetec č.3 ale nie okrúhly,gélové pero si daj animas a tam ho majú tuším 2,70 stojí.