icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

yanka86
31. aug 2013

konik

xlea
31. aug 2013

@yanka86 kraaaasny konik 🙂

yanka86
31. aug 2013

@xlea dakujem🙂konecne som aj nieco mojej dcerke spravila:D

kucminka
1. sep 2013

@yanka86 prenááádherný 🙂

monaveral
1. sep 2013

neviete kde kupim syto zlte tricko s dlhym rukavom vel 92.dakujem za odpovede

monca_jarko
1. sep 2013

Ahojte, ako namiešam jemnú oranžovú na tvár. Dala som do oranžovej bielu, ale nie je to ono. Dik

karpinka
1. sep 2013

@monca_jarko skús tam pridať trolinku žltej, prípadne hnedej, ale len trolinku, na pleťovú oranžovú vôbec nepoužívam, základ používam bielu, do ktorej vmiešamvam, ružovú, žltú a hnedú, podľa toho aký odtieň potrebujem....ale neviem, aký obrázok maľuješ, aká má byť tá pleťová farba..

xlea
2. sep 2013

@monca_jarko ked chces miesat jemnu farbu - akukolvek - tak miesaj opacne - do bielej davaj farbu podla potreby - na !pletovu" farbu trosicka hnedej/zltej/ruzovej/... podla toho aky odtien chces dosiahnut..

pakin
2. sep 2013

ahojte kočky, mala by som otázku. Čítala som, že ak kreslím transferovou ceruzkou, tak by som mala použiť nejaký výnimočný papier na žehlenie. Neviem ako sa to volá. A kde to kúpim? Alebo je možné aj na papier na pečenie? A na ktorú stranu? Možno, že to znie blbo 😅 Ďakujem za odpovede 🙂

karpinka
2. sep 2013

darček pre nevestu....

andreaerdna
3. sep 2013

@pakin ja som si ju kupila minuly tyzden 🙂 kreslila som na papier na pecenie, podla mna na strane nezalezi. Prezehlila som a vidno, fakt bez roboty, super!

pakin
3. sep 2013

@andreaerdna díky, dnes som vyskúšala aj ja 🙂 Na niektorých miestach neni až tak vidno, možno, že som netlačila ceruzku tak silno na papier. Už mám prekreslený s fixkou, lebo gélové pero som nevedela zohnať a teraz už len vyfarbiť. Bojím sa veľmi 😅 Neviem, či mám riediť tie farby alebo len rovno malovať s tým 😖

andreaerdna
3. sep 2013

@pakin ja prave teraz malujem, deti spia... ja len farbami. chcela som tu fixu, ci pero, ale nemali. mam tenky stetec, akurat robim kontury, je to fajn. 🙂 Snad sa aj ja coskoro pochvalim svojimi prvymi dielkami 🙂 Mne tu ceruzku na niektorych miestach tiez slabo vidno, ale skor si myslim, ze som tam slabsie zehlila, najlepsie vidno v strede, kde naparovala zehlicka riadne

pakin
3. sep 2013

@andreaerdna žehlenie robíš s parou 😕

andreaerdna
3. sep 2013

@pakin nechala som normalne zehlicku,ako ked zehlim. tamkde para ide,tam bolo ceruzku najviac vidno

pakin
3. sep 2013

@andreaerdna tak aj ja vyskúšam s parou. Čítala som niekde, že len bez pary treba žehliť.

andreaerdna
3. sep 2013

@pakin 🙂 ja som necitala nic, v obchode mi povedali, ze na papier na pecenie a prezehlit

farby
3. sep 2013

@yanka86 Paráááda 🙂 🙂

xlea
4. sep 2013

Baby nemáte prosím na predaj nejaké dievčenské jednofarebné tričná s krátkym /resp. dlhým rukávom vo veľ. 134/140 a 146/152???

tatolu
4. sep 2013

@xlea vraj má Kik výpredaj tričiek za 1 Eur. Nebola si mrknúť?

xlea
4. sep 2013

@tatolu bola som vcera.... nula az -1 bod :-/ tieto velkosti uplne nulove...

tatolu
4. sep 2013

@xlea pôjdem po deti do škôlky, a je tam poblízko... Mrknem Ti u nás?

xlea
4. sep 2013

@tatolu ak ta to nebude obtazovat, budem rada 🙂 dakujem

kucminka
4. sep 2013

@xlea u nás teda s krátky taktiež nula bodov a už aj s dlhým rukávom je biedny výber ☹

tatolu
4. sep 2013

@xlea čo dostanem? 😉 😵 😵 😵 😵 mám ale iba s dlhým rukávom: 4 x 140 (viď priložené foto), 2 x 152 (biele) a zobrala som ešte aj 1 x 164 (tmavo-ružové)... Asi som vykúpila všetko 🙂 Tak čo? Môžem Ti ich poslať?

tatolu
4. sep 2013

@kucminka v tom našom je dosť takých 104, 110, a potom menšie 98... ale iež iba s dlhým... čisté s krátkym rukávom nemali vôbec...

xlea
4. sep 2013

@tatolu super, ja som uz medzicasom zohnala dve kratkorukavove ale kludne odkupim aj od teba 🙂 stacia mi 2 kusy

tatolu
4. sep 2013

@xlea Hmm a nechceš viac, resp. všetky? Boli po 1,99 Eur/ks...

lubkamar
4. sep 2013

tak konečne mám hotovo...pre môjho krpca k 1. rôčku :D

xlea
4. sep 2013

@tatolu dlhorukavove nejake este mam, stacia mi dve 🙂 som len dve tricka potrebovala, mam tu plny suflik kadejakych triciek tak do zasoby uz nekupujem 🙂