Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
neviete kde kupim syto zlte tricko s dlhym rukavom vel 92.dakujem za odpovede
Ahojte, ako namiešam jemnú oranžovú na tvár. Dala som do oranžovej bielu, ale nie je to ono. Dik
@monca_jarko skús tam pridať trolinku žltej, prípadne hnedej, ale len trolinku, na pleťovú oranžovú vôbec nepoužívam, základ používam bielu, do ktorej vmiešamvam, ružovú, žltú a hnedú, podľa toho aký odtieň potrebujem....ale neviem, aký obrázok maľuješ, aká má byť tá pleťová farba..
@monca_jarko ked chces miesat jemnu farbu - akukolvek - tak miesaj opacne - do bielej davaj farbu podla potreby - na !pletovu" farbu trosicka hnedej/zltej/ruzovej/... podla toho aky odtien chces dosiahnut..
ahojte kočky, mala by som otázku. Čítala som, že ak kreslím transferovou ceruzkou, tak by som mala použiť nejaký výnimočný papier na žehlenie. Neviem ako sa to volá. A kde to kúpim? Alebo je možné aj na papier na pečenie? A na ktorú stranu? Možno, že to znie blbo 😅 Ďakujem za odpovede 🙂
@pakin ja som si ju kupila minuly tyzden 🙂 kreslila som na papier na pecenie, podla mna na strane nezalezi. Prezehlila som a vidno, fakt bez roboty, super!
@andreaerdna díky, dnes som vyskúšala aj ja 🙂 Na niektorých miestach neni až tak vidno, možno, že som netlačila ceruzku tak silno na papier. Už mám prekreslený s fixkou, lebo gélové pero som nevedela zohnať a teraz už len vyfarbiť. Bojím sa veľmi 😅 Neviem, či mám riediť tie farby alebo len rovno malovať s tým 😖
@pakin ja prave teraz malujem, deti spia... ja len farbami. chcela som tu fixu, ci pero, ale nemali. mam tenky stetec, akurat robim kontury, je to fajn. 🙂 Snad sa aj ja coskoro pochvalim svojimi prvymi dielkami 🙂 Mne tu ceruzku na niektorych miestach tiez slabo vidno, ale skor si myslim, ze som tam slabsie zehlila, najlepsie vidno v strede, kde naparovala zehlicka riadne
@andreaerdna žehlenie robíš s parou 😕
@pakin nechala som normalne zehlicku,ako ked zehlim. tamkde para ide,tam bolo ceruzku najviac vidno
@andreaerdna tak aj ja vyskúšam s parou. Čítala som niekde, že len bez pary treba žehliť.
@pakin 🙂 ja som necitala nic, v obchode mi povedali, ze na papier na pecenie a prezehlit
Baby nemáte prosím na predaj nejaké dievčenské jednofarebné tričná s krátkym /resp. dlhým rukávom vo veľ. 134/140 a 146/152???

konik