icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

karpinka
12. okt 2013

@erjona väčšinou štetcom, mám taký že tri nulky 😀 ale tiež mi to zo začiatku tak nešlo, všetko chce cvik.... 😀

karpinka
12. okt 2013

@erjona ja myslím, že šmolinka je super, jedine čo je iné je tá modrá, je tmavšia, neviem akú si použila 😀

erjona
12. okt 2013

@karpinka no ja som ju zabudla zmiesat s bielou 🙂 Ked je mokra, tak vyzera byt ovela svetlejsia 🙂 Diky moc 🙂 Aj tvoje diela su krasne, mate tu vazne talent dievcence 🙂

yanka86
12. okt 2013

@michalag hm no neviem ako take male gilucky urobit pekne,rozumiem ze pre zaciatocnikov je to narocne:(,ale myslim si ze by si mala skusit naopak..ze najprv celu maslu zafarbrit a ked uschne potom tie gulicky.
@erjona niekedy si predkreslujem ,niekedy robim hned na latku "na ostro":DD,,nikdy som neskusala fixu ,nejak im neverim...ale mam tenky stetec (na malovanie na textil) a ako som spominala ucila som sa linkou na oci(starou).skus sa spytat mamiciek co zacinaju ..mozno ti lepsie poradia ako ja..dakujem za pochvalu som rada ze sa ti pacia.

karpinka
12. okt 2013

@erjona ďakujem 😀, ale je jedna modrá od Nerchau presne ako tá šmolková, ja som ju ani nemiešala,ale je na tmavý textil, používam iba farby na tmavý textil, veľa dievčat tak používa, tie farby sú sýtejšie.

erjona
12. okt 2013

@yanka86
@karpinka Dakujem vam dievcence za rady 🙂

erjona
12. okt 2013

Zatial moja najkrajsia praca 🙂 Este je to sice mokre, ale neviem sa dockat vam to ukazat 🙂

michalag
autor
12. okt 2013

Dnes som bola v KIK a ziadna slava, co sa tyka cistych triciek a v Tako hned vedla sice mali ale 4,99€ sa mi zda vela. Doplnaju priebezne? Alebo z kae kupujete ciste tricka za fajn cenu ked nie v KIK

michalag
autor
12. okt 2013

rozmyslam zobrat od tejto pani, nemate s nou niektora skusenost?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9258597&tab=5

silviami
12. okt 2013

Ahojte, viete niekto poradiť, kde kúpiť jednofarebné dievčenské pyžamo? Ďakujem.

erjona
13. okt 2013

@michalag mne sa najlepsie malovalo na bio bavlnu, jednofarebne tricka je dostat v C&A cku .... 🙂

erjona
13. okt 2013

Hototvo 🙂 Stara linka na oci posluzila 🙂

michalag
autor
13. okt 2013

@erjona lenze u nas C&A nie je a koli 2 trickam do BB sa mi tiez nechce kedze neviem ci tam nejake budu

erjona
13. okt 2013

@michalag Jaj, to som nevedela, ale ked tam uz budes, tak odporucam kupit do zasoby, tieto jednofarebne maju vzdy 🙂

erjona
13. okt 2013

@michalag Zvyknu mat akciu- 2 tricka za 6 eur - zaplatis jedno a dostanes 2 🙂

lubkamar
13. okt 2013

@michalag ja som si tieto tričká objednávala, minulý týždeň mi prišli...sú strašne fajn príjemné na dotyk...trochu som myslela že farby budú iné...napr. ružová je skôr taká staroružová a bledo-zelenú som si predstavovala bledšiu, ale pomalujeme a budú ešte krajšie 😉 a velkosť na 4 roky-je na tričku písana 100-ale je väčšie, ale to už podla rozmerov musíš, ktoré majú v inzeráte 😉

cassidy
13. okt 2013

caute babenky, som strasne rada, ze to tu stale zije🙂 pridavam svoje ostatne vytvory...krasny vecer!

zuzulkaba
13. okt 2013

@cassidy
Psicek je naozaj krasny,ja ked vidim taketo vytvory,pripadam si ako skolacka s mojimi jednoduchymi malbami🙂

erjona
14. okt 2013

@zuzulkaba Aj ja 😀

karpinka
14. okt 2013

@cassidy krásne..... 😀

xlea
14. okt 2013

@cassidy kraaaaaaaaaaasne 😵

janelillith
14. okt 2013

@cassidy odpadnem z teba 🙂 🙂 🙂 uzasneeeeee

kucminka
14. okt 2013

@michalag ja mám pár od Adleru,ale nebola som moc spokojná,nedržia tvar,a sú väčšie 😒

michalag
autor
14. okt 2013

@kucminka a ake pouzivas?
Ja mam rada celkom KIK, ale u nas takmer vypredane ☹ a v Tako sa mi zda dost 5€ za tricko

kucminka
14. okt 2013

@michalag ja tiež teda v KIK,kupovala som aj v Takko,keď bol letný výpredaj,mali tam tiež za 2e,ja si kúpim aj viacej naraz,aj keď nepotrebujem,alebo F&F,keď je výpredaj.

bambicka
14. okt 2013

moj dnesny vytvor...a najvyssi cas ist spat 🙂

michalag
autor
15. okt 2013

aby som stale len nekecala 😀 tak nieco aj odo mna, aj ked urcite sa to nevyrovna vasim super vytvorom 🙂
sice nic moc ale malej sa paci 😅

karpinka
17. okt 2013

😀

jane0123
17. okt 2013

@myreason a vies mi prosim ta odporucit nejake bezpecne farby na textil.asi to pisu vsade, ze su bezpecne, ale take naozja bezpecne 🙂 dakujem.chcem skusit aj ja nieco.

zuzik231
17. okt 2013

ahojte babenky, je tu niekto kto maluje na objednavku? chcela by som pokreslit jedno bodynko vpredu obrazok a vzadu basnicka ... prosim napiste mi IP ... diky