Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@michalag hm no neviem ako take male gilucky urobit pekne,rozumiem ze pre zaciatocnikov je to narocne:(,ale myslim si ze by si mala skusit naopak..ze najprv celu maslu zafarbrit a ked uschne potom tie gulicky.
@erjona niekedy si predkreslujem ,niekedy robim hned na latku "na ostro":DD,,nikdy som neskusala fixu ,nejak im neverim...ale mam tenky stetec (na malovanie na textil) a ako som spominala ucila som sa linkou na oci(starou).skus sa spytat mamiciek co zacinaju ..mozno ti lepsie poradia ako ja..dakujem za pochvalu som rada ze sa ti pacia.
Dnes som bola v KIK a ziadna slava, co sa tyka cistych triciek a v Tako hned vedla sice mali ale 4,99€ sa mi zda vela. Doplnaju priebezne? Alebo z kae kupujete ciste tricka za fajn cenu ked nie v KIK
rozmyslam zobrat od tejto pani, nemate s nou niektora skusenost?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9258597&tab=5
Ahojte, viete niekto poradiť, kde kúpiť jednofarebné dievčenské pyžamo? Ďakujem.
@michalag ja som si tieto tričká objednávala, minulý týždeň mi prišli...sú strašne fajn príjemné na dotyk...trochu som myslela že farby budú iné...napr. ružová je skôr taká staroružová a bledo-zelenú som si predstavovala bledšiu, ale pomalujeme a budú ešte krajšie 😉 a velkosť na 4 roky-je na tričku písana 100-ale je väčšie, ale to už podla rozmerov musíš, ktoré majú v inzeráte 😉
@cassidy odpadnem z teba 🙂 🙂 🙂 uzasneeeeee
ahojte babenky, je tu niekto kto maluje na objednavku? chcela by som pokreslit jedno bodynko vpredu obrazok a vzadu basnicka ... prosim napiste mi IP ... diky

@erjona väčšinou štetcom, mám taký že tri nulky 😀 ale tiež mi to zo začiatku tak nešlo, všetko chce cvik.... 😀