Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
Táto téma ma tak nakopla, že už je prvá maľba za mnou a už som aj doobjednávala farby. Nemám teraz doma foťák, ale hneď ako sa bude dať pochválim sa. Je to ho ešte veľa na zlepšenie, ale hrozne ma to baví. Ďakujem Vám. 😉
@cassidy uplna pecka, naaaadherneeee 😉 😉 😉
Ahojte baby...vase malby su nadherne...ja som prave zacala,ale neviem presne ako nato...ja si obrazky kreslim na papier a potom si to dam pod trickoa obkrelim,lebo sa necitim nato malovat rovno na tricko...ale takto sa mi to zda tazke,lebo kolkokrat to neni vidno poriadne ani pod bielym trickom adneviem ako to urobim na tmave...prosim o radu 😉) a ako to robite,ze to mate tak pekne vymalovane?tie prechody farieb atd...dakujem za rady
@bella1303 ja najprv malujem najvacsie plochy, najmensie nakoniec ( keby to bolo naopak mohlo by sa skor nieco pokazit ) takisto obrysy. A tiez vzdy ked malujem nieco jednou farbou tak pockam kym uschne alebo prefenujem a az potom malujem dalsou, hlavne tie co su vedla seba a potom sa mi aj lepsie tienuje do stratena - do suchej farby sa domstratena maluje mokrou farbou, ale mozno ine baby robia vsetko uplen inak 🙂 treba len skusat ;)
Prosím vás ako kreslíte tie disney písmená? oni sú také tenučké a bojím sa, že to štetčekom na manikúru pobabrem..dajte nejaké tipy prosím. 🙂
@lubkamar prosím ťa ako presne to robíš s tým kopirákom, môžeš mi to presnejšie opísať. lebo ja si to tiež len vytlačím ako tu niekto spomínal vložím do trička a dám si to na sklennený stolík, pod stôl lampu a tak si to presvietim a obkreslím. ale chcela by som to s tým kopírakom skúsiť....🙂
@miskadusko inak ja som začínala podobne 😀 no vytlačím si obrázok, na tričko dám kopirák na to ten vytlačený obrázok a už len obkreslujem...kopirák to otlačí na tričko a frčíííš :D
a lepšie sa to okopíruje keď si podložíš nejaký karton, je to potom lepšie vidieťv 😉
ako robite s konturami? Lebo vzdy ked s nou robim mam z toho kopcek taky podlhovasty. Neviem ako to mam presne opisat, proste nepaci sa mi to ☹
jedny kreslia dievcatkaa,,a ja mutantov🙂 xixixi
@yanka86 úplně překrásná praaaaaca. Fakt klobouk dole....uuuuuzasne

@zuzik231 myslím, že skoro každá, pozri si kto ako maľuje, kto sa ti páči a potom jej napíš... 😀