Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ahojte mozem vas poprosit o radu?
kupila som si farbu aby som malej namalovala snurovacku na saty ktora sa jej znicila ale na farbe neni navod neviem kedy to zehlit ci najskor ususit a prezehlit alebo zehlit mokre alebo ako a zey co sa to robi
dakujem
Ahojte, po dlhej dobe som sa chcela pustit do malovania, ale zistila som ze synovi je uz kratke tricko.
Ak by ste mali niektora zaujem tak posuniem dalej. Je z KIK, velkost 122 chlapčenske, biele s cervenym lemom okolo krku a rukavov (v pripade zaujmu mozem odfotit).
Viac info so spravy
Je tu veľa príspevkov, chcem sa spýtať- aké tričká kupujete a aké farby, mám perá a farby Marabu, ale rozpíjajú sa mi, 😠 ďakujem.
tie farby, strašne sa mi na tričku rozpíjajú.
a už si to zažehlila? Po namalovaní a vyschnutí to musíš z rubnej strany zažehlit teplotou, ktoru znesie latka 😎
Bez zažehlenia sa ti to vyperie
jej.... aj ja rozmyslam ze skusim malovat pre moje baby.... vecer budem studovat tuto temu 🙂
@silvy dobry zlepsovak je aj transferova ceruzka. obrazok si normalne vytlacim z tlaciarne, obreslim ho tou ceruzkou bud rovno na ten vytlacenom papieri-niekedy na papieri na pecenie- a nazehlenim na tricko vznikne otlacok. tak si robim obrysy.
stetec by som isto nemacala rovno v nadobke s farbou- jednak si farbu vo vnutri mozes znecistit a ked je dlhsie otvorena, farba rychlo vyschne. a i tak potrebujes farby miesat na palete 🙂)
kontury nepouzivam vobec.
@alexandra25 vela najdes vyhladavanim aj tu:
http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?lang=en&s...
@jajabajaja jeeeeeeeeeeeeeeeeej dakujem moc
@alexandra25 niet zac 🙂)
baby prosím o radu, po opraní mi zišli trblietky zlaté z trička, nie všetky ale dosť, všetko som myslím dodržala, sušenie, zažehlenie, prala som naopak do 40 stupňov, treba tú zlatú trblietavú farbu nejako ešte pretrieť priesvitnou, alebo čo, ja už neviem čo som zbabrala, farby som použila kvalitné Nerchau...ďakujem za radu

@karpinka dakujem, od teba to je poklona 🙂