icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

silvy
30. jan 2014

@karpinka dakujem, od teba to je poklona 🙂

deanse
30. jan 2014

@silvy
Šikovná si. 🙂

deanse
30. jan 2014

@silvy Aj mne sa veľmi páčia oba výtvory, nevyzerajú vôbec, ako prvotinky. 🙂

deanse
30. jan 2014

@silvy Vieš, že tu existuje skupina "šitie a maľovanie na textil"? Aj ja som bola upozornená. 🙂 Pridaj sa, keď máš chuť, tam uvidíš ešte viac výtvorov.

silvy
30. jan 2014

@deanse Dakujem pekne, aj od teba mi to znie ako balzam na dusu, kedze tvoje malby su pre mna inspiraciou a prave tie ma nakoniec nakopli k tejto "zalube". A nad skupinou som uz premyslala, snad ma tam prijmete 😀

deanse
30. jan 2014

@silvy Ďakujem, milé od teba, ale ja sa mám čo učiť ešte tiež. 🙂

wewe22
31. jan 2014

ahojte mozem vas poprosit o radu?
kupila som si farbu aby som malej namalovala snurovacku na saty ktora sa jej znicila ale na farbe neni navod neviem kedy to zehlit ci najskor ususit a prezehlit alebo zehlit mokre alebo ako a zey co sa to robi
dakujem

xlea
31. jan 2014

@wewe22 farby sa vzdy zehlia az po poriadnom zaschnuti... pokial sa ti na ne lepi papier alebo latka cez ktoru to prezehlujes je to este slabo vyschnute.... su vsak aj farby ktore zazehlovat netreba, zalezi co si si kupila za znacku...

wewe22
31. jan 2014

@xlea dakujem je to zazehlovacia bolo to na etikete

michalag
autor
1. feb 2014

Ahojte, po dlhej dobe som sa chcela pustit do malovania, ale zistila som ze synovi je uz kratke tricko.
Ak by ste mali niektora zaujem tak posuniem dalej. Je z KIK, velkost 122 chlapčenske, biele s cervenym lemom okolo krku a rukavov (v pripade zaujmu mozem odfotit).
Viac info so spravy

farby
1. feb 2014

S bolesťou žalúdka prvá tohtoročná,celkom ujde... 😀

lafamme
3. feb 2014

Je tu veľa príspevkov, chcem sa spýtať- aké tričká kupujete a aké farby, mám perá a farby Marabu, ale rozpíjajú sa mi, 😠 ďakujem.

monstos
3. feb 2014

@lafamme v kik-u maju jednofarebne tricka, na ktore sa dobre maluje a aj cena je super (1,99). Ja pouzivam farby nerchau na tmavy textil a spokojnost 🙂

lafamme
3. feb 2014

@monstos ďakujem, mne sa stále v tých fľašiach rozpíjajú:(

monstos
3. feb 2014

@lafamme co?

lafamme
3. feb 2014

tie farby, strašne sa mi na tričku rozpíjajú.

sebastianfann
4. feb 2014

a už si to zažehlila? Po namalovaní a vyschnutí to musíš z rubnej strany zažehlit teplotou, ktoru znesie latka 😎
Bez zažehlenia sa ti to vyperie

denda83
4. feb 2014

Ahojte baby....len sa chcem spytat, ci niektora tu malujete aj za korunky....chcea by som pre dcerku taketo postelne pradlo, tak ze co by to cca vyslo a teda ci sa najde taka ktora by to namalovala....

deanse
6. feb 2014

Ešte pár z mojej tvorby, zatiaľ ich nemám veľa 🙂

veva45
6. feb 2014

jej.... aj ja rozmyslam ze skusim malovat pre moje baby.... vecer budem studovat tuto temu 🙂

xlea
7. feb 2014

@denda83 namalovat to nie je problem, problem je zohnat kvalitne obliecky... 🙂 a vela farieb 🙂)

jajabajaja
8. feb 2014

@silvy dobry zlepsovak je aj transferova ceruzka. obrazok si normalne vytlacim z tlaciarne, obreslim ho tou ceruzkou bud rovno na ten vytlacenom papieri-niekedy na papieri na pecenie- a nazehlenim na tricko vznikne otlacok. tak si robim obrysy.
stetec by som isto nemacala rovno v nadobke s farbou- jednak si farbu vo vnutri mozes znecistit a ked je dlhsie otvorena, farba rychlo vyschne. a i tak potrebujes farby miesat na palete 🙂)
kontury nepouzivam vobec.

jajabajaja
8. feb 2014
farby
8. feb 2014

Myslím ,že sa podarilo 😀

alexandra25
12. feb 2014

@jajabajaja jeeeeeeeeeeeeeeeeej dakujem moc

jajabajaja
12. feb 2014

@alexandra25 niet zac 🙂)

cassidy
14. feb 2014

Ostatne vytvory🙂

nadulici
17. feb 2014

baby prosím o radu, po opraní mi zišli trblietky zlaté z trička, nie všetky ale dosť, všetko som myslím dodržala, sušenie, zažehlenie, prala som naopak do 40 stupňov, treba tú zlatú trblietavú farbu nejako ešte pretrieť priesvitnou, alebo čo, ja už neviem čo som zbabrala, farby som použila kvalitné Nerchau...ďakujem za radu

xlea
18. feb 2014

@nadulici a zisiel ti glitter liner alebo glitrová farba od Nerchau? glitre treba zamiešavať ešte do neuschnutej podkladovej farbičky, nedávať ich na už suchú farbu... a nechať dobre preschnúť... aj deň-dva... zažehliť z rubu aj z líca po 3-5 minútiek a mali by držať...