icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

xlea
27. feb 2014

@nikuska4 osobne žehlím aj z rubu aj z líca... všetko... vrátane riflí... cez papier na pečenie.. .

nikuska4
27. feb 2014

@xlea farby som objednala,dúfam,že to zvládnem 😝

nikuska4
27. feb 2014

@xlea papier dávaš aj na rube???

slnieckoelias
27. feb 2014

@gp2000 tú sadu v tých tubách
@deanse tá mačička je nádherná

deanse
28. feb 2014

@slnieckoelias Ďakujem. 🙂

cassidy
28. feb 2014

2 vecery, asi 4 hodky🙂

nikuska4
28. feb 2014

@cassidy
@xlea prosím poradte mi s čím robíte obrysy,ked ich máte také čisté a rovnako tenučké?Ja to štetcom nezvládnem!! 😢

xlea
28. feb 2014

@nikuska4 ja casto gelovym perom... stetcom to chce cvik...

nikuska4
28. feb 2014

@xlea to je nejaké špecialne ,alebo obyčajné gelové pero?

nikuska4
28. feb 2014

@xlea a ešte jedna otázočka,musia sa tie farby riedit vodou,alebo nemusia?

xlea
28. feb 2014

@nikuska4 specialne.. na textil... farby sa riedia vodou ked je to potrebne alebo si to technika vyzaduje... vacsinou farby neriedim...

cassidy
28. feb 2014

@nikuska4 obrysy robim stetcom, ale ako hovori xlea, chce to cvik. ale chce to aj dobry stetec a spravnu hustotu farby. ak je moc husta, treba zriedit. cize farby sa riedit nemusia, ale mozu.

blackstrap
28. feb 2014

Tak toto je moj druhy vytvor... Monsterka, to uz je ako povinna jazda 🙂 Akurat neviem, ako ten obrazok otocit

nikuska4
28. feb 2014

idem sa pochválit mojím prvučkým "umeleckým dielkom" 😀 s chybičkami,ale nevadí 😒 mojej malej sa páči,to je hlavné

kitu
28. feb 2014

dievčatá nádherné veci robíte- hotové umenie... ja už mam farby kúpené asi 3 týždne a nie a nie sa dokopať niečo vytvoriť... alebo skor som ešte nenabrala odvahu sa do to ho pustiť... 😢

nikuska4
28. feb 2014

@kitu ja som ich včera objednala,dnes mi prišli a nemohla som sa dočkat ,kedy budem mat konečne kúsok času to vyskúšat ....

kitu
1. mar 2014

@nikuska4 no ved aj ja som sa tešila ale nejako stale nevydáva... ešte si chcem objednať aj tie voskovky ... teraz som ich objavila na nete... ale neviem že či je to take dobre ako farby... u nas v obchode maju len farby o voskovkach nič nepočuli....

blackstrap
4. mar 2014

Pridavam moj dalsi vytvor. Podarilo sa mi ale zaspinit rukav ciernou farbou. Neviete co s tym? Ked to nezafixujem (co samozrejme nemam v umysle 😝 ), vyperie sa to pri prvom prani alebo az casom? Alebo mam skusit vybielit rucne pred pranim? Mate skusenosti?

petuska123
4. mar 2014

Ahojte nepredavate tu 3 d farby na textil?

xlea
5. mar 2014

@petuska123 ja nejaké mám, aké by si chcela?

petuska123
5. mar 2014

@xlea to jue jedno len to chcem pouzit na ponozky ako protismyk

nikuska4
5. mar 2014

moj druhý pokus 😝

xlea
5. mar 2014

@petuska123 mam marabu 3D liner - 3,45 stoji, modry, ruzovy, zlty a zeleny vari... tak ak chces napis

michalag
autor
5. mar 2014

Ahojte, kocky ako funguje ta transferova fixa? Da sa predkreslit na papier na pecenie a prezehlit na tricko? ci to je cisto len na predkreslenie priamo na textil?

xlea
5. mar 2014

@michalag je to na predkreslenie na papier - pauzovaci, peciaci.... priamo na tricko mozes kreslit aj sublimacnou fantomovou fixkou... ktora ti zmizne sama alebo pomocou vody

michalag
autor
5. mar 2014

@xlea ja si predkreslim ceruzkou na papier na pecenie, obtiahnem fixou na textil a prezehlim takze to je v podstate to iste, dobre to chapem

xlea
5. mar 2014

@michalag skus a uvidis... a naco predkreslovat ceruzkou ked to obtiahnes fixkou? tak kresli rovno fixkou 🙂

petuska123
5. mar 2014

@xlea a to jw ta farba co sa potom vypaluje zehlickou?bude to fungovat?a kolko by to bolo aj s postou?zobrala by som tu modru

xlea
5. mar 2014

@petuska123 zazehluje sa... ako vsetky ostatne farby na textil... alebo to pekne zvykne fungovat aj fenom... posta je 0,60 obycko alebo 1,25 doporucko...

petuska123
5. mar 2014

@xlea tak mi ju posli obycko len sa ti ozvem ked mi nabehne matrska na ucte nemam nic vsetko v penazenke