Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@katussamus vpis si do google,omalovanky kvety,alebo kreslenie kvety(drawing flower),,v angline ti ukaze ovela viac napadov
ja mám tkz.:Fantómová fixa,tak sa to volá 😉
ahojte, na kontury pouzivate stetec 0 alebo aj mensie?
a nieco viac ruzove a vylepsene stare flakate leginy...
@janelillith tato je suprova...
@milagros13 krasny panther aj monsterky 😉 😉 😉 ja sa chystam sebe na tielko namalovat ruz.pantera 😀 uz davno....len neviem kedy sa k tomu dostanem ☹
@anett9 paradna mikina, klobuk dole 😉 😉 😉
@janelillith dakujeeem 😉
pomaľovala som malému plátenky/tenisky trošku 😉 ...kedže sa to nedá žehliť,dala som to fixovať do rúry na 150 st. na 8 minút...prežili to,trošku gumového zápachu bolo tiež...dúfam,že tam tá farba vydrží 😀
@janelillith tak som to myslela...ja som ešte kopír nepoužila,vždy idem voľnou rukou fixkou a potom vymaľujem...zatiaľ som neurobila chybný ťah pri náčrte,našťastie...kedže gumovať sa nedááá 😀
@anett9 tak to si fakt dobra !!!! ja pri monsterkach prekreslim cez papier obrysy... lebo to by som rukou a ceruzkou velmi dlho kreslila kym by som bola spokojna 😉 ja som strasna detailistka 😀 😀 😀 niekedy az na skodu...takze potom uz ostatne ide lahko 😝 ja sa fixy bojim...radsej mam obycajnu makku ceruzku a tou pekne kreslim na tricko...
@janelillith héj? musím vyskúšať teda aj ja ceruzku...by ma to nenapadlo,že sa s tým bude dať kresliť na látku. Pri dcérinej čiernej bunde,čo som ju pomaľovala na štýl ED HARDY,tam ani tá fixa na náčrt nebola vidieť na tom,tak som musela rovno maľovať farbami ako obraz...ale vydarilo sa. Ty ako robíš základ,ked máš podklad čierny?
@anett9 parádna mikina ako z obchodu
@milagros13 krásne výtovry
@falkonka to je krásne

@katussamus vitaj medzi nami 🙂 ....skus hladat medzi predlohami na tetovanie