icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

kucminka
6. mar 2013

@bambicka a ešte mi povedz,kde si ho kúpila,lebo ty máš tie kontúry ozaj super,bez chybičky a myslím,že sa lepšie s ním aj manipuluje ako so štetcom.A môže sa to kľudne tiež prať,nič to nespraví?

bambicka
6. mar 2013

@kucminka ja som ho sice kupila na ebay ale myslim, ze je to presne to iste http://www.hobby-kreativ.sk/hobby-kreativ/eshop... a nevypiera sa...hodila som tu fotku oblecka po viac ako piatich praniach...a to je jeden z mojich prvych vytvorov, ktore nestoja za vela

janelillith
7. mar 2013

@bambicka dakujem...asi si ho kupim na skusku 🙂

dejzy
7. mar 2013

@kucminka
@janelillith tiež nad ním uvažujem 🙂 ale minimalna objednavka je tam 5 eur,tak neviem čo ktomu ešte objednat

kucminka
7. mar 2013

@dejzy kočky skúste pozrieť,ja som našla túto stránku a som objednala odtiaľ to pero,lebo na tej jedne stránke ako píšeš,musíš objednať až nad 5eur,plus pošta.

http://www.animas.eu/product/gelove-pero-na-tex...

@janelillith

kucminka
7. mar 2013

@bambicka vďaka,už som si objednala,sa teším 🙂

janelillith
7. mar 2013

@kucminka diky....u nas ho maju v meste vo vytv. potrebach za 2,70...idem ho teraz kupit...aj dejzy jedno zoberiem 😀

bambicka
7. mar 2013

normalne by som si zasluzila proviziu od vyrobcu toho pera...taku reklamu som mu spravila 😀

janelillith
7. mar 2013

@bambicka 😀 😀 😀 aj ja na farby nerchau....tolkym som uz pomohla kupit 😒

bambicka
7. mar 2013

@janelillith ja stale nad nimi vaham...takmer vsetky ich pouzivate, tak neviem ci si ich mam kupit alebo zostat verna marabu farbam

janelillith
7. mar 2013

@bambicka ked si s nimi spokojna, tak nemas dovod menit 😉 ja som mala od zaciatku nerchau, tak neviem posudit, ale ja som tiez spokojna 😀

bambicka
7. mar 2013

@janelillith mne velmi dlho trvalo kym som sa s nimi naucila malovat...su dost huste, treba ich riedit vodou inak by po zaschnuti popraskali (pri natiahnuti tricka) ale zas sa mi paci ake su vyrazne

bambicka
7. mar 2013

@janelillith nerchau treba riedit?

janelillith
7. mar 2013

@bambicka niektore odtiene su hustejsie... tie si trosku pokvapkam vodou...niektore akurat... ale normalne neriedim...len ked musim 😀 jo a nepraskaju mi vobec....

kucminka
7. mar 2013

@janelillith inak nechápem tomu,že niektoré odtiene Nerchau sú riedke,ako napríklad čierna,biela,iné sú naopak husté.Myslela som,že ak je to jedna značka,hustotou budú rovnaké.

janelillith
7. mar 2013

@kucminka ani ja neviem preco... asi ako sa im podari urcita davka namiesat 🙂 teraz mam bielu riedku, ale co som mala predtym, bola ovela hustejsia 😀

bambicka
7. mar 2013

@kucminka to iste mam aj ja s marabu farbami (som myslela, ze nerchau su rovnako huste, preto ich pouzivate) ...niektore su take huste ze sa nedaju ani vyliat, napr. cervena je ako beton 😀

bambicka
7. mar 2013

a este pridavam moj dnesny vytvor...nie som s nim velmi spokojna...

kucminka
7. mar 2013

@bambicka prečo nie,je to krásne,čistučké 😉

bambicka
7. mar 2013

@kucminka nie som spokojna s farbami ake som namiesala...ta zelena na shrekovi mi akosi nesedi...chcela som iny odtien

lussy23
8. mar 2013

@bambicka nádherné je
@kucminka koľko tam pýtajú poštovné? lebo žilinu mam kusok od nás, tak by som tma aj mohla skočiť🙂

kucminka
8. mar 2013

@lussy23 myslím že 1.9e je poštovné.

milagros13
8. mar 2013

putuju k svojim majitelom...

janelillith
8. mar 2013

@milagros13 velmi pekne 😝

bambicka
8. mar 2013

@milagros13 krasne...paci sa mi ako pracujes s farbami 😉

janelillith
9. mar 2013

🙂 baby ktore mate skusenost s 3D farbami...potrebujem poradit 😝 kupila som si na skusku bielu...este neviem kde ju pouzijem, ale aby som vedela ako potom... napr. namalujem dazdnik...a tou bielou 3D chcem urobit na nom bodky... aby boli pekne vypukle...musim to nanasat priamo z tej tuby alebo mozem aj stetcom...ci bude vysledny efekt rovnaky...a potom ako to zazehlujete ? vsak ked to prezehlim, tak sa mi to spučí 😀 alebo to davate do rury... dakujem za vsetky rady 😉 😉 😉

lussy23
9. mar 2013

@milagros13 nádherné

yanka86
10. mar 2013

zatial to

yanka86
10. mar 2013

ja uz cim dalej mam horsie kontury,potrebujem stetec len na to,,lebo uz sa mi konci trpezlivost,a foto je hore nohami,elbo nemam ani nato cas to upravit,

yanka86
10. mar 2013

@janelillith napis si robila podla sablony?