Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
dlho som tu nebola a zase ake krasne vecicky pribudli 😉 sikovne ste babenky 🙂
@janelillith tie 3D som čítala ,že sa fixujú v rúre,nie zažehlením
@anett9 diky, to som aj ja citala... len neviem ako to mam napr. urobit, ked namalujem obrazok, a potom chcem iba okrasne prvky dat s tou 3D farbou... najprv asi prezehlim namalovane tricko....a az potom pouzijem 3D farbu a dam to do rury 😀 jedine takyto sposob ma napadol...preto sa pytam ci uz niekto robil s tou 3D a ako 😀
@janelillith aj ja by som to tým spôsobom,najprv prežehli namalované,potom daj s tou 3D do rúry na 150 st. na 8 minút som čítala....tá obyčajná sa aspoň 2x zafixuje a bude lepšie držať 😉
@anett9 presne tak vyskusam 🙂 potom dam vediet ako som dopadla 😀 😀 😀
@janelillith ja mam skusenost s 3d bomba, a staci ti jedna biela a miesaj ja tak robim, kukni v albume, pekne vyzeraju bodky alebo kontury ale aj cely povrch mam tam zirafku a tie flaky ma s 3d a je to po zehleni ako semis. Zehlit normalne aspon 3 minuty az kym nieje vypukle.
@milagros13 konecne niekto 😉 😉 😉 mas super album, uz som ho v minulosti velakrat pozerala 🙂 tiez mam iba jednu bielu, na skusku.... takze nanasas ju stetcom ? teda asi hej, ked si ju miesas 😀 hlupa otazka 😝 ja chcem teraz namalovat bielu lebku na cierne leginy... takze dam aspon dve vrstvy bielej a potom chcem tuto 3D... myslis ze mozem takto ? chcem aby to bolo tak jemne vypukle....a zehlis to cez papier na pecenie spredu alebo naruby....dakujem krasne 🙂 🙂 🙂
je jedno kolko vrstvy das bude to rovnako vypukle, ale na ciernu asi aj tak musis aspon dve vrstvy. Skus tak jednu vrstvu normal a potom 3D a zehlim rovnako ako normalne tricko naruby podlozim biely papier, pre istotu lebo sa mi stalo ze tmave farbysa mi na bielom tricko odtlacili a zehlim 2 minuty a potom papier vyberiem a este minutu zehlim, na tej 3d farbe budes vydiet po minute ako sa vypukla. A neviem aku mas farbu ale ja som svoju aj zriedila lebo bola strasne husta tazko sa s nou malovalo. A ano malujem stetcom, ja len stetcom...ked este daco nebudes vediet sa pytaj a ked uz namalujes daj foto. Drzim palce
@janelillith joj som ti pisala a nedala som ze pre teba, pohladaj...
@milagros13 nádherné
@bambicka krásne
@milagros13 dakujem !!!! bude aj foto 😉 😉
@kucminka aj pre mna je hrube...inak vsetky maju hrubku rovnaku....1mm... mne sa hodi akurat tak na napisy 😉
@janelillith práveže som dneska akurát skúšala nápis,ale aj na to je to hrubé.
@kucminka hmm.... uvidim ci to bude mne vyhovovat 🙂 potom jedine vyfarbovat s nim 😀 😀 😀
@janelillith tak som dnes napísala jedno bodynko s tým perom a obtiahla jedno autko a pol pera je fuč,som skoro odpadla,keď som pozrela že ceruzka skoro prázdna. 😒
@yanka86 nadherne je to tricko s minnie !!!! waau 😉 ale aj vlciak je super, ja zvierata velmi neviem 😀
@kucminka cooooo 😒 nemyslis vazne.... no som zvedava kolko vydrzi mne 😀

@yanka86 ja si nerobim vobec sablony...pokial myslis ten napis na mikine WRC.... vytlacim si to z pc a prekreslim z toho priamo na mikinu 😉