icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

janelillith
10. mar 2013

@yanka86 ja si nerobim vobec sablony...pokial myslis ten napis na mikine WRC.... vytlacim si to z pc a prekreslim z toho priamo na mikinu 😉

falkonka
10. mar 2013

šmoulinka na riflíkoch 🙂

lussy23
10. mar 2013

@falkonka nádherné

falkonka
10. mar 2013

@lussy23 ďakujem 😉

lussy23
10. mar 2013

@yanka86 nádherné

bambicka
10. mar 2013

rano sa mi bude sice tazko vstavat do prace, ale dalsie tricko hotove 🙂

dadika1114
11. mar 2013

dlho som tu nebola a zase ake krasne vecicky pribudli 😉 sikovne ste babenky 🙂

anett9
11. mar 2013

@janelillith tie 3D som čítala ,že sa fixujú v rúre,nie zažehlením

janelillith
11. mar 2013

@anett9 diky, to som aj ja citala... len neviem ako to mam napr. urobit, ked namalujem obrazok, a potom chcem iba okrasne prvky dat s tou 3D farbou... najprv asi prezehlim namalovane tricko....a az potom pouzijem 3D farbu a dam to do rury 😀 jedine takyto sposob ma napadol...preto sa pytam ci uz niekto robil s tou 3D a ako 😀

anett9
11. mar 2013

@janelillith aj ja by som to tým spôsobom,najprv prežehli namalované,potom daj s tou 3D do rúry na 150 st. na 8 minút som čítala....tá obyčajná sa aspoň 2x zafixuje a bude lepšie držať 😉

janelillith
11. mar 2013

@anett9 presne tak vyskusam 🙂 potom dam vediet ako som dopadla 😀 😀 😀

kucminka
11. mar 2013

@bambicka krásne,si sa aj ty rozbehla 😉

milagros13
11. mar 2013

pre krasne dievcatko...

milagros13
11. mar 2013

@janelillith ja mam skusenost s 3d bomba, a staci ti jedna biela a miesaj ja tak robim, kukni v albume, pekne vyzeraju bodky alebo kontury ale aj cely povrch mam tam zirafku a tie flaky ma s 3d a je to po zehleni ako semis. Zehlit normalne aspon 3 minuty az kym nieje vypukle.

janelillith
11. mar 2013

@milagros13 konecne niekto 😉 😉 😉 mas super album, uz som ho v minulosti velakrat pozerala 🙂 tiez mam iba jednu bielu, na skusku.... takze nanasas ju stetcom ? teda asi hej, ked si ju miesas 😀 hlupa otazka 😝 ja chcem teraz namalovat bielu lebku na cierne leginy... takze dam aspon dve vrstvy bielej a potom chcem tuto 3D... myslis ze mozem takto ? chcem aby to bolo tak jemne vypukle....a zehlis to cez papier na pecenie spredu alebo naruby....dakujem krasne 🙂 🙂 🙂

milagros13
11. mar 2013

je jedno kolko vrstvy das bude to rovnako vypukle, ale na ciernu asi aj tak musis aspon dve vrstvy. Skus tak jednu vrstvu normal a potom 3D a zehlim rovnako ako normalne tricko naruby podlozim biely papier, pre istotu lebo sa mi stalo ze tmave farbysa mi na bielom tricko odtlacili a zehlim 2 minuty a potom papier vyberiem a este minutu zehlim, na tej 3d farbe budes vydiet po minute ako sa vypukla. A neviem aku mas farbu ale ja som svoju aj zriedila lebo bola strasne husta tazko sa s nou malovalo. A ano malujem stetcom, ja len stetcom...ked este daco nebudes vediet sa pytaj a ked uz namalujes daj foto. Drzim palce

milagros13
11. mar 2013

@janelillith joj som ti pisala a nedala som ze pre teba, pohladaj...

lussy23
11. mar 2013

@milagros13 nádherné
@bambicka krásne

bambicka
11. mar 2013

@kucminka kedze som mala dost pozitivne ohlasy na moju pracu, tak som skusila urobit zopar triciek na objednavku...

janelillith
11. mar 2013

@milagros13 dakujem !!!! bude aj foto 😉 😉

kucminka
12. mar 2013

@bambicka a určite sú všetci veľmi spokojný 🙂 🙂 🙂

kucminka
12. mar 2013

@bambicka dneska mi prišlo to gélové pero,ale je pre mňa strašne hrubé,neviem či ho využijem.Ty máš akú hrúbku?

janelillith
12. mar 2013

@kucminka aj pre mna je hrube...inak vsetky maju hrubku rovnaku....1mm... mne sa hodi akurat tak na napisy 😉

kucminka
12. mar 2013

@janelillith práveže som dneska akurát skúšala nápis,ale aj na to je to hrubé.

janelillith
12. mar 2013

@kucminka hmm.... uvidim ci to bude mne vyhovovat 🙂 potom jedine vyfarbovat s nim 😀 😀 😀

yanka86
12. mar 2013
kucminka
12. mar 2013

@janelillith tak som dnes napísala jedno bodynko s tým perom a obtiahla jedno autko a pol pera je fuč,som skoro odpadla,keď som pozrela že ceruzka skoro prázdna. 😒

janelillith
12. mar 2013

@yanka86 nadherne je to tricko s minnie !!!! waau 😉 ale aj vlciak je super, ja zvierata velmi neviem 😀

janelillith
12. mar 2013

@kucminka cooooo 😒 nemyslis vazne.... no som zvedava kolko vydrzi mne 😀

tatolu
12. mar 2013

@yanka86 Nádhera 😉 😵 😵 😵 😵 😵