icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

cassidy
15. mar 2013

@janelillith daj vediet, ako to bude drzat po oprani🙂

janelillith
15. mar 2013

@cassidy hned som dala aj prat na 40ke do pracky 😀 aby som si otestovala ci sa nebude lupat a potvora drzi jak zuvacka 😀 😀 😀 to uz dole nepojde 😉

falkonka
15. mar 2013

@lussy23 kujem 😉

yanka86
15. mar 2013

baby,,ja som nemala stetce dobre na malovanie ,tak som si objednala supravu stetcov na malovanie nechtov:DDD ...super super sa mi s nimi robi....no a naco dam 10 libier za specialny tenky stetec na textil,ked mam za 2 libry 15 roznych velkosti🙂)

cassidy
15. mar 2013

@yanka86 aj ja mam take, super su🙂

janelillith
15. mar 2013

@yanka86 tak toto by ma nenapadlo 😝 @cassidy

jajabajaja
16. mar 2013

super. vyzera to velmi dobre. a vdaka za odpoved

janelillith
16. mar 2013

baby neda mi toto nenapisat.... videli ste album malovania ,, kopcikova,, normalne mam pocit ze neviem absolutne kreslit ☹ klaniam sa pred jej malbami !!!! oplati sa kuknut 😉

yanka86
16. mar 2013

@janelillith just som vcera pozerala a tiez sa mi malby zdaju marne...riadne som si pomyslela,ze boze ,kde sa ja hrabem..nadherne su jej prace..velky obdiv

yanka86
16. mar 2013

@janelillith teda moje malby sa mi zdaju marne,som zabudla dopisat (MOJE)🙂

janelillith
16. mar 2013

@yanka86 normalne ma dostala 😀 videla som uz vela ,,proficok,, ale ona vedie !!! ani nemam chut teraz malovat, mi to bude pripadat ako ked moje dvojbodky kreslia 😀 😀 😀

yanka86
16. mar 2013

@janelillith ty si siska🙂))pekne maluj dalej,mas nadherne prace,ano ta pani je jednicka,ale aby sme boli take iste,musime na tom pracovaat dalej 🙂zdokonalovat sa.mne napriklad chyba vela farieb,,zatial nemam peniazky aby dokupit...ale s kazdou pracou sa ucime🙂uz jej album nekukaj aby si nemala depku,,ani ja uz nebudem:DD haha

tatolu
16. mar 2013

dievčence, no taaaaak - aj ja som pozrela jej výtvory, sú nádherné - má proste talent, ale tie vaše sú tiež krásne 😉 😵 😵 😵 😵 ja si zas myslím, že na tie VAŠE nemám... ale na druhej strane, každý obrázok, ktorý našim deťom nakreslíme, je pre ne samotné veľká nádhera 😉

janelillith
16. mar 2013

@yanka86 dakujem, veru mas pravdu...malujem pomerne kratko, idem sa teda zdokonalovat dalsou monsterkou 😀 dnes uz jej album nekukam, aby som tu depku nemala 😎 a stetce nezahodila 😀 ale aj farby iste robia vela... ona to ma take pekne leskle 😉 len tie peniaze furt treba na vsetko ☹ mne by aj stacilo vediet malovat take krasne zvierata ako vies ty 😉 😉 😉

janelillith
16. mar 2013

@tatolu 😉 😉 😉

stanusa999
16. mar 2013

@janelillith Tak ak by Ti to pomohlo, odoftim moj vytvor a budes sa citit na majsterku sveta 😀

janelillith
16. mar 2013

@stanusa999 😀 😀 😀 dakujem, si ma ROZOSMIALA, aj to je pomoc 😉 joooj vsetky budeme take dobre, len si musime vycibrit ruku !!!!

kucminka
16. mar 2013

@janelillith no ty kokso,to som ani nemala vidieť ten album,prekrásne niečo,to ja sa môžem schovať s mojimi maľbami,ale zasa to robíme pre radosť,nie 😉

pipa23
16. mar 2013

@yanka86 krasne...prosim vas aka farba je na tvaricke minie....?rozmyslam ako to miesat premiesat a neprichadzamna nic....dakujem

milagros13
16. mar 2013

nieco pre dospelych...

milagros13
16. mar 2013

nieco na objednavku, nieco pre moju Mel a nieco robene cez sablonu...celkom fajn tie sablony, ale za tie peniaze by som si tie srdiecka radsej namalovala stetcom a nebudem predsa vsade robit srdiecka...ci?

janelillith
16. mar 2013

@kucminka ako inspiracia je dobra... jasne ze malujeme pre radost, aj ona...a o tom to predsa je 😉 😉 😉

janelillith
16. mar 2013

@milagros13 ten panter je bohovsky 😉 ja sa uz tiez konecne chystam ze sebe nieco podobne namalujem, len to stale tak je, ze aj obuvnikova dcera je bosa 😀 😀 😀 inak krasne malby vsetky , ako vzdy !!!! pekne su tie srdiecka... sa ti oplatilo kupovat sablonu ? ale rukou zase toto robit 😒

janelillith
16. mar 2013

@pipa23 biela + oranzova ( mozes aj trochu hnedej )

milagros13
16. mar 2013

@janelillith kukla som aj ja, fakt su krasne, prax je prax ale musi mat aj nadanie, niektore mi prisli ako original kupene a nie malovane, fakt bomba...

janelillith
16. mar 2013

@milagros13 ona ma dar od boha 😝 ma originalne malby, nie kopirovane ako ja z obrazkov na nete 😀 ale vsak kazda mame nejaky talent...ja som ukecana 😀 😀 😀

milagros13
16. mar 2013

@janelillith kupila mi svokra, ze nieco pre ulahcenie roboty, ale jak som videla cenu som mohla mat 2 farby...

milagros13
16. mar 2013

@janelillith si myslim, ze aj my by sme zvladli nieco same z nasej hlavy len sa bojime, bo ked sadnem za krasne biele tricko tak mi neda dobabrat ho, ne?

lussy23
16. mar 2013

@milagros13 teda som sa šľakla, keď so mčítala tú vetu niečo pre dospelých.🙂 som si myslela, že tam budú naozaj dospelácke obrázky😀 nádherné tričká nádherné

inak vaše dielka sú nádherné, nemáte s azačo hanbiť... idem si pozrieť aj ja ten album

janelillith
16. mar 2013

@milagros13 dobra svokra 😉 aspon kupi nieco co sa hodi, moja furt len hovadiny 😀 veru ze sa bojim trosku...ze tricko pokaslem...ale kto sa boji, nesmie do lesa 😉 😉 😉 takze...