Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@cassidy hned som dala aj prat na 40ke do pracky 😀 aby som si otestovala ci sa nebude lupat a potvora drzi jak zuvacka 😀 😀 😀 to uz dole nepojde 😉
baby,,ja som nemala stetce dobre na malovanie ,tak som si objednala supravu stetcov na malovanie nechtov:DDD ...super super sa mi s nimi robi....no a naco dam 10 libier za specialny tenky stetec na textil,ked mam za 2 libry 15 roznych velkosti🙂)
super. vyzera to velmi dobre. a vdaka za odpoved
baby neda mi toto nenapisat.... videli ste album malovania ,, kopcikova,, normalne mam pocit ze neviem absolutne kreslit ☹ klaniam sa pred jej malbami !!!! oplati sa kuknut 😉
@janelillith just som vcera pozerala a tiez sa mi malby zdaju marne...riadne som si pomyslela,ze boze ,kde sa ja hrabem..nadherne su jej prace..velky obdiv
@janelillith teda moje malby sa mi zdaju marne,som zabudla dopisat (MOJE)🙂
@yanka86 normalne ma dostala 😀 videla som uz vela ,,proficok,, ale ona vedie !!! ani nemam chut teraz malovat, mi to bude pripadat ako ked moje dvojbodky kreslia 😀 😀 😀
@janelillith ty si siska🙂))pekne maluj dalej,mas nadherne prace,ano ta pani je jednicka,ale aby sme boli take iste,musime na tom pracovaat dalej 🙂zdokonalovat sa.mne napriklad chyba vela farieb,,zatial nemam peniazky aby dokupit...ale s kazdou pracou sa ucime🙂uz jej album nekukaj aby si nemala depku,,ani ja uz nebudem:DD haha
dievčence, no taaaaak - aj ja som pozrela jej výtvory, sú nádherné - má proste talent, ale tie vaše sú tiež krásne 😉 😵 😵 😵 😵 ja si zas myslím, že na tie VAŠE nemám... ale na druhej strane, každý obrázok, ktorý našim deťom nakreslíme, je pre ne samotné veľká nádhera 😉
@yanka86 dakujem, veru mas pravdu...malujem pomerne kratko, idem sa teda zdokonalovat dalsou monsterkou 😀 dnes uz jej album nekukam, aby som tu depku nemala 😎 a stetce nezahodila 😀 ale aj farby iste robia vela... ona to ma take pekne leskle 😉 len tie peniaze furt treba na vsetko ☹ mne by aj stacilo vediet malovat take krasne zvierata ako vies ty 😉 😉 😉
@tatolu 😉 😉 😉
@janelillith Tak ak by Ti to pomohlo, odoftim moj vytvor a budes sa citit na majsterku sveta 😀
@stanusa999 😀 😀 😀 dakujem, si ma ROZOSMIALA, aj to je pomoc 😉 joooj vsetky budeme take dobre, len si musime vycibrit ruku !!!!
@janelillith no ty kokso,to som ani nemala vidieť ten album,prekrásne niečo,to ja sa môžem schovať s mojimi maľbami,ale zasa to robíme pre radosť,nie 😉
@kucminka ako inspiracia je dobra... jasne ze malujeme pre radost, aj ona...a o tom to predsa je 😉 😉 😉
@milagros13 ten panter je bohovsky 😉 ja sa uz tiez konecne chystam ze sebe nieco podobne namalujem, len to stale tak je, ze aj obuvnikova dcera je bosa 😀 😀 😀 inak krasne malby vsetky , ako vzdy !!!! pekne su tie srdiecka... sa ti oplatilo kupovat sablonu ? ale rukou zase toto robit 😒
@pipa23 biela + oranzova ( mozes aj trochu hnedej )
@janelillith kukla som aj ja, fakt su krasne, prax je prax ale musi mat aj nadanie, niektore mi prisli ako original kupene a nie malovane, fakt bomba...
@milagros13 ona ma dar od boha 😝 ma originalne malby, nie kopirovane ako ja z obrazkov na nete 😀 ale vsak kazda mame nejaky talent...ja som ukecana 😀 😀 😀
@janelillith kupila mi svokra, ze nieco pre ulahcenie roboty, ale jak som videla cenu som mohla mat 2 farby...
@janelillith si myslim, ze aj my by sme zvladli nieco same z nasej hlavy len sa bojime, bo ked sadnem za krasne biele tricko tak mi neda dobabrat ho, ne?
@milagros13 teda som sa šľakla, keď so mčítala tú vetu niečo pre dospelých.🙂 som si myslela, že tam budú naozaj dospelácke obrázky😀 nádherné tričká nádherné
inak vaše dielka sú nádherné, nemáte s azačo hanbiť... idem si pozrieť aj ja ten album
@milagros13 dobra svokra 😉 aspon kupi nieco co sa hodi, moja furt len hovadiny 😀 veru ze sa bojim trosku...ze tricko pokaslem...ale kto sa boji, nesmie do lesa 😉 😉 😉 takze...

@janelillith daj vediet, ako to bude drzat po oprani🙂