icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

yanka86
16. mar 2013

@janelillith ty si bohovska nie ukecana:D

janelillith
16. mar 2013

@yanka86 joooj vsak keby si nebola tak daleko... kafe by sme dali 😉 😉 😉

yanka86
16. mar 2013

@pipa23 len som si namiesala ruzovu a bielu🙂

zuzana808
17. mar 2013

Prosim Vas da sa malovat aj na kabat.....klasicky zimnik?

kucminka
17. mar 2013

@zuzana808 mňa by zasa zaujímalo,či sa dá maľovať aj na športové dresy,je to predsa taká umelina,nemám s tým skúsenosti,neviete poradiť niekto 😉

janelillith
18. mar 2013

@kucminka podla tohto co pisu na farbach nerchau.....Farby na textil veľmi dobre držia na prírodných textíliách (napr. bavlna, ľan a pod) i zmesových syntetických tkaninách (do 20%). Po fixácii zažehlením sú farby odolné bežnému užívaniu a praniu v práčke (odporúčame výrobok obrátiť na rub). Môžete si originálne ozdobiť tričko, nohavice, tašku, dáždnik, namaľovať obrus .... ked tak rozmyslam...tak pisu aj dazdnik 😀 to je tiez taka ina tkanina...tak mozno aj sportovy dres mozes 🙂 len ako to zehlit ? sportove dresy sa nezehlia .....ani dazdnik 😀

kucminka
18. mar 2013

@janelillith a myslíš,že by sa to nemohlo žehliť ani cez ten papier na pečenie ten dres?Myslím že to by sa mohlo,nie.

janelillith
18. mar 2013

@kucminka je to ako silon nie ? ...ale myslim ze ten papier by mal zabranit nejakemu spaleniu...ale bolo by dobre to najprv vyskusat na niecom podobnom...iba prezehlit myslim 😀

tatolu
18. mar 2013

@kucminka ja som kreslila na šušťákovinu a potom som to aj prežehlila... toto je predsa veľmi podobný materiál 🙄 nedá sa to najprv, to prežehlenie, vyskúšať na nejakom inom, staršom drese? Či to dres znesie 😔

tatolu
18. mar 2013

@janelillith 😀 😀 😀 😀 podobné myslenie 😕 😵 😀

janelillith
18. mar 2013

@tatolu a takmer v rovnakom case 😀 😀 😀

kucminka
18. mar 2013

@tatolu niekde to musím vyskúšať,len neviem či niečo také doma nájdem,ale cez ten papier si myslím,žeby to mohlo ísť.
@janelillith

cassidy
18. mar 2013
janelillith
18. mar 2013

@cassidy ten DINO je uzasny !!! 😉

lussy23
18. mar 2013

@cassidy nádherné

yanka86
18. mar 2013

raz som tu videla tricko ,akoze vysi z neho kabelka a v nej sedela macka ,,ci psik uz si nemapetam,,nevideli ste to nikde?

stanusa999
19. mar 2013

Aj sa hanbim opytat 😕 , lebo ja som zaciatocnicka a vy tu mate take krasne diela, ale...predsa len hanba nehanba 😅 ..ked chcem nieco vytienovat, ako to urobit?este do mokrej farby naniest druhu alebo...?

stanusa999
19. mar 2013

@cassidy Waaaaaaaaau ten dinosaurus je uzasny 😨

janelillith
19. mar 2013

@stanusa999 ano tak 😉

cassidy
19. mar 2013

caute baby, potrebujem pomoct s napadmi. co teraz leti medzi nasou omladinou? mam pocit ze disnyoviek a vselijakych "cute" obrazkov su plne obchody. co si u vas ludia objednavaju?

janelillith
19. mar 2013

@cassidy ja malujem nonstop monsterky 😀 😀 😀

cassidy
19. mar 2013

@janelillith neuveris, ale to som si vsimla 😎 😎

stanka7
20. mar 2013

ahojte tak aj ja sa musím pochváliť 😀

monstos
20. mar 2013

Tak, pomaličky sa rozbieham....

yanka86
20. mar 2013

@stanusa999 najprv si nanesies prvy vrstvu a este kym je mokre daj si na koniec stetca inu farbu ,z kraja zacinat.roztahaj stetcom,pekne sa ti vpiju jedna do druhej,,,sice sa da aj na suchom ,,len to musis kus silnejsie pritlacat,......prvy postup je jednoduchsi,,,a vytienovanie vychadza same od seba pekne🙂)

yanka86
20. mar 2013

@cassidy aj mna uz omrzlo robit disney,a podobne...najkrajsie je oroginalne,ale nieco co je menej zname,,vpis si do google aj po anglicky,nazov cohokolvek a dopis rozpravkove obrazky

yanka86
20. mar 2013

ako si dam tuto temu za oblubene?aby mi ukazovalo prispevky vasich novych prac?

janelillith
20. mar 2013

@yanka86 ani ja neviem ako 😒

cassidy
20. mar 2013

vo vasom prehliadaci na konci prikazoveho riadku je hviezdicka (teda v chrome aspon je) ze "Bookmark this page"..ale urcite kazdy prehliadac ma nieco podobne

cassidy
20. mar 2013

@yanka86 ja by som aj vedela AKO si najst obrazok, otazka je ale ze CO 🙂