Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@yanka86 joooj vsak keby si nebola tak daleko... kafe by sme dali 😉 😉 😉
Prosim Vas da sa malovat aj na kabat.....klasicky zimnik?
@kucminka podla tohto co pisu na farbach nerchau.....Farby na textil veľmi dobre držia na prírodných textíliách (napr. bavlna, ľan a pod) i zmesových syntetických tkaninách (do 20%). Po fixácii zažehlením sú farby odolné bežnému užívaniu a praniu v práčke (odporúčame výrobok obrátiť na rub). Môžete si originálne ozdobiť tričko, nohavice, tašku, dáždnik, namaľovať obrus .... ked tak rozmyslam...tak pisu aj dazdnik 😀 to je tiez taka ina tkanina...tak mozno aj sportovy dres mozes 🙂 len ako to zehlit ? sportove dresy sa nezehlia .....ani dazdnik 😀
@janelillith a myslíš,že by sa to nemohlo žehliť ani cez ten papier na pečenie ten dres?Myslím že to by sa mohlo,nie.
@kucminka je to ako silon nie ? ...ale myslim ze ten papier by mal zabranit nejakemu spaleniu...ale bolo by dobre to najprv vyskusat na niecom podobnom...iba prezehlit myslim 😀
@janelillith 😀 😀 😀 😀 podobné myslenie 😕 😵 😀
@tatolu a takmer v rovnakom case 😀 😀 😀
@tatolu niekde to musím vyskúšať,len neviem či niečo také doma nájdem,ale cez ten papier si myslím,žeby to mohlo ísť.
@janelillith
@cassidy ten DINO je uzasny !!! 😉
raz som tu videla tricko ,akoze vysi z neho kabelka a v nej sedela macka ,,ci psik uz si nemapetam,,nevideli ste to nikde?
Aj sa hanbim opytat 😕 , lebo ja som zaciatocnicka a vy tu mate take krasne diela, ale...predsa len hanba nehanba 😅 ..ked chcem nieco vytienovat, ako to urobit?este do mokrej farby naniest druhu alebo...?
@cassidy Waaaaaaaaau ten dinosaurus je uzasny 😨
@stanusa999 ano tak 😉
caute baby, potrebujem pomoct s napadmi. co teraz leti medzi nasou omladinou? mam pocit ze disnyoviek a vselijakych "cute" obrazkov su plne obchody. co si u vas ludia objednavaju?
@cassidy ja malujem nonstop monsterky 😀 😀 😀
@janelillith neuveris, ale to som si vsimla 😎 😎
@stanusa999 najprv si nanesies prvy vrstvu a este kym je mokre daj si na koniec stetca inu farbu ,z kraja zacinat.roztahaj stetcom,pekne sa ti vpiju jedna do druhej,,,sice sa da aj na suchom ,,len to musis kus silnejsie pritlacat,......prvy postup je jednoduchsi,,,a vytienovanie vychadza same od seba pekne🙂)
ako si dam tuto temu za oblubene?aby mi ukazovalo prispevky vasich novych prac?
@yanka86 ani ja neviem ako 😒
vo vasom prehliadaci na konci prikazoveho riadku je hviezdicka (teda v chrome aspon je) ze "Bookmark this page"..ale urcite kazdy prehliadac ma nieco podobne

@janelillith ty si bohovska nie ukecana:D