Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ja zacinam malovat kto sa prida
@zuzu611 my uz malujeme 😉 😉 😉
@katussamus ja davam len jednu vrstvu ked malujem na biele tricka...cim tmavsie tricko, tym viac vrstiev farby
Ja sa chcem opytat, prvy krat malujem na tmave tricko, no farby mam na svetly textil...cize na tej tmavo zelneje je vrstva zltej otrasna, aj po druhej vrstve to je o nicom, neverim, ze by sa to hoc aj dalsimi 3 vrstvami farby zmenilo na peknu zltu...ale nezvyknete to urobit tak, ze to dam na bielo a potom na zlto?lebo ta biela je na tej tmavo zelenej krasna a ked som na nu dala zltu, bola tiez krasna...tak co teraz?malovat "do bezvedomia" zltou, kym nebude pekna zlta, alebo to dat na bielo a na to zltu?diky 🙂
@stanusa999 urcite daj biely podklad..a potom pozadovanu farbu 😉
@stanusa999 daj bielu a na to zltu a zachranis to...
bozee...ja som ale trdlo!,,tak uz malujem dalsie 3 obrazky,,a mocim stetec aby pouzit inu farbu a na miesto vody som si ho umyla v kave:D..aj to som zbadala az ked som sla pit:D:D
@cassidy ahoj chcem sa len opytat kolko vyjde take tričko masa ?dakujem 🙂
@yanka86 a vies co sa stalo mne 😉 mala som svetloruzovu vodu od farby v pohari.....idem sa napit, vedla bola moja sirupova voda...no hadaj ktoru som vypila 😀 😀 😀
@janelillith haha ,,nie som sama taka sisi:DDD......a chutilo aspon?:DD
@yanka86 jasne 🙂 hned som mala aj ruzove licka 😀 😀 😀 vsak preto si rozumieme....vrana k vrane sada nie 😉 😉 😉
@bambicka super !!!! aj moje baby zboznuju tu rozpravku - ja zloduch 😉 krasny napad !!!
no ja som si na zaciatok vybrala take zakladne farby marabu a samozrejme konturu ciernu plus stetec marabu ja mam farby cierna modra zelena ruzova fialova biela amiesas ako chces su vodou rieditelne a ides nato... teraz som si este doobjednavala nejake a tiez aj sablonky chcem poskusat no zatial sa mi podaril ten jelenceki potom slonik dumbo ja este som skusala aj tu fixu fantomovun som si objednala na prenasanie obrazka z papiera na tricko ale pravdupovediac cez kopirak som bola spokojnejsia teraz cakam na material tak uvidim co a ako
no nadherne a cim robis taake tenulinke kentury

ďakujem za odpoveď,dávala som vždy len jednu ale nemam to tak pekné ako vy 😎