icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

katussamus
22. mar 2013

ďakujem za odpoveď,dávala som vždy len jednu ale nemam to tak pekné ako vy 😎

bajciatko
22. mar 2013

@falkonka dakujeeem

zuzu611
22. mar 2013

ja zacinam malovat kto sa prida

lussy23
22. mar 2013

@stanka7 @falkonka krásnučké

janelillith
22. mar 2013

@zuzu611 my uz malujeme 😉 😉 😉

cassidy
22. mar 2013

@zuzu611 zlaty prispevok na 73tej strane fora 🙂

bambicka
22. mar 2013

@katussamus ja davam len jednu vrstvu ked malujem na biele tricka...cim tmavsie tricko, tym viac vrstiev farby

falkonka
23. mar 2013

@lussy23 ďakujem 😉 no,snažím sa 😀

falkonka
23. mar 2013

ďalšie máme hotové 😀 😉

stanusa999
23. mar 2013

Ja sa chcem opytat, prvy krat malujem na tmave tricko, no farby mam na svetly textil...cize na tej tmavo zelneje je vrstva zltej otrasna, aj po druhej vrstve to je o nicom, neverim, ze by sa to hoc aj dalsimi 3 vrstvami farby zmenilo na peknu zltu...ale nezvyknete to urobit tak, ze to dam na bielo a potom na zlto?lebo ta biela je na tej tmavo zelenej krasna a ked som na nu dala zltu, bola tiez krasna...tak co teraz?malovat "do bezvedomia" zltou, kym nebude pekna zlta, alebo to dat na bielo a na to zltu?diky 🙂

janelillith
23. mar 2013

@stanusa999 urcite daj biely podklad..a potom pozadovanu farbu 😉

yanka86
23. mar 2013
bambicka
23. mar 2013

@stanusa999 daj bielu a na to zltu a zachranis to...

lussy23
23. mar 2013

@yanka86 nádherné tá prvá baba má vlásky namaľované? vyzerajú ako z bavlny.
@falkonka také milé postavičky

yanka86
24. mar 2013

@lussy23 ano moja,namalovane,podklad je hnedo ,cierny a akoze tie brzky ,su zlatou a ciernou🙂a dakujeem🙂)tesim ma to

yanka86
24. mar 2013

bozee...ja som ale trdlo!,,tak uz malujem dalsie 3 obrazky,,a mocim stetec aby pouzit inu farbu a na miesto vody som si ho umyla v kave:D..aj to som zbadala az ked som sla pit:D:D

mkristofka
24. mar 2013

@cassidy ahoj chcem sa len opytat kolko vyjde take tričko masa ?dakujem 🙂

janelillith
24. mar 2013

@yanka86 a vies co sa stalo mne 😉 mala som svetloruzovu vodu od farby v pohari.....idem sa napit, vedla bola moja sirupova voda...no hadaj ktoru som vypila 😀 😀 😀

yanka86
24. mar 2013

@janelillith haha ,,nie som sama taka sisi:DDD......a chutilo aspon?:DD

bambicka
24. mar 2013

ja sice vobec tieto postavicky nepoznam, ale Maxik ich miluje 🙂

janelillith
25. mar 2013

@yanka86 jasne 🙂 hned som mala aj ruzove licka 😀 😀 😀 vsak preto si rozumieme....vrana k vrane sada nie 😉 😉 😉

janelillith
25. mar 2013

@bambicka super !!!! aj moje baby zboznuju tu rozpravku - ja zloduch 😉 krasny napad !!!

falkonka
25. mar 2013

konečne dokončené 🙂

janinna11
25. mar 2013

@zuzu611 ahoj aj ja by som to rada skusila, ake pouzivas farby, co vsetko potrebujem, ked zacinam?

zuzu611
25. mar 2013

no ja som si na zaciatok vybrala take zakladne farby marabu a samozrejme konturu ciernu plus stetec marabu ja mam farby cierna modra zelena ruzova fialova biela amiesas ako chces su vodou rieditelne a ides nato... teraz som si este doobjednavala nejake a tiez aj sablonky chcem poskusat no zatial sa mi podaril ten jelenceki potom slonik dumbo ja este som skusala aj tu fixu fantomovun som si objednala na prenasanie obrazka z papiera na tricko ale pravdupovediac cez kopirak som bola spokojnejsia teraz cakam na material tak uvidim co a ako

bambicka
25. mar 2013

@zuzu611 konecne niekto, kto pouziva marabu farby...nie som v tom sama 🙂

xlea
25. mar 2013

podelim sa s vami aj ja o par mojich vikendovych vytvorov - mala som par triciek po malej a na dvoch boli flaky - tak som ich troska maskovala ... a vznikla z toho takato seria - pracovne nazvana " A little bit of... rabbit" 🙂

zuzu611
25. mar 2013

no nadherne a cim robis taake tenulinke kentury

drobulo
25. mar 2013

Ahojte! Chcela by som sa pridať k vám. Prečítala som si toto fórum a dost ma to chytilo. Máte všetky krásne pracicky. Nakúpila som si farby a prvé skúšobné pokusy sú tu:

stanka7
25. mar 2013

Moje dnešné motýle 😅