Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@janelillith tak snad ano, vyskusam nieco a potom pridam foto 🙂 a ak nie tak som to vzdala a hodila cele do kosa 😀
@malaberuska 😀 😀 😀 prvy pokus je stale prvy....nevzdavat 😉 nic na prvykrat nie je dokonale 🙂 teda az na par vynimiek, ale to uz je ina tema 😀 😀 😀
@fedanka ja ti napisem ako to robim ja 🙂 tricko necham minimalne 3 dni preschnut... potom ho zehlim naruby asi 2 minutky...ale podloz si nejaku staru plienku alebo utierku pod obrazok, lebo niektore farby sa zvyknu trosku otlacit...zehlim na ,,bavlne,,...alebo teda podla toho aku mas textiliu...kolko znesie...a potom ho este prezehlim spredu cez papier na pecenie take 3 minutky....a obrazok je krasny a hladucky 🙂
@bambicka ty ked zehlis naruby tak tiez cez papier ??? lebo ja ked naruby, tak normalne po tricku 🙂
@janelillith zacala som pouzivat papier na pecenie aj ked zehlim naruby, ani neviem preco 😉
@bambicka nadherne.... tvoje malby vyzeraju ako nazehlovacky 😀 teda to je kompliment.... vies ako to myslim 😉 😉 😉
@janelillith žienky ďakujem vám krásne za rady... tričká pre polievačov už zažehlené... 🙂 aj na omak je tá maľba iná... ale hlavné, že nie spálená....
@bambicka ďakujem za pochvalu... som naštartovaná maľovať aj naďalej 🙂 😉 🙂
@janelillith pre mna je to velky kompliment, a este k tomu od teba...tvoje vytvory sa mi totiz velmi pacia 😉
@bambicka joooj dakujem 🙂 aj mne tvoje 😉 😉
No vy ste baby dobre vymakane. Klobúk dolu, mám čo robiť aby som sa trošičku priblížila k tým vašim vytvorom. Ešte budem musieť veľa cvičiť. 😝
Jéj super veci. Baby chcem sa spýtať.pokazila sommalej znackovu mikču,som ju oprala na inej teplote ako bolo písané a čiastočne zišiel znak☹ tak som ho zosuchala ale vydno to ze to tam bolo.Myslíte že sa to da spraviť farbou? Mám doma bielu.A material je asi dačo ako silón. aj to môžem prežehliť,? dík 😉
@kucminka krasne vsetky 😉
@cassidy to dievcatko a zajacik su perfektneee....ako nazehlovacka 😀 😀

@malaberuska no super, tak krasne tvorenie 🙂 neviem aka je na hodvab ☹ ale ked je prezehlovacia, myslim ze ti to v pohode zoberie aj bavlnu...vsak vyskusaj na nejakej vzorke nepotrebnej 😀