icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

zaira177
10. máj 2013

ahoj, ja som tiež skúšala malovať, no moc mi to nejde, ale tvoje malovanie je fantastické, chcela som sa ťa opytať, či by si nemohla namalovať niečo aj pre mňa, samozrejme že by som to zaplatila.
Dakujem a ešte raz máš úžasné malovanie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

cassidy
10. máj 2013

@zaira177 koho sa pytas?🙂

livuka
10. máj 2013

@majus246 super diki za návod

farby
10. máj 2013

@janelillith Dakujem,ked som ešte nemalovala stále som obdivovala tvoje dielka ,teraz sem tam kuknem a hladám inšpiráciu,ešte tu neaku monsterku a budem dobraaaa. 🙂

sashie
11. máj 2013

baby, a vy keď maľujete, riedite farby vodou? nie je to potom bledé. inak včera som bola v poluse v pantha rei a skoro som odpadla, mali čiernu a bielu. hneď som si ich kúpila. 🙂

karpinka
11. máj 2013

@sashie no neriedim farby, lebo potom sa rozpíjajú, skúsila som a nič moc, a bielu som si aj z internetu objednala a všetko prišlo len tá nie, tak som objednávala znova rovno dve tak uvidím, či prídu, ak nie šľak ma trafí...... 😠

karpinka
11. máj 2013

no tak som to skúsila..... len pre exhibicionistov, či ako sa to píše....

bisy
11. máj 2013

Zienky, velmi obdivujem vase vytvory a tiez by som sa chcela realizovat 🙂 Poradte, ake farby na zaciatok a kde kupit. Dakujeeem 🙂

kucminka
11. máj 2013

@bisy skús si preštudovať túto tému a dozvieš sa viacej,lebo každá máme nejaké svoje obľúbené farby 😉

michalag
autor
11. máj 2013

@bisy myslim ze je to tu uz vela krat spominane a opakovane, staci si precitat par stran od zaciatku 😉

bisy
11. máj 2013

@michalag @kucminka Keby som si to mala ako precitat, tak sa nepytam. Som na mobile a trvalo by mi to celu vecnost listovat 86 stran :(

lussy23
11. máj 2013

@karpinka ja osobne nemám rada takéto obrázky, ale nedá mi nekomentovať a neliknuť - nádherná čistá práca.

sashie
12. máj 2013

@karpinka ďakujem za odpoveď. včera som sa do toho konečne prvý raz pustila, lebo som zohnala čiernu. nakoniec som neriedila ani ja. dnes na to pozerám a mám to trocha fľakaté, vidieť obťahovanie obrázka a vo vnútri tiež. idem to ešte raz premaľovať. no uvidím.

milagros13
12. máj 2013

dnes skoro rano dokoncene...

milagros13
12. máj 2013

a nieco na hokej...pre malu velku fanusicku

deniska08
12. máj 2013

@milagros13 ahojky..rada by som sa opytala,ci robis taketo krasne vytvori aj na objednavku....Je to nadherna praca,ale ja bohuzial nemam cas sa tomu venovat...Ak by si bola ochotna tak sa mi prosim ozvy cez IP....Dakujem krasne...

cassidy
12. máj 2013

oddychovky po monsterke 😎

janelillith
12. máj 2013

@cassidy prekrasne !!!! ty mas tak uzasne ciste tahy stetcom....fakt sa tesim ked vidim tvoje diela 😉 😉 😉

yanka86
12. máj 2013
yanka86
12. máj 2013

ja som sa chcela spytat,uz vam niekto spominal,pripadne hrozil,ze vas mozu zazalovat zato ze kopirujete disney rozpravky atd..lebo ze by sa to nemalo..co si o tom myslite?

dm1
12. máj 2013

@yanka86 krasne vsetky a to tehotenske tricko je perfektyn napad 😀

cassidy
13. máj 2013

@janelillith si zlata🙂 zblizka to neni az take ciste, od mestra dalej to u vyzera fajn;) @yanka86 mne blokli par veci na sashe, lebo to boli disneyovky, alebo masa, ze porusujem copyright. ale inak sa mi zatial nikto nevyhrazal. ak by sme mali na tom zalozeny hlavny prijem, tak asi by to bolo suditelne, ale inak... akoze ked predavame, asi by sme mali mat dokonca zivnost, alebo take cosi, ale koli tym par euram sa myslim nikomu neoplati nahanat mamicky na materskej🙂

bambicka
13. máj 2013

@yanka86 tiez som o tom uz niekde citala, ale myslim, ze to by si musela predavat vo velkom

mimave
13. máj 2013

@yanka86 mne jedna pisala a tiez na sashe mi blokli inzeraty, ale nech idu do kelu, to potom preco nenahanaju aj cukrarky a pod? odkial mam vediet co mozem a co nemozem kreslit? je to take cudne cele

drobulo
14. máj 2013

@yanka86 To tehotenské je bohovské.

drobulo
14. máj 2013

Tak to je vážne sila s tým kopírovaním. Ja som práve robila snehulienku, ak je tam môj podpis tak to je moja značka nie? Nikde nie je napísané Disney ani nič iné a je to originál žiadna kópia, či?

karpinka
14. máj 2013

nie je to až tak vydarené, ale nabudúce bude hádam lepšie...

lussy23
14. máj 2013

@karpinka krásne
@drobulo krásnučké
@yanka86 nádherné
@cassidy krásne
@milagros13 krásnučké

yanka86
14. máj 2013

@drobulo nadherne!

cassidy
14. máj 2013

@drobulo znackove nemusi byt len to, co ma niekde napisane logo, aj na obrazky sa moze vztahovat copyright, pretoze ich niekto vymyslel. ale my panovi disneymu velku skodu myslim nespravime🙂