Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@janelillith Dakujem,ked som ešte nemalovala stále som obdivovala tvoje dielka ,teraz sem tam kuknem a hladám inšpiráciu,ešte tu neaku monsterku a budem dobraaaa. 🙂
baby, a vy keď maľujete, riedite farby vodou? nie je to potom bledé. inak včera som bola v poluse v pantha rei a skoro som odpadla, mali čiernu a bielu. hneď som si ich kúpila. 🙂
Zienky, velmi obdivujem vase vytvory a tiez by som sa chcela realizovat 🙂 Poradte, ake farby na zaciatok a kde kupit. Dakujeeem 🙂
@milagros13 ahojky..rada by som sa opytala,ci robis taketo krasne vytvori aj na objednavku....Je to nadherna praca,ale ja bohuzial nemam cas sa tomu venovat...Ak by si bola ochotna tak sa mi prosim ozvy cez IP....Dakujem krasne...
@cassidy prekrasne !!!! ty mas tak uzasne ciste tahy stetcom....fakt sa tesim ked vidim tvoje diela 😉 😉 😉
ja som sa chcela spytat,uz vam niekto spominal,pripadne hrozil,ze vas mozu zazalovat zato ze kopirujete disney rozpravky atd..lebo ze by sa to nemalo..co si o tom myslite?
@janelillith si zlata🙂 zblizka to neni az take ciste, od mestra dalej to u vyzera fajn;) @yanka86 mne blokli par veci na sashe, lebo to boli disneyovky, alebo masa, ze porusujem copyright. ale inak sa mi zatial nikto nevyhrazal. ak by sme mali na tom zalozeny hlavny prijem, tak asi by to bolo suditelne, ale inak... akoze ked predavame, asi by sme mali mat dokonca zivnost, alebo take cosi, ale koli tym par euram sa myslim nikomu neoplati nahanat mamicky na materskej🙂

ahoj, ja som tiež skúšala malovať, no moc mi to nejde, ale tvoje malovanie je fantastické, chcela som sa ťa opytať, či by si nemohla namalovať niečo aj pre mňa, samozrejme že by som to zaplatila.
Dakujem a ešte raz máš úžasné malovanie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂