icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

janelillith
14. máj 2013

@drobulo nadherna snehulienka !!!!!!!!!!!

karpinka
14. máj 2013

no keď sa toľko hovorí o tých Disney obrázkoch tak som Sárinke namaľovala Mikiho 🙂 😀

sashie
15. máj 2013

@cassidy to sú krásne obrázky! zlaté! a nádherna kombinácia farieb. páči sa mi to.

sashie
15. máj 2013

@drobulo prosím ťa, a aký štetec používaš na tie detaily ako sú oči, ústa a obťahovanie? a tie gliterové farby to sú v tube alebo klasické v nádobke ako ostatné? ďakujem.
tá snehulienka je úžasná.

drobulo
15. máj 2013

@sashie Ďakujem, na tie detaily a obťahovanie používam štetec Nerchau okrúhly 0, skúšala som aj tie čo sú na nechty ale s týmto Nerchau sa mi omnoho lepšie robí, mám aj Nerchau plochý č.2 s tým vyfarbujem ten je tiež super. A tá glitrová farba. to je v takej tubičke Glitter Liner hologram, trocha si z nej vytlačím a potom normálne maľujem štetcom. Trblietky musia byť 😀

mimave
15. máj 2013

kocky ja som uz na nervy, objednavala som si farby cez net tusim creative alebo co to bbolo, to je fuk, ale ziadna odozva, uz mam tricka a nemam s cim malovat uz druhy tyzden. chcem ist do ba a kupit si farby niekde priamo v obchode, neviete mi povedat na kamennom namesti pri tescu je nejaka predajna,boli ste tam niektora nakupovat? myslim ze ked pojdem do avionu alebo tak, tak to bude o dost drahsie, nemate tip?

sashie
15. máj 2013

@drobulo Ďakujem za odpoveď. a kde nakupuješ materiál - farby a štetce, cez internet?

karpinka
15. máj 2013

@mimave ja som si objednávala z e-vytvarne potreby, prišli mi , prvykrát to trvalo dva týždne ale problém mali s dodávateľom a teraz by mi mali prísť po týždni, a inak kupujem v Pezinku.

karpinka
15. máj 2013

zasa pre Sárinku

drobulo
15. máj 2013

@sashie najprv som si objednala z umelecke-potreby.sk základné farby ale už si dokupujem čo potrebujem v Modre v takom malom obchodiku, aj stetce som si tam kúpila a nejaké farby čo mi chýbali.

yanka86
15. máj 2013

baby ja mam otazkuskusali ste malovat aj na saten ?mam skusenosti farbami na hodvab co su,,ale to som malovala hodvab...a takymito neviem,ci to bude drzat.

farby
15. máj 2013

@karpinka Krásna aj mi máme takúúúúúúúú 😀

farby
15. máj 2013

Pre Angeliku jedna oddychovka 😀

farby
15. máj 2013

Prvý krát som malovala aj s predu aj zo zadu na jedno tričko. 🙂

karpinka
15. máj 2013

@farby hej tieto postavičky Disney detičky sú krásne a dobre sa maľujú, tiež som tam chcela dať meno, ale to dám na čisté tričko, toto bolo bodkované a nejak by to tam nevyniklo, ale aj tvoje je krásne.... 😀

karpinka
15. máj 2013

@farby už si našla obrázok toho jednorožca? mám dva pekné len neviem, či detský motív alebo taký umelecký

fedanka
15. máj 2013

moje prvé Máše pre dievčatko naše...

lussy23
15. máj 2013

@fedanka nádherné
@farby nádherné
@farby krásnučké
@karpinka krásne

janelillith
16. máj 2013

@fedanka krasne 😉 😉 😉

farby
16. máj 2013

@karpinka Dakujem za obrázky. 🙂

farby
16. máj 2013

@fedanka Je krásna...

fedanka
16. máj 2013

@lussy23
@janelillith
@farby ďakujem... chystám sa aj na medveďa 😉

sashie
17. máj 2013

@yanka86 ďakujem za odpoveď. do modry to nie je ďaleko, a kde ten obchod presne je a ako sa volá?
Ďakujem. 🙂

yanka86
17. máj 2013

ouuje;)

yanka86
17. máj 2013
drobulo
17. máj 2013

@sashie Obchodík sa volá Folly, majú tam kreatívne potreby, má ho taká mulatka, fajn baba. Je to na námestí vedľa banky Čsob.

karpinka
17. máj 2013

Tak zakrývame nevyprateľné fľaky....

karpinka
17. máj 2013
julinkaz
17. máj 2013

@karpinka nádhera 🙂 už sa do toho musím pustiť aj ja 🙂

karpinka
17. máj 2013

@julinkaz ďakujem, treba je to relax ... 😀