Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
este jedna do Polska
@janelillith Jéj ty si zlatá ,dakujem. 🙂
@farby vas?🙂)teda ako nas tu maminky myslis..nie mna ,ze vykas vsak🙂))nepobaviie co siii,,,ja sa vytesujem z kazdej prace,,ved je to uzasne podla mna,kazda krezba,,aj tie co zacinaju aj tie co mozno su uplne jednoduche,,vsetko je krasne,,..a pre niektore maminky je to aj tazke,,takze obdiv celej tejto stranke
tak herecky.... bola som v avione v da vinci, skoro ma treslo o zem, 3.60ci 3.80to bolo ze farby na textil tmavy.. dost dobre. na nete su od 2.20ta ista znacka akurat ze nejako mi nechodi potvrdzovaci mail z obchodu. ale teda rozdiel riadny. 🙄
@michalag ale si zober ze teraz si robim objednavku za 50eur, a keby som to mala nakupit tam tak to bude raz tolko skoro. no ked zaplatim 4eura postovne tak to je nic oproti tomu. len keby mi chceli vobec zareagovat na to ze som objednavala.. 😠 lebo stale vas tu sledujem ake nove veci robite a uz ma svrbi ruka a nemam cim robit 😅
@michalag vies co prve som objednavala z nejakeho addart, vytvarne potreby alebo co to bolo, dva tyzdne som cakala ze mi vobec mail ze ma registruju ze nieco chcem, pomylili ze som nechcela dobierku ale platbu na ucet, tak kym mi to zmenili dalsie 3dni a potom za dalsie 4mi pise pan ze o tyzden mi mozu odoslat objednavku? 🙄 uplna komedia aby si mesiac cakala na tovar co si objednas. tak som si nasla nejaku druhu stranku kde boli ceny ze 2.20 za nerchau na tmavy textil 59ml, urobila som si objednavku a ze poslu mi potvrdzujuci mail. stale cakam... 😅 fakt nechapem lebo som si uz takto brala v minulosti a bolo to bleskovo rychle.

@karpinka krásne
@yanka86 nádherné