icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lussy23
17. máj 2013

@karpinka krásne
@yanka86 nádherné

farby
17. máj 2013

@fedanka Ešte by som sa chcela opýtať,odkial máš obrázky Máše,ja som nič poriadne nenašla.

cassidy
18. máj 2013

@yanka86 korytnacka je ne-nor-mal-na!🙂

cassidy
18. máj 2013

konecne nieco aj pre seba🙂

karpinka
18. máj 2013

moj večerný výtvor, zakrývanie fľakov 🙂

sashie
18. máj 2013

@drobulo ďakujem za info. niekedy tam skočím.

yanka86
18. máj 2013

@cassidy
@lussy23 dakujem zienky
;)

yanka86
18. máj 2013

este jedna do Polska

yanka86
18. máj 2013
yanka86
18. máj 2013

jjaaj a vsetko naopak:(

farby
18. máj 2013

@janelillith Jéj ty si zlatá ,dakujem. 🙂

farby
18. máj 2013

@yanka86 Je krásna,odkial je ten obrázok,aj ja idem malovať pre Karolínku a táto je fakt pekná.....

yanka86
18. máj 2013

@farby vies co,,ja som si nasla na google ale podla polskeho nazvu.

yanka86
18. máj 2013

@farby vpis si Zwoneczek ..a ti obrazku same ukaze;)

farby
18. máj 2013

@yanka86 Diky moc super uzž som vybrala,ked namalujem dám foto.

yanka86
18. máj 2013

@farby oki,,som zvedava;)

farby
18. máj 2013

@yanka86 Aj ja....neviem či vás nepobavíííííím. 😀

yanka86
18. máj 2013

@farby vas?🙂)teda ako nas tu maminky myslis..nie mna ,ze vykas vsak🙂))nepobaviie co siii,,,ja sa vytesujem z kazdej prace,,ved je to uzasne podla mna,kazda krezba,,aj tie co zacinaju aj tie co mozno su uplne jednoduche,,vsetko je krasne,,..a pre niektore maminky je to aj tazke,,takze obdiv celej tejto stranke

mimave
18. máj 2013

tak herecky.... bola som v avione v da vinci, skoro ma treslo o zem, 3.60ci 3.80to bolo ze farby na textil tmavy.. dost dobre. na nete su od 2.20ta ista znacka akurat ze nejako mi nechodi potvrdzovaci mail z obchodu. ale teda rozdiel riadny. 🙄

michalag
autor
18. máj 2013

@mimave len rozdiel je v tom ze na nete si musis pripocitat k cene + postovne

mimave
18. máj 2013

@michalag ale si zober ze teraz si robim objednavku za 50eur, a keby som to mala nakupit tam tak to bude raz tolko skoro. no ked zaplatim 4eura postovne tak to je nic oproti tomu. len keby mi chceli vobec zareagovat na to ze som objednavala.. 😠 lebo stale vas tu sledujem ake nove veci robite a uz ma svrbi ruka a nemam cim robit 😅

michalag
autor
18. máj 2013

@mimave a z kade si objednavala? Tak to ani pokial mas velku objednavku tak postovne sa oplati

farby
18. máj 2013

@yanka86 Myslím všetky maminy,je to super ked ti niekto poradí,ja sa s toho teším. 🙂

farby
18. máj 2013

@mimave Ja kupujem normálne v papiernicte a stoja 2,45 kus a teraz objednavam s WWW.animas ale tam mi pre ne chodí muž tak sa to oplatí.

mimave
18. máj 2013

@michalag vies co prve som objednavala z nejakeho addart, vytvarne potreby alebo co to bolo, dva tyzdne som cakala ze mi vobec mail ze ma registruju ze nieco chcem, pomylili ze som nechcela dobierku ale platbu na ucet, tak kym mi to zmenili dalsie 3dni a potom za dalsie 4mi pise pan ze o tyzden mi mozu odoslat objednavku? 🙄 uplna komedia aby si mesiac cakala na tovar co si objednas. tak som si nasla nejaku druhu stranku kde boli ceny ze 2.20 za nerchau na tmavy textil 59ml, urobila som si objednavku a ze poslu mi potvrdzujuci mail. stale cakam... 😅 fakt nechapem lebo som si uz takto brala v minulosti a bolo to bleskovo rychle.

mimave
18. máj 2013

@farby a v papiernictve maju aku znacku prosim ta ? ja nepoznam ziadne ine len javana alebo nerchau, s nimi som robila, tak by som ich chcela aj teraz...skusim si pozriet aj toto animas co si pisala, dakujem 🙂

lussy23
18. máj 2013

@cassidy to je nádherné
@yanka86 nádherná je tá víla
@karpinka krásne

karpinka
18. máj 2013

@lussy23 Ďakujem 🙂

karpinka
18. máj 2013

tak už máme aj princezničku pre našu princezničku... 🙂