Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@mimave inak tieto farby značky Nerchau majú aj v Hornbachu....a stoja dokonca o niečo menej než z Addart, ibaže zatial som tam našla len na svetlé textílie, takže na tmavé musím stále objednávať... tiež som mala problémy s nimi...síce mi tovar poslali, ale neposlali mi všetko..a keď som tam písala že prečo tak odpoveď žiadna..takže asi tak...ale keď chcem malovať musím to vydržat 😝
baby inak strašne krásne obrázočky robíte...všetky sú nádherné 😀 😀
@lubkamar krasne , prosim ake farby pouzivas a kde nakupujes ? chcem vyskusat aj ja deckam nieco namalovat. vopred dakujem za tip
@cucuriedka prosim ta vies mi dat link odkial objednavas ? dakujem
@janefonda a z ktorou znackou si najspokojnejsia ? dakujem za radu
@sonagolisova ahoj, objednávam z e-vytvarnepotreby.sk ale ako tu baby spomínajú sú s nimi aj problémy, že nepošlú tovar, alebo to dlho trvá a tak. Mne sa tiež stalo že som si objednala a neposlali mi všetko. Ale farby som kupovala už aj v hornbachu, tam ich tiež majú..je to značka Nerchau Textil Art a majú tam aj taký štartovací balíček základných farieb. Ale čo mám skúsenosti k tomuto balíčku sa oplatí kúpiť ešte červenú farbu, lebo z tej červenej čo je v tom balíčku nenamiešaš ružovú a ani fialovú...teda mne sa to aspoň nepodarilo 😉
@lubkamar ja som si objednala teraz ze kreativka... maju aj na fb profil, hned som si aj pisala s tou pani a teraz som jej odoslala objednavku, pisala ze vo stvrtok by som mala mat farby. tak som zvedava potom dam vediet. ceny maju ze 2.46tusim za flasku? vidis teraz som to posielala a uz si nepamatam. 😀
@mimave ja som prvú objednávku odtiaľ bezproblémov,ale potom dve ďalšie úplne otrasné,dlho som čakala,nakoniec mi prišiel mail s faktúrou a tam chýbali niektoré farby,tak som tam volala a pán mi povedal,že čakali na ne,ale že neprišli a že nebudú ďalej objednávku zdržiavať,ale keby aspoň mail poslal,že nemajú,počkajte,ale ani obraz ani zvuk,farby nakoniec dorazili po 2týždňoch a ešte aj bez červenej,ktorú som zaplatila,ale ani tú už nemali.Tak som bola naštvaná,tiež nebudem odtiaľ už objednávať.Komunikácia na bode mrazu.
@bodka70 ahoj, aku velkost stetca prosim pouzivas na kontury ? dakujem,
@bodka70 opice a zabka je namakana..odkial beries predlohy ?
@drobulo co mam v albume obrazok korytnacku a zvonilku aj to bol material co sa natahuje..ale je to predsa detske tricko malinke,na 12m,,natiahla som obrazok a potom sa dal do povodneho stavu bez popraskania,,muselo by sa fakt kadejak natahovat asi,teda ja si tak myslim,,,,ale ked tych natahovacich materialov je tiez viac,,hmm..a je to taky jemnejsie material?
@sonagolisova ja som velmi spokojna s javana a marabu.
@sonagolisova , štetce kupujem odhadom, tak cca 2 milimetre hrubý a 1cm dlhý, kupujem z umeleckých potrieb, tie z tuhšie viazanými vláknami, nie úplne mäkké ale nie ploché. predlohy beriem buď z hlavy, alebo veľa vecí som robila podľa nextu, zo stránky www.next.co.uk, tam si pozerám nejaké tričká. ale tá opička aj ostatné veci sú už staršie nextové vzory. 😉
Dievčatá ako čistíte stetce? Iba vodou? Lebo mne v tých stetinkach zostáva sucha farba a vodou to veľmi nejde umyť ☹

@mimave ja som mala s addartom tiež problémy,už stade neobjednám,sami si to robia,že im zákazníci utekajú. ☹