icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

kucminka
18. máj 2013

@mimave ja som mala s addartom tiež problémy,už stade neobjednám,sami si to robia,že im zákazníci utekajú. ☹

mimave
19. máj 2013

@kucminka sak som panovi napisala pekny mail nech si to strci za klobuk ze takymto stylom budem na farby cakat do vianoc. ze uz tam viac nenakupim a ani ich nebudem odporucat.

lubkamar
19. máj 2013

@mimave inak tieto farby značky Nerchau majú aj v Hornbachu....a stoja dokonca o niečo menej než z Addart, ibaže zatial som tam našla len na svetlé textílie, takže na tmavé musím stále objednávať... tiež som mala problémy s nimi...síce mi tovar poslali, ale neposlali mi všetko..a keď som tam písala že prečo tak odpoveď žiadna..takže asi tak...ale keď chcem malovať musím to vydržat 😝

lubkamar
19. máj 2013

baby inak strašne krásne obrázočky robíte...všetky sú nádherné 😀 😀

lubkamar
19. máj 2013

tiež som robila mášu a žabku na pyžamko 🙂

sonagolisova
19. máj 2013

@lubkamar krasne , prosim ake farby pouzivas a kde nakupujes ? chcem vyskusat aj ja deckam nieco namalovat. vopred dakujem za tip

sonagolisova
19. máj 2013

@cucuriedka prosim ta vies mi dat link odkial objednavas ? dakujem

sonagolisova
19. máj 2013

@janefonda a z ktorou znackou si najspokojnejsia ? dakujem za radu

lubkamar
19. máj 2013

@sonagolisova ahoj, objednávam z e-vytvarnepotreby.sk ale ako tu baby spomínajú sú s nimi aj problémy, že nepošlú tovar, alebo to dlho trvá a tak. Mne sa tiež stalo že som si objednala a neposlali mi všetko. Ale farby som kupovala už aj v hornbachu, tam ich tiež majú..je to značka Nerchau Textil Art a majú tam aj taký štartovací balíček základných farieb. Ale čo mám skúsenosti k tomuto balíčku sa oplatí kúpiť ešte červenú farbu, lebo z tej červenej čo je v tom balíčku nenamiešaš ružovú a ani fialovú...teda mne sa to aspoň nepodarilo 😉

mimave
19. máj 2013

@lubkamar ja som si objednala teraz ze kreativka... maju aj na fb profil, hned som si aj pisala s tou pani a teraz som jej odoslala objednavku, pisala ze vo stvrtok by som mala mat farby. tak som zvedava potom dam vediet. ceny maju ze 2.46tusim za flasku? vidis teraz som to posielala a uz si nepamatam. 😀

lubkamar
19. máj 2013

@mimave ďakujem za info, idem to teda popozerať... a daj vedieť ako to dopadlo 🙂

mimave
19. máj 2013

@lubkamar no je nedela obed a pani mi prave potvrdila objednavku a podakovala za nakup. 😵 dam vediet ci prisli ako slubila 😅

lubkamar
19. máj 2013

@mimave super, teším sa s tebou 😉 už som pozerala čo tam majú..majú tam aj korálky, sestra robí náušnice z takých tak jej odporučím potom 🙂

kucminka
19. máj 2013

@mimave ja som prvú objednávku odtiaľ bezproblémov,ale potom dve ďalšie úplne otrasné,dlho som čakala,nakoniec mi prišiel mail s faktúrou a tam chýbali niektoré farby,tak som tam volala a pán mi povedal,že čakali na ne,ale že neprišli a že nebudú ďalej objednávku zdržiavať,ale keby aspoň mail poslal,že nemajú,počkajte,ale ani obraz ani zvuk,farby nakoniec dorazili po 2týždňoch a ešte aj bez červenej,ktorú som zaplatila,ale ani tú už nemali.Tak som bola naštvaná,tiež nebudem odtiaľ už objednávať.Komunikácia na bode mrazu.

yanka86
19. máj 2013

taky levik🙂este meno na chrbat a hotovo

sonagolisova
19. máj 2013

@bodka70 ahoj, aku velkost stetca prosim pouzivas na kontury ? dakujem,

sonagolisova
19. máj 2013

@bodka70 opice a zabka je namakana..odkial beries predlohy ?

yanka86
19. máj 2013

@lubkamar zabka je uzasnaaa

farby
19. máj 2013

@mimave V papiernictve kupujem Nerchau a ceu Animas sú to ARTE MISS,ale sú dobré,ja som synovi namalovala Barta a prala som na 50 stupnov a vôbec nič sa nestalo,farby ostali krásne ,teraz tam majú velký výber aj ja idem objednvať..... 😀

drobulo
19. máj 2013

@yanka86 prosím ta už si malovala na tričko ktoré sa naťahuje? Nie veľmi ale predsa, bojím sa čo to spraví s obrázkom, je to pre jednu kamosku a tričko si dodala ona a mám trochu obavy aby sa obrázok popraskal ☹

yanka86
19. máj 2013

@drobulo co mam v albume obrazok korytnacku a zvonilku aj to bol material co sa natahuje..ale je to predsa detske tricko malinke,na 12m,,natiahla som obrazok a potom sa dal do povodneho stavu bez popraskania,,muselo by sa fakt kadejak natahovat asi,teda ja si tak myslim,,,,ale ked tych natahovacich materialov je tiez viac,,hmm..a je to taky jemnejsie material?

drobulo
19. máj 2013

@yanka86 je to ako normálne bavlnené tričko len sa dá natiahnuť, asi to risknem. A používaš tiež Nerchau či iné farby?

yanka86
19. máj 2013

@drobulo tak skus,,moje obrazky ostali v pohode.ale mala som aj taky jemny material ,,tenulinky a natahovaci,,,to vpijalo farby ako sialene...mam nerchau a par z pebeo,,pouzivam oboje;)ale nerchau viac

drobulo
19. máj 2013

@yanka86 diky moc, skúsim to, potom dam foto 😉

janefonda
19. máj 2013

@sonagolisova ja som velmi spokojna s javana a marabu.

bodka70
19. máj 2013

@sonagolisova , štetce kupujem odhadom, tak cca 2 milimetre hrubý a 1cm dlhý, kupujem z umeleckých potrieb, tie z tuhšie viazanými vláknami, nie úplne mäkké ale nie ploché. predlohy beriem buď z hlavy, alebo veľa vecí som robila podľa nextu, zo stránky www.next.co.uk, tam si pozerám nejaké tričká. ale tá opička aj ostatné veci sú už staršie nextové vzory. 😉

lussy23
20. máj 2013

@karpinka nádhera

lussy23
20. máj 2013

@yanka86 nemám slov! klobúk dole. dokonalosť!
@lubkamar krásnučké

cassidy
20. máj 2013

@yanka86 napises mi prosim nazov fontu pisma, ktory si pouzila na napisy mien na poslednych triculach? vdaka🙂

drobulo
21. máj 2013

Dievčatá ako čistíte stetce? Iba vodou? Lebo mne v tých stetinkach zostáva sucha farba a vodou to veľmi nejde umyť ☹