Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
ahojte, aj ja by som chcela začať maľovať, len neviem, čo si mám na začiatok kúpiť, myslím aké farby, štetce a pod. a odkiaľ najlepšie, poradíte mi niekto? Ďakujéééém 🙂
@julinkaz Ahoj ak ti môžem poradiť tak si kúp základné farby Nerchau na tmavý textil,môžeš nimi maľovať aj na tmavé aj na svetlé tričká.Ja tie na svetlé tričká ani nepoužívam,som sa unáhlila ale človek sa stále učí.Na nete kúpiš alebo aj v papierníctve a štetce mám na textil,sú rôzne hrúbky ja maľlujem iba jedným č.3 a na hrubé kontúry používam gélové pero na textil je to super vec,dúfam,že som trošku poradila tak veľa zdaru pri maľovaní.
Ahojte dievcata, aj ja chcem zacat doteraz som kreslila obrazky na steny detskych izbiciek ale paci sa mi aj toto. Prosim poradite mi co si kupit? pocula som ze velmi dobre su farby MARABU - treba si na zaciatok kupit na biele ci tmave textilie? a este nieco na kontury popripade ak vie neikto o obchode v BA 😀 lebo asi nevydrzim kym mi to pride postou 😀
ahojte, chcela by som pre dcerku tricko. V predu by bola lienka, a pod nim text. Vzadu tiez. Hladala som aj na iternete, ale boli velmi drahe...
Robi niektora z vas aj na objednavku?

@karpinka krásna