icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lussy23
24. máj 2013

@karpinka krásna

cassidy
25. máj 2013
fedanka
25. máj 2013

@cassidy krásne... super detaily na tom modrom tričku... niekto v noci nespal, ale fotky nad ránom pridával 🙂

cassidy
25. máj 2013

@fedanka niekto prisiel zo zurky a nic lepsie ho nenapadlo ako fotky pridat🙂

karpinka
25. máj 2013

@lussy23 ďakujem 🙂

yanka86
25. máj 2013
monstos
25. máj 2013

tak po dlhšej dobe konečne aj ja niečo posielam...

karpinka
25. máj 2013

Som neverila, že meno bude v tme svietiť, ale svieti.....

kucminka
25. máj 2013

@karpinka si maľovala fosforovou farbou?Aj ja som prvý krát,a pekne to svieti 😉

kucminka
25. máj 2013

@cassidy super námet tá ženská 😉 😉 😉

yanka86
25. máj 2013

@cassidy joj kazdy ten kvietocek..to uz hej,,to je dost roboty🙂krasne

cassidy
25. máj 2013

@yanka86 ani mi nehovor🙂 hlavne kazdy ten kvietok obkreslit potom tou ciernou, lebo sa mi ich nechcelo kreslit 10timi vrstvami na tu ciernu. ale vyhodu to malo, netrebalo sa do detajlu drzat predlohy 😎 inak ten biely tiger je uchvatny 😵

lussy23
25. máj 2013

@yanka86 joj je nádherný. Všetci budú to tričko obdivovať.
@karpinka krásne
@monstos nádherné

monstos
26. máj 2013

@lussy23 ďakujem 🙂

karpinka
26. máj 2013

@kucminka hej fosforovou, som si minule objednala a svieti to .-) som sa tomu asi tešila viac ako sa bude ten chlapec 🙂

kucminka
26. máj 2013

@karpinka ja som tiež prvý krát skúšala na dcérine tričenko,tak sa z toho tešila,chcela som to aj na manželove tričenko,len som zistila že tá fosorová má trblietky,tak mi to zakázal,že nebude chodiť v ligotavom tričku 🙂 😀

farby
26. máj 2013

Darček na MDD,na to že prerábam dom a všetko je hore nohami sa to celkom podarilo. 😀 Maminky máte tu všetky naozaj krásne dielka........Prosím niekoho kto má obrázok červených pier s vyplazeným jazykom o obrázok,dakujem. 🙂

karpinka
26. máj 2013

@farby ja mám takýto

julinkaz
26. máj 2013

ahojte, aj ja by som chcela začať maľovať, len neviem, čo si mám na začiatok kúpiť, myslím aké farby, štetce a pod. a odkiaľ najlepšie, poradíte mi niekto? Ďakujéééém 🙂

farby
26. máj 2013

@karpinka no super takýto som presne myslela. 😀

farby
26. máj 2013

@julinkaz Ahoj ak ti môžem poradiť tak si kúp základné farby Nerchau na tmavý textil,môžeš nimi maľovať aj na tmavé aj na svetlé tričká.Ja tie na svetlé tričká ani nepoužívam,som sa unáhlila ale človek sa stále učí.Na nete kúpiš alebo aj v papierníctve a štetce mám na textil,sú rôzne hrúbky ja maľlujem iba jedným č.3 a na hrubé kontúry používam gélové pero na textil je to super vec,dúfam,že som trošku poradila tak veľa zdaru pri maľovaní.

farby
26. máj 2013

@julinkaz A ešte ,kde najdem ten obrázok?Dám si to do wordu na PC a by som si ho zväčšila.

farby
26. máj 2013

@yanka86 Ty si šikulka tu niet o čom debatovať. 😀

karpinka
26. máj 2013

@farby to je fajn, občas keď nájdem nejaký obrázok, čo sa mi páči, tak si ho skopírujem, uložím pre prípad, že ho budem chcieť použiť neskôr. lebo nie vždy nájdem to čo hľadám v tej danej chvíli. 😀

fedanka
26. máj 2013

Máša už aj s medveďom... 😉

monstos
26. máj 2013

@fedanka nemá chyby....krásne

lussy23
26. máj 2013

@fedanka jedine slovo, najmä ten prvý - dokonalosť! waw

natashkaa
27. máj 2013

Ahojte dievcata, aj ja chcem zacat doteraz som kreslila obrazky na steny detskych izbiciek ale paci sa mi aj toto. Prosim poradite mi co si kupit? pocula som ze velmi dobre su farby MARABU - treba si na zaciatok kupit na biele ci tmave textilie? a este nieco na kontury popripade ak vie neikto o obchode v BA 😀 lebo asi nevydrzim kym mi to pride postou 😀

fedanka
27. máj 2013

@monstos ďakujem 🙂
@lussy23 ďakujem 🙂 ,od dokonalosti ďaleko, pretože vždy je čo zdokonaľovať 😉

elinka27
27. máj 2013

ahojte, chcela by som pre dcerku tricko. V predu by bola lienka, a pod nim text. Vzadu tiez. Hladala som aj na iternete, ale boli velmi drahe...
Robi niektora z vas aj na objednavku?