Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@cassidy pred nejakym rokom ani ja 🙂 a monsterky tiez nie 😀 a teraz sa mi o nich aj sniva, ale hlavne ze nic z toho nemame doma 😀 😀 😀
@janelillith moja keby vedela rozpravat, tak by asi chcela spievanku a zahrajka🙂 chvalabohu, ze nevie este 😀
@elinka27 farby neriedim. Zatial som nepotrebovala. Prechody riesim tak, ze zacinam od krajov a potom idem do stredu. Medxitym tie kraje uschnu a mozem ist na dalsiu cast obrazku. Ak to este nie je suche, tak idem na ine miesto na obrazku. Ale mne to vzdy tak dlho trva (kedze to robim iba ked dieta spi), ze mi to stihne uschnut. A obtahovat urcite doporucujem az ked to mas suche.
@zuzka_zabka cize kontury, obrysy robis az ako posledne?
@elinka27 finalne kontury ciernou az ako posledne
Ahojte dievčatá, chcela by som sa poradiť ohľadom internet.obchodu e-vytvarnepotreby.sk, v piatok som si tam objednala farby a čakala som na potvrdenie objednávky a číslo účtu, na ktoré mám poslať peniaze za nákup, napísali mi, že objednávka je potvrdená, ale číslo účtu nikde, ani mi neodpisujú..objdenávali ste niektorá z tohto obchodu a ak áno, kde ste poslali peniaze? vopred veľmi ďakujem! 🙂
@emuliatko ja ked som im písala, že mi nedodali červenú, tak mi vôbec neodpovedali, že prečo alebo čo sa stalo...a viem že aj baby tu mali takýto problém...ale našli inú stránku..tuším www.kreativka to bolo, a že tam je super komunikácia a aj dodanie bez problémov...skús pohladať a keď si im peniaze neposielala tak to zruš a skús z tej kreativky
@emuliatko no aj ja som mala s e-vytvarne potreby zlé skúsenosti, prvá objednávka mi prišla po dvoch týždňoch, bez bielich farieb a druhá tiež dva týždne, a platila som iba na dobierku. a kreativku.sk odporúčam vrelo, lebo už iba odtiaľ objednávam, a ak sa im stane, že farbu nemôžu dodať, hneď píše a pýta sa či počkám kým im príde, alebo mi to zašlú bez nej, alebo inú možnosť a fakt expresne rýchlo všetko riešia, tri štyri dni a mám to doma, a pribalí teta aj malý darček, mne poslala napr. dva malé drevené hríbiky, lepiace, síce drobná blbosť, ale poteší 😀
@emuliatko ja som práve včera objednávala odtiaľ,pretože som chcela 3D farbu a nikde inde som ju nezohnala,tak som musela aj tam objednať,ale do poznámky som dala,aby ma informovali,ak nejká farbba nebude na sklade,a večer mi už aj prišiel mail,že objednávka bude odoslaná 6-7 júna.Ak by sa ti neozvali,skús si tam zavolať,ja som tam tiež minule aj volala,a už budem objednávať odtiaľ len na dobierku,lebo keď som platila cez IB,tak to dlho trvalo,kým im príde platba apod.No som zvedavá,či mi to tent týždeň pošlú,ak nie,tak tam volám 😉
duplicitná správa, pardón

@janelillith ty sa fakt vyznas v problematike🙂 ja som ani nevedela, ze su nejake winx 😎