icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

cassidy
1. jún 2013

@janelillith ty sa fakt vyznas v problematike🙂 ja som ani nevedela, ze su nejake winx 😎

janelillith
1. jún 2013

@cassidy pred nejakym rokom ani ja 🙂 a monsterky tiez nie 😀 a teraz sa mi o nich aj sniva, ale hlavne ze nic z toho nemame doma 😀 😀 😀

cassidy
1. jún 2013

@janelillith moja keby vedela rozpravat, tak by asi chcela spievanku a zahrajka🙂 chvalabohu, ze nevie este 😀

farby
1. jún 2013

@julinkaz Ahoj tak ako už mauješ?Ja teraz nestíham,prerábame dom ,ale už sa teším kedy sa do toho pustím,mám super obrázočky tak som zvedavá ako to bude na tričkách. 😀

zuzka_zabka
2. jún 2013

@elinka27 farby neriedim. Zatial som nepotrebovala. Prechody riesim tak, ze zacinam od krajov a potom idem do stredu. Medxitym tie kraje uschnu a mozem ist na dalsiu cast obrazku. Ak to este nie je suche, tak idem na ine miesto na obrazku. Ale mne to vzdy tak dlho trva (kedze to robim iba ked dieta spi), ze mi to stihne uschnut. A obtahovat urcite doporucujem az ked to mas suche.

elinka27
2. jún 2013

@zuzka_zabka cize kontury, obrysy robis az ako posledne?

zuzka_zabka
2. jún 2013

@elinka27 finalne kontury ciernou az ako posledne

lussy23
2. jún 2013

@cassidy krásne

drobulo
3. jún 2013

Tričulo pre Martinka

lubkamar
3. jún 2013

Keď pršalo, mrholilo...žabiatko sa narodilo... 🙂

drobulo
3. jún 2013

@lubkamar jeeeeej, bohovska žabka :-P

julinkaz
3. jún 2013

@farby ahoj, dnes mi prišli farby a keď detičky zaspia idem na to, dúfam, že sa mi to podarí, kúpila som si aj sadu s predlohami, tak skúsim najprv tie 🙂

julinkaz
3. jún 2013

@lubkamar nádherná žabka a tie oči, ako skutočná 🙂

lubkamar
3. jún 2013

@julinkaz dakujem, inak ani neviem ako sa mi to podarilo... 🙂

lussy23
3. jún 2013

@lubkamar j e nádherná

farby
3. jún 2013

@lubkamar jéj ta je krásna....stvorená do tohoto počasia 🙂

karpinka
3. jún 2013

keď som mala chvíľku čas...

emuliatko
4. jún 2013

Ahojte dievčatá, chcela by som sa poradiť ohľadom internet.obchodu e-vytvarnepotreby.sk, v piatok som si tam objednala farby a čakala som na potvrdenie objednávky a číslo účtu, na ktoré mám poslať peniaze za nákup, napísali mi, že objednávka je potvrdená, ale číslo účtu nikde, ani mi neodpisujú..objdenávali ste niektorá z tohto obchodu a ak áno, kde ste poslali peniaze? vopred veľmi ďakujem! 🙂

lubkamar
4. jún 2013

@emuliatko ja som zatial objednávala len na dobierku, ale baby tu písali, že nieje s nimi dobrá komunikácia 😒

emuliatko
4. jún 2013

@lubkamar ďakujem za rýchlu odpoveď 🙂 myslela som, že komunikácia s nimi bude lepšia, teraz neviem, na čom som, objednávka uviazla niekde na pol ceste, a to som už chcela mať tento týždeň farby doma a realizovať sa..

lubkamar
4. jún 2013

@emuliatko ja ked som im písala, že mi nedodali červenú, tak mi vôbec neodpovedali, že prečo alebo čo sa stalo...a viem že aj baby tu mali takýto problém...ale našli inú stránku..tuším www.kreativka to bolo, a že tam je super komunikácia a aj dodanie bez problémov...skús pohladať a keď si im peniaze neposielala tak to zruš a skús z tej kreativky

emuliatko
4. jún 2013

@lubkamar asi to tak aj urobím, pozrela som si letmo tú stránku kreativka.sk a veľmi sa mi pozdáva, aj cenovo aj výberom farieb a hlavne, že tam majú pekne a zrozumiteľne popísané platobné podmienky 🙂 ďakujem za tip! 🙂

karpinka
4. jún 2013

@emuliatko no aj ja som mala s e-vytvarne potreby zlé skúsenosti, prvá objednávka mi prišla po dvoch týždňoch, bez bielich farieb a druhá tiež dva týždne, a platila som iba na dobierku. a kreativku.sk odporúčam vrelo, lebo už iba odtiaľ objednávam, a ak sa im stane, že farbu nemôžu dodať, hneď píše a pýta sa či počkám kým im príde, alebo mi to zašlú bez nej, alebo inú možnosť a fakt expresne rýchlo všetko riešia, tri štyri dni a mám to doma, a pribalí teta aj malý darček, mne poslala napr. dva malé drevené hríbiky, lepiace, síce drobná blbosť, ale poteší 😀

karpinka
4. jún 2013

malý avatar 😉

cassidy
4. jún 2013

@emuliatko ja som s nimi nemala problem, objednavala som 2x. co sa tyka mejlov, posielaju mejl vzdy pri zmene stavu objednavky. stavy sa menia takto: prijata->objednane->potvrdene->odoslana. fakturu s cislom uctu posielaju v mejli s potvrdenou objednavkou.

emuliatko
4. jún 2013

@karpinka a cassidy...ďakujem dievčatá za odpovede 🙂 dúfam, že sa nejakým spôsobom dopracujem k tým farbám, aby som prispela do tohto super fóra 🙂 tvoreniu zdar! 🙂

kucminka
4. jún 2013

@emuliatko ja som práve včera objednávala odtiaľ,pretože som chcela 3D farbu a nikde inde som ju nezohnala,tak som musela aj tam objednať,ale do poznámky som dala,aby ma informovali,ak nejká farbba nebude na sklade,a večer mi už aj prišiel mail,že objednávka bude odoslaná 6-7 júna.Ak by sa ti neozvali,skús si tam zavolať,ja som tam tiež minule aj volala,a už budem objednávať odtiaľ len na dobierku,lebo keď som platila cez IB,tak to dlho trvalo,kým im príde platba apod.No som zvedavá,či mi to tent týždeň pošlú,ak nie,tak tam volám 😉

emuliatko
4. jún 2013

duplicitná správa, pardón

emuliatko
4. jún 2013

@kucminka ahoj, ja som odtiaľ objednávala v piatok a tiež mi napísali, že to odošlú 6-7.júna, ešte asi počkám a dám im šancu 😉

kucminka
4. jún 2013

@emuliatko no oni podľa toho,či majú všetky farby,lebo keď som aj predtým ojednávala,tak stále nič,neozývali sa,až keď som tam volala,že čakajú na jednu farbu a nakoniec aj tak neprišla.Ja tiež počkám do 7,a keď nič,tak tam voláááám,