icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

lussy23
5. jún 2013

@karpinka jej je zlatý
i tá víla

karpinka
5. jún 2013

@lussy23 ďakujem 🙂

karpinka
5. jún 2013

tak a Máša chytila aj mňa 🙂

xlea
6. jún 2013

baby mam otazku - co by ste povedali na e-shop ktory by bol zamerany iba specialne na farby a veci zamerane na malovanie na textil? farby roznych znaciek, rozne nazehlovacie folie??

karpinka
6. jún 2013

@xlea nebolo by zlé, lebo musím objednávať z rôznych stránok, keď chcem rôzne farby, na jednej stránke majú také na druhej také, a ak by bolo všetko pokope, tak nemusím objednávať na tri krát a platiť tri krát poštovné..... 🙂

xlea
6. jún 2013

@karpinka pohravam sa s myslienkou takyto shop vytvorit, bo mna osobne tiez nebavi objednavat z 5 stranok a furt cakat a platit vsade postovne ktore je obcas vyssie ako objednavka....

dm1
6. jún 2013

@xlea myslim ze by to samozrejme nebolo zle dolezite je ake budu ceny aj ked ja som vzdy objednala aj nieco ine na tvorenie ked uz som robila objednavku na tieto veci. Myslim ze cena a postovne bude rozhodujuce aspon pre mna

karpinka
6. jún 2013

presne záleží od ceny, ak by tam bol rozdiel pár centov, tak to nevadí, ale ak by to už bolo na desiatky centov, ale myšlienka je dobrá, že by tam boli rôzne značky tých farieb, aj 3D farby, aj neonové farby aj fosforové aj metalické a tak lebo ak nejaké chcem každé majú inde....

zuzka_zabka
6. jún 2013

@cassidy uz si skusila tu ciernu farbu? Prosim ta, za kolko tam mali faby?

xlea
6. jún 2013

@karpinka ono s tymi cenami sa moc carovat neda, a ako tak sledujem e-shopy su vsade take podobne +- pár centov. Presne niečo také by som rada stvorila, shop s viacerymi overenymi znackami, roznymi druhmi farieb - metalicke, glitrove, fosforove, 3D... bude to ale este narocna robota 🙂

karpinka
6. jún 2013

@xlea ok, tak držím palce, a ak niečo také bude na svete daj link....😀

lussy23
6. jún 2013

@karpinka nádherné
@xlea to by bolo supeer

lussy23
6. jún 2013

baby je v Modre, prípadne v Pezinku nejaký obchod, kde predávajú dobré farby na textil?

karpinka
6. jún 2013

@lussy23 no ja v Pezinku chodím do papiernictva na Holubyho, volása to Dobré papiernictvo v tej novej prerobenej budove, keď sa ide od stanice k zástavkam, v Modre tu už bolo nejaké spomýnané, niekde vyššie, ale tam neviem, v Pezinku majú tie Nerchau, ale raz mali málo a potom zasa dosť, asi záleží ako dostanú tovar. Inak radšej objednávam z Netu.

cassidy
6. jún 2013

@zuzka_zabka vyskusala, celkom je dobra, porovnatelna s nerchau. tato cierna bola v 50ml flaske a stala tusim 3,50 plus minus, nepamatam presne...mali aj ine farby v mensich flastickach, ale tie som nepozerala

cassidy
6. jún 2013

@lussy23 @karpinka vy ste pezincanky? ja som original tiez z pezinka🙂

drobulo
6. jún 2013

@lussy23 ja som kupovala v Modre a majú tam aj glitrove. Je to taký malý obchodík s kreatívnymi potrebami, volá sa Folly, je na namesti vedľa banky Čsob. Myslím že tam má iba Nerchau, aj stetce Nerchau som si tam kupovala.

drobulo
6. jún 2013

@lussy23 ty bývaš v Modre?

kucminka
6. jún 2013

@emuliatko ahoj,farby ti už došli?mne sa ešte od pondelka neozvali,počkám do zajtra.

yanka86
6. jún 2013

disney

karpinka
7. jún 2013

@cassidy z Viničného 🙂

lussy23
7. jún 2013

@drobulo @cassidy Nie. Ale idem tam budúci mesiac. V Pezinku nastupujem na autobus, ktorý ma zavezie do Modry. Takže keď už tam budem, kúpim tam tie farby. 🙂 O značku mi ani tak nejde, potrebujem hlavne na tmavý textil.

cassidy
7. jún 2013

mozno nevyzera, ale makacka riadna. narocne na vymeranie, presnost, preciznost a velke plochy zhltli kopu farby. som stastna, ze to neboli futbalove dresy 😎

janelillith
7. jún 2013

@cassidy poriadna piplacka 😉

yanka86
7. jún 2013

@cassidy ufff ja ta uplne chapem..ale je to bombove

yanka86
7. jún 2013

disney

zuzka_zabka
7. jún 2013

@cassidy dakujem

kucminka
7. jún 2013

@karpinka jéj,tam chodí moja dcéra na súťaže v karate do Viničného 😉

xlea
9. jún 2013

baby ak by ste chceli farby na textil pripadne dalsie veci - idem robit taku vacsiu objednavku na farby zn.Pebeo - ak sa chcete pripojit, napiste do spravy, mozeme sa dohodnut. Cena by tam bola 3,30 za farbu, inak stoja okolo 3,7.... pripadne cokolvek co suvisi s tvorbou na textil...

karpinka
10. jún 2013

Tak sa mi zasa trošku chcelo...