Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
baby mam otazku - co by ste povedali na e-shop ktory by bol zamerany iba specialne na farby a veci zamerane na malovanie na textil? farby roznych znaciek, rozne nazehlovacie folie??
presne záleží od ceny, ak by tam bol rozdiel pár centov, tak to nevadí, ale ak by to už bolo na desiatky centov, ale myšlienka je dobrá, že by tam boli rôzne značky tých farieb, aj 3D farby, aj neonové farby aj fosforové aj metalické a tak lebo ak nejaké chcem každé majú inde....
@cassidy uz si skusila tu ciernu farbu? Prosim ta, za kolko tam mali faby?
@karpinka ono s tymi cenami sa moc carovat neda, a ako tak sledujem e-shopy su vsade take podobne +- pár centov. Presne niečo také by som rada stvorila, shop s viacerymi overenymi znackami, roznymi druhmi farieb - metalicke, glitrove, fosforove, 3D... bude to ale este narocna robota 🙂
baby je v Modre, prípadne v Pezinku nejaký obchod, kde predávajú dobré farby na textil?
@lussy23 no ja v Pezinku chodím do papiernictva na Holubyho, volása to Dobré papiernictvo v tej novej prerobenej budove, keď sa ide od stanice k zástavkam, v Modre tu už bolo nejaké spomýnané, niekde vyššie, ale tam neviem, v Pezinku majú tie Nerchau, ale raz mali málo a potom zasa dosť, asi záleží ako dostanú tovar. Inak radšej objednávam z Netu.
@zuzka_zabka vyskusala, celkom je dobra, porovnatelna s nerchau. tato cierna bola v 50ml flaske a stala tusim 3,50 plus minus, nepamatam presne...mali aj ine farby v mensich flastickach, ale tie som nepozerala
disney
@cassidy poriadna piplacka 😉
@cassidy dakujem
baby ak by ste chceli farby na textil pripadne dalsie veci - idem robit taku vacsiu objednavku na farby zn.Pebeo - ak sa chcete pripojit, napiste do spravy, mozeme sa dohodnut. Cena by tam bola 3,30 za farbu, inak stoja okolo 3,7.... pripadne cokolvek co suvisi s tvorbou na textil...

@karpinka jej je zlatý
i tá víla