Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
tak e-vytvarnepotreby prekvapili,po týždni mi prišli farby domov,teším sa 🙂
mne dnes prišli neonove tak sa teším..... 😀
baby, keď malujete na tmavší textil, ako postupujete? lebo ja keď dám vrstvu bielej farby na tm.textil, hneď mi to neprekryje, musím dať aspoň dve...a potom mám obrázok flakatý...ja už neviem ako to mám malovať...a to ani nie je nejaké tmavé tričko...stačí že to je sýtejšia ružová alebo modrá, a už nemám obrázok taký pekný aký by som chcela...napr. takto to vyzerá... 😒 hnedá je celkom fajn, ale tá žltá a biela sa mi nepáči...poraďte...prosím...
no ja mám dve rovnaké biele, jednu som kúpila v obchode a jednu objednala cez net, jedna je jak želatína a tú musím riediť, inak je fľakatá, a tú druhú neriedim, tá je super akurát, a pritom je to rovnaká značka, jedna je asi stariša a zhustla. 😨
myslíš že to mám riediť? musím skusiť, inak ja mám tiež rovnakú farbu, rovnakú značku a jedna je taká hustá, že ani vyliať nejde a druhá je v pohode...tak skusim, uvidím, lebo čo sú tu malby aj na tmavých veciach sú pekné... 🙂
@lubkamar a viac ti vadi, ze je obrazok flakaty, alebo ze zlta nie je celkom zlta, ale presvita spodna farba? na flakatost pomoze asi len snazit sa co najrovnomernejsie natriet bielu, aby ta nebola flakata. ale podla mna to az tak nevadi, aspon vidno, ze to nie je nazehlovacka a na srsti psika je to dokonca super🙂 na presvitanie spodnej farby pomoze asi len viac vrstiev.
Ahojte, farby na textil Nerchau sa daju velmi dobre nakupit aj na www.creActive.sk a pomaly sa rozbieha aj Setacolor od Pebea, ktory je sice drahsi, ale velmi kvalitny... 🙂

@xlea to sa ti skôr oplatia farby Nerchau,tie sú po 2.4e