icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

yanka86
13. jún 2013

@lussy23 jaj ty si podarena🙂dakujem pekne za pochvalu,,a to je na objednavku ,,dcerke some este nerobila minney🙂🙂

yanka86
14. jún 2013

baby,uz sa vam niekedy nieco spralo??a nasli ste co bol problem?

karpinka
14. jún 2013

Tak Máša má úspech a kamarátka ju chcela na nosítko na bábätko 😀

sashie
15. jún 2013

@karpinka prosím ťa, ako si namiešala farby na telo? tiež práve maľujem dcére cilling a neviem aké farby mám zmiešať, aby to nebolo ani príliš ružové, oranžové alebo neviem aké? Ďakujem.

sashie
15. jún 2013

@lubkamar tá žaba nemá chyby!

sashie
15. jún 2013

@yanka86 to tieňovanie - no comment! to je úžasné, neporovnateľne krajšie ako originál.

sashie
15. jún 2013

@janelillith prosím ťa, a ty ako profíčka, miešaš odtieň na farbu tela? aby to vyzeralo prirodzene?

karpinka
15. jún 2013

@sashie niekedy miešam hnedú s bielou a niekedy ružovú s bielou a domiešam trošku hnedej alebo žltej, ale tiež je to taká alchymia 😀

yanka86
15. jún 2013

@sashie dakujem pekne,,no ci ja viem ci krajsie ako original,je tam este par chybyciek,ale kazdym obrazkom to ide lepsie a lepsie..este raz dakujem za pochvalu si zlata

sashie
15. jún 2013

@karpinka ďakujem za radu. veď vyskúšam.

janelillith
15. jún 2013

@sashie proficka nie som 😀 ale diky... ano telova farba sa musi namiesat....zaklad je biela....a niekedy dam trosku hnedej....oranzovej alebo ruzovej..podla toho aku tvar idem malovat 🙂

farby
15. jún 2013

Pre Timka 🙂

farby
15. jún 2013

Pre Angeliku...len tak pre radosť 🙂 Mám farby Nerchau na svetlý textil nové alebo len minimálne použité,ak máte niekto záujem predám za neakú dobrú cenu,ja používam len na tmavý textil a sú mi zbytočné.

farby
15. jún 2013

@yanka86 Ty si fakt dobrá ,je to nádherné,paráda 🙂

yanka86
15. jún 2013

zlaty tiger na zelanie

yanka86
15. jún 2013

🙂

sashie
15. jún 2013

@janelillith Ďakujem. ja som to dnes miešala a katastrofa. veď keď to domaľujem dám obrázok.

cassidy
15. jún 2013

@yanka86 sprali sa mi (teda nie mne, ale svagrinej) trblietky z farby glitter liner hologram. predpokladam, ze problem bol v tom, ze som ich nezmiesala s farbou, ale naniesla na farbu po jej zaschnuti...

monstos
16. jún 2013

@farby a aké odtiene ?

farby
16. jún 2013

@monstos trávovo zelená,tmavo ružová,oranžová,červená,fialová,hnedá a bledo ružová.

farby
16. jún 2013

@drobulo Ahoj môžeš mi prosím ťa napísať ako si tie chlpy modré maľovala?Sesterka to chce pre malú,ale neviem či to budem tak vedieť namaľovať,dakujem. 🙂

karpinka
17. jún 2013

Syn ide kamarátke na oslavu, tak hádam sa jej to bude páčiť....

karpinka
18. jún 2013

vie mi niektorá poradiť, či je veľký problém ak tričko na ktoré maľujem je nové a neoperiem ho predtým? Všade som čítala že sa má najprv nové tričko oprať, aj som to tak robila, len teraz by som to nestihla, lebo som to musela spraviť čo najrýchlejšie, neviem, či sa potom ten obrázok nebude lúpať, alebo praskať......???

drobulo
18. jún 2013

@farby ospravedlňujem sa že tak neskoro odpovedám, nejaká som rozbehaná 😝 Najprv som si príšerku celú namaľovala podkladovou modrou (zmiešala som tuším modrú s troškou zelenej aby bola taká tyrkysová) a na tú podkladovú som robila chlpky tenučkým štetcom (mám Nerchau okrúhly 0) Namiešala som si tri odtiene modrej, tmavú, bledšiu a bledunkú a robila som čiaročky, sem tam aj bielou. Fialovú som mala tiež tri odtiene, tak isto ako modrej. Ak by si niečomu nerozumela, tak ešte napíš 😉

lubkamar
18. jún 2013

niečo pre kamošku

kucminka
18. jún 2013

@karpinka ja tričenká predtým vôbec neperiem,určite sa nič nestane 🙂

karpinka
18. jún 2013

@kucminka ok, len som si nebola istá, a všade aj na farbách je písané, že oprať, tak som to predtým prala ak bolo nové, ďakujem 😀

lubkamar
18. jún 2013

@karpinka ja tiež neperiem 😉

kucminka
18. jún 2013

@karpinka ja keď aj robím na objednávku,tak posielam s visačkami,takže neperiem,a zatiaľ sa nikto nesťažoval 🙂

karpinka
18. jún 2013

ok super ste ma potešili 😀 ďakujem.... 😎