Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
baby,uz sa vam niekedy nieco spralo??a nasli ste co bol problem?
@janelillith prosím ťa, a ty ako profíčka, miešaš odtieň na farbu tela? aby to vyzeralo prirodzene?
@sashie proficka nie som 😀 ale diky... ano telova farba sa musi namiesat....zaklad je biela....a niekedy dam trosku hnedej....oranzovej alebo ruzovej..podla toho aku tvar idem malovat 🙂
zlaty tiger na zelanie
@janelillith Ďakujem. ja som to dnes miešala a katastrofa. veď keď to domaľujem dám obrázok.
vie mi niektorá poradiť, či je veľký problém ak tričko na ktoré maľujem je nové a neoperiem ho predtým? Všade som čítala že sa má najprv nové tričko oprať, aj som to tak robila, len teraz by som to nestihla, lebo som to musela spraviť čo najrýchlejšie, neviem, či sa potom ten obrázok nebude lúpať, alebo praskať......???
@farby ospravedlňujem sa že tak neskoro odpovedám, nejaká som rozbehaná 😝 Najprv som si príšerku celú namaľovala podkladovou modrou (zmiešala som tuším modrú s troškou zelenej aby bola taká tyrkysová) a na tú podkladovú som robila chlpky tenučkým štetcom (mám Nerchau okrúhly 0) Namiešala som si tri odtiene modrej, tmavú, bledšiu a bledunkú a robila som čiaročky, sem tam aj bielou. Fialovú som mala tiež tri odtiene, tak isto ako modrej. Ak by si niečomu nerozumela, tak ešte napíš 😉
ok super ste ma potešili 😀 ďakujem.... 😎

@lussy23 jaj ty si podarena🙂dakujem pekne za pochvalu,,a to je na objednavku ,,dcerke some este nerobila minney🙂🙂