Máte skúsenosť s detskou zadnou sedačkou na bicykel?
Chcem si ju kúpiť pre 16 mesačnú dcérku a chcela by som radu,akú značku.Ďakujem.
je to omnoho pohodlnejsie ako predna a detom sa tam paci
A urcite nekupovat nejaku lacnu z bazara!!!!.....my mame z velopromu......kazda je do 22 kg a rozdeluju sa podla uchytenia.....bud na tyc pod sedadlom alebo ak je tak na zadny nosic....ta je lepsia.....nasa stala 50 eur....skvela vec
Mali sme pri dcérke a bola to super vec, rada sa v tom vozila. Značku neviem, lebo ju ma požičanú kamarátka, ale kupovali sme to v predajni bicyklov, nosnosť bola cca do 20kg.
My mame thule, je to jedna z tých kvalitnejších, aj pre väčšie deti, stala vyše 100eur, ale neľutujeme 🙂 myslím, ze najlepšie ti poradia v obchode so športovými potrebami či v predajni bicyklov. Lebo aj tak ti každá mamina bude odporúčat tu, ktorú ma ona 🙂
naša stála tiež okolo 50euro máme ju upevnenú na zadnom nosiči a som maximálne spokojná, malú vozím už druhé leto a páči sa jej v nej.

áno super vec, my máme Polisport, vozíme malú od 15 mesiacov, je tuším až do 22 kg, ale naša má 18 a už bicykluje sama, určite do toho choďte je to super vec ak se cyklo rodinka 😉