Môže byť rodič prítomný na krúžku?
Ahojte, chcem sa len čisto informatívne spýtať. Keď chodia Vaše deti na krúžok, napríklad tanečná. Môže byť učastný na hodine aj rodič?Naša takmer 5 ročná bola dnes prvý krát na tanečnej, strašne sa jej tam páčilo. No teraz je úplne zlomená a hovorí mi že už nikdy nebude tanečnica a že jej je to strašne ľúto ale môžem to zrušiť 😢 pretože dnes som ich tam ledva uprosila aby ma s ňou pustili. Ale že nabudúce už nepustia. Ja si myslím že to je normálne že nejakých prvých pár hodín má takto malé dieťa takúto "istotu" v rodičovi niekde poblíž na lavičke. Malá si to strašne užívala, poslúchala, snažila sa a bola smela ale sem tam namňa mrkla očkom. Len chcem vedieť či je to bežná prax takto. Lebo je mi z toho smutno že mala mohla mať super krúžok ktorý by ju hrozne bavil ale proste neviem či toto prekoná

Rodic tam nema co robit. Chapem, ze ta dcera chce mat pri sebe- no inym detom to moze vadit. Predsa sa na nic pozera cudzia teta. A uz uplne cez ciaru by si nuektore maminky chceli treningy natacat, fotit, a potom postovat.(* verim,ze autorka nie). Niektorym vadi,ze ich princezna nie je v prvom rade....No verte, ze je vela takych mamiciek, co chcu foto ci video z treningu aby mohli ukazat babke, otckovi.....a neberu ohlad na to ze na zaberoch su aj ine deti.