Na aké krúžky chodia vaše deti?
Na aké krúžky chodia vaše ratolesti? Robia to čo ich baví alebo ste sa ich snažili trochu namotivovať na aktivitu ktorú ste chceli aby robili? Syn hrá hokej, ale vystriedal aj kopu iných aktivít/športov.. No od 2 rokov ho drží hokej za čo som nesmierne rada.🙏
Vie mi niekto uviesť príklady na co dieťa využije výtvarnú?
@vanessad15 Prvak ma hokej, jazdu na koni, klavir.
@vanessad15 chlapec chodí do 2 triedy a chodí na výtvarnú a futbal.
Ale výtvarná že ho už moc nebaví.na ňu chodí od škôlky asi 3 rok.robi to ZUS-ka.takze budúci rok asi výtvarnú zrušíme a dame niečo iné.my sme z dediny takže u nás nie je moc veľký výber krúžkov a ešte pre tie menšie deti.
@nicicka napriklad ak ma umelecke vlohy a neskor chce studdovat nejaku umelecku skolu alebo aj na architekturu sa robia prijimacky talentove, ucia sa tam techniky kresby na ZUSke, alebo si bude kreslit len tak pre radost. Napriklad sef dizajner Skodovky tiez chodil na vytvarnu v ZUS
@katulienkax
@nicicka
Áno, aj moja malá sa vidí v mojej švagrinej, chce študovať architektúru ako ona. A ako bonus je to už viac trénovana ruka, má aj pekné písmo. Rozvíja fantáziu a miluje tvorenie. Takže u nás bola výtvarná automaticky
@leskky
@katulienkax
@zitaje Vďaka, čiže viacmenej dizajn...
Starsi hokej. Hrava ho uz 5 rokov a teraz zacal aj hokejbal s mladsim.

Prváčka má folklórny a anglický ....vyberala si sama ja som jej povedala aká je možnosť a vybrala si....do ničoho ju nebudem tlačiť ani v ďalšom roku