icon

Na aké krúžky chodia vaše deti?

vanessad15
19. máj 2023

Na aké krúžky chodia vaše ratolesti? Robia to čo ich baví alebo ste sa ich snažili trochu namotivovať na aktivitu ktorú ste chceli aby robili? Syn hrá hokej, ale vystriedal aj kopu iných aktivít/športov.. No od 2 rokov ho drží hokej za čo som nesmierne rada.🙏

Strana
z2
bucko555
29. máj 2023

Prváčka má folklórny a anglický ....vyberala si sama ja som jej povedala aká je možnosť a vybrala si....do ničoho ju nebudem tlačiť ani v ďalšom roku

zitaje
29. máj 2023

@19mmm71 a môžem vedieť kam chodia? Vďaka.

nicicka
29. máj 2023

Vie mi niekto uviesť príklady na co dieťa využije výtvarnú?

eviann
29. máj 2023

@vanessad15 Prvak ma hokej, jazdu na koni, klavir.

zitaje
29. máj 2023

@nicicka moja dcéra chodila roky na keramiku a veľmi jej to zlepšilo priestorové videnie, teraz robí s 3D tlačiarňami...

mizu89
29. máj 2023

@vanessad15 chlapec chodí do 2 triedy a chodí na výtvarnú a futbal.
Ale výtvarná že ho už moc nebaví.na ňu chodí od škôlky asi 3 rok.robi to ZUS-ka.takze budúci rok asi výtvarnú zrušíme a dame niečo iné.my sme z dediny takže u nás nie je moc veľký výber krúžkov a ešte pre tie menšie deti.

katulienkax
29. máj 2023

@nicicka napriklad ak ma umelecke vlohy a neskor chce studdovat nejaku umelecku skolu alebo aj na architekturu sa robia prijimacky talentove, ucia sa tam techniky kresby na ZUSke, alebo si bude kreslit len tak pre radost. Napriklad sef dizajner Skodovky tiez chodil na vytvarnu v ZUS

leskky
29. máj 2023

@katulienkax
@nicicka
Áno, aj moja malá sa vidí v mojej švagrinej, chce študovať architektúru ako ona. A ako bonus je to už viac trénovana ruka, má aj pekné písmo. Rozvíja fantáziu a miluje tvorenie. Takže u nás bola výtvarná automaticky

19mmm71
30. máj 2023

@zitaje
Braislavský spolok šermu

zitaje
30. máj 2023

@19mmm71 napíšem ti správu, dobre? Mám nejaké otázky.

nicicka
30. máj 2023

@leskky
@katulienkax
@zitaje Vďaka, čiže viacmenej dizajn...

vivuska666
30. máj 2023

Starsi hokej. Hrava ho uz 5 rokov a teraz zacal aj hokejbal s mladsim.

Strana
z2