icon

Najlepšie športové krúžky pre 4-ročné deti s okuliarmi

29. sep 2025

Ahojte, syn ma 4r, buduci rok ma 5. Ma okuliare 8+.
Kazdy v mojom okoli zapisuju na rozne sportove kruzky, ale ja neviem, kam by som ho dala... Futbal ho nezaujima.. A celkovo loptovo hry. Ma priestorove videnie, loptu vidi aj chyti.
Skor ho zaujimaju ako veci funguju, skuma stromy, zbiera chrobaky, a skor take pokojnesie...
Samozerejme vela sa santi, beha s kamosmi. Aj na kolobezke. Na bicykli raz spadol a zlomil si palec, takze tento rok nam neodporucali. Snazime sa vela cestovat aj lietadlom, na vylety chodit. Zboznuje byt na novych miestach a skumat.

Mam vycitky, ze neviem este kam ho zapisem.. A ze bude pozadu v tom oproti kamosom... :(

dskjhfdlkdjhl
29. sep 2025

@anonym_autor Vobec ho nemusis nikde zapisovat. Ked bude chciet, tak Ti sam povie, na aky sport chce ist. A ze bude pozadu? Nebude.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
tanyan
29. sep 2025

Ak by ste chceli skúsiť plávanie, tak odporúčam plavecké okuliare s korekciou. Tieto sú napríklad do -6:
https://www.decathlon.sk/p/337780-109621-plavec...
Dcéra má dioptrie takmer -4 a nosí plavecké -3. Povedala, že je to neporovnateľne lepšie ako bez.
Ja som podporovala od mala hlavne jazykový rozvoj (napríklad Helen Doron) a príležitostne sme navštevovali aj workshopy, ktoré napríklad ekocentrum v našom meste organizuje pre deti (pravidelne aj príležitostne).

anonym_df5ee2
29. sep 2025

Nejaký zahradkarsky krúžok