icon

Športové pomôcky pre aktívne dvojročné deti

evelynka86
Dnes o 10:11

Ahojte, mám takmer 2rocneho krpca, chlapca, ktorý sa veľmi rád hýbe. Napadlo mi kúpiť mu k narodeninám nejakú športovú vec. ale neviem čo.. má dve odrážadlá, kolobežku, lopty.. neviem či by sme už mohli skúsiť kolieskové korčule? Alebo niečo ako rakety tenisové? Trebárs také tie lepiace lopticky čo sa hádžu? Alebo? Vôbec mi nič nenapadá...
Ďakujem za inšpiráciu 🙂

galganka
Dnes o 10:14

decathlon má tenisák na palici, našich to baví pinkať a neuletí susedom, napr.
https://www.decathlon.sk/p/13610-301454-suprava...

pribinak
Dnes o 10:19

Hokejka

mogaa
Dnes o 10:26

@evelynka86 bicykel s pomocnými kolieskami? väčšie odrážadlo nie to detské plastové, ale to ako klasický bicykel len bez pedálov? na korčule je skoro, ale čokolvek čo sa hádže a bude sa s tým dieťa hrať, stačí zájsť do hračkárstva a pozreť čo tam zoženieš....

evelynka86
autor
Dnes o 10:43
@mogaa

@evelynka86 bicykel s pomocnými kolieskami? väčšie odrážadlo nie to detské plastové, ale to ako klasický bicykel len bez pedálov? na korčule je skoro, ale čokolvek čo sa hádže a bude sa s tým dieťa hrať, stačí zájsť do hračkárstva a pozreť čo tam zoženieš....

@mogaa ďakujem, má to väčšie kovové odrážadlo, ako bicykel bez pedálov. Pomocné kolieska neuznávam, staršieho sme naučili bez problémov z tohto odrážadla na normálny bicykel. V obchode som pozerala, aj na nete, ale nejako ma nič neoslovilo..

evelynka86
autor
Dnes o 10:44
@pribinak

Hokejka

@pribinak máme, ale to ho moc nebaví a ja mám trošku stres, keď vidím jak sa mu to moce popod nohy počas behu 🙈

evelynka86
autor
Dnes o 10:46
@galganka

decathlon má tenisák na palici, našich to baví pinkať a neuletí susedom, napr.
https://www.decathlon.sk/p/13610-301454-suprava...

@galganka tak toto je super vecička, ale myslím, že to je ešte naňho skoro, na ten úder predsalen potrebuje asi inú silu.. ale zapisujem si do budúcich darčekov určite!dakujem

minesasubu
Dnes o 10:49

Náš mal v tomto veku golfovú mini sadu, sadu na kroket , kolky , krúžky na hádzanie

mimimoje
Dnes o 10:50

Basketbalový koš na stojane, malú trampolínu, futbalové bránky, letiaci tanier

evelynka86
autor
Dnes o 10:55
@minesasubu

Náš mal v tomto veku golfovú mini sadu, sadu na kroket , kolky , krúžky na hádzanie

@minesasubu golf a kriket mi teda naozaj nenapadol 🤣 rozmýšľala som skôr nad takými pohybovými viacej.. ale krúžky na hádzanie nie sú zlý nápad 🙂

galganka
Dnes o 11:05
@evelynka86

@galganka tak toto je super vecička, ale myslím, že to je ešte naňho skoro, na ten úder predsalen potrebuje asi inú silu.. ale zapisujem si do budúcich darčekov určite!dakujem

@evelynka86 vôbec netreba silu, tiež to máme od cca dvoch rokov najmenšej a hrala od začiatku so súrodencami 🙂

anonym_9d9c01
Dnes o 11:10

možno ťa inšpirujem, mne sa veľmi pozdáva toto https://www.alza.sk/hracky/bavytoy-sportova-bra...

majlo1234
Dnes o 11:14

Trampolina?

lucik194
Dnes o 12:55

lietajuci tanier, male lopticky co hadzes do dialky, kruhy co hadzes na take tycky na zemi. kolky co musis zhodit, baketbalovy kos s loptou,
a potom u chalanov malo uspech aj svihadlo, lebo skakat malokto vedel (ono v tom veku je to este skoro, ale zaujalo),
florbalova lopta, hokejka a branka
a ak mas kde zavesit tak klasicke kruhy na ktore sa vie zavesit