Nálepky na tanieriky “Včielka Maja” z obchodu Lidl
Zdravím, neviete mi prosím poradiť kde v Bratislave, príp. v okolí ešte majú tanieriky? máme nazbierané nálepky, ale nikde nevieme zohnať tanierik. Už 5 dní hľadáme a obehli sme snáď pol Bratislavy a nič. Mockrát ďakujem za akýkoľvek tip.
@danmik Dobrý deň, ja zháňam ešte jednu nálepku ak chcete mám aj nálepky hokejistov my to nezbierame. Ďakujem.
Vymenim tanierik Maja 2 kusy za mravca,konika alebo Vilka.Len Trencin a okolie.
@petruska222
dobry den, prosim Vas pekne mravec je este aktualny? Mala by som zaujem, dakujem
Dobry den, prosim Vas pekne mate niekto na predaj taniere mravec a Flip? Nikde nevieme zohnat☹
@siska01 písala som dvakrát, za každým rovnaký mail, že si mám zistiť v predajni
@siska01 ja mám ešte tri kartičky, len neviem prečo dávali nálepky aj po 25.tom.
@siska01 volala som na infolinku Lidl ešte pred týždňom, povedali mi, že 25.3. bol posledný závoz tanierikov, už teda nebudú. Nevedeli mu ale povedať kde by ešte mohli mať tanieriky, lebo vraj promo tovar neevidujú do systému. Je to k hnevu. Zaujímalo by ma, či by sme tie kartičky vedeli využiť pri ďalšej akcii, keď budú zase misky alebo niečo podobné. Pochybujem o tom, ale ak by boli féroví, tak by to mali akceptovať.
Neviem, ci tym pomozem niekomu, ale dnes este mali v Lidli v Ziline (pri Holiday Inn)

@salea mate este tanierik vilko ? mam na vymenu Maju