Nálepky na tanieriky “Včielka Maja” z obchodu Lidl
Dobry den, tak opat to tu mame a mozme zbierat, vymienat nalepky, za ktore ziskame tentokrat tanieriky zo serie “Vcielka Maja” 😁 Velmi sa tesime🎉🎉🎉

Mám Maju vymením za Vilka
Zdravím, neviete mi prosím poradiť kde v Bratislave, príp. v okolí ešte majú tanieriky? máme nazbierané nálepky, ale nikde nevieme zohnať tanierik. Už 5 dní hľadáme a obehli sme snáď pol Bratislavy a nič. Mockrát ďakujem za akýkoľvek tip.
Mam tanierik Vilka vymenim za Flipa
@danmik Dobrý deň, ja zháňam ešte jednu nálepku ak chcete mám aj nálepky hokejistov my to nezbierame. Ďakujem.
@monciatko87 Môžem poslať za poštovné, ak chcete (ani hokejistov nezbierame 🙂.
@danmik ok tak ja vezmem aj za poštovné. Ďakujem pekne.
@monciatko87 OK, napíšte IP s adresou.
Ma niekto navyse tanier Flipa? vymenim za Vilka.
piste do IP
Vymenim tanierik Maja 2 kusy za mravca,konika alebo Vilka.Len Trencin a okolie.
Dobrý deň, neviete, či je ešte nejaký LIDL v KE, v ktorom by mali taniere?
@renka321 zohnali ste ešte niekde tie tanieriky?
@zuzana1011 žiaľ nie, vraj už nikde nie sú :(
@renka321 aj mne ostali tri kartičky 😞
@lucina1100 dobrý den,mate este tanierik? Rada kúpim.
Mam na predaj tanier s mravcom/ 5€
@petruska222
dobry den, prosim Vas pekne mravec je este aktualny? Mala by som zaujem, dakujem
Dobry den, prosim Vas pekne mate niekto na predaj taniere mravec a Flip? Nikde nevieme zohnat☹
@durinko , dobrý den ten sa za sekundu predal 😊
Kupim tanier mravec a flip
@petruska222 dobrý den, mám o tanierik vážny záujem. Ďakujem
@barbi4 pisem vam ip
@siska01 písala som dvakrát, za každým rovnaký mail, že si mám zistiť v predajni
@zuzana1011 u nás už nemajú... Pekné od nich, ale ďakujem vám za odpoveď =)
@siska01 ja mám ešte tri kartičky, len neviem prečo dávali nálepky aj po 25.tom.
@zuzana1011 veď presne to, načo keď vedia, že taniere už nebudú...
@siska01 volala som na infolinku Lidl ešte pred týždňom, povedali mi, že 25.3. bol posledný závoz tanierikov, už teda nebudú. Nevedeli mu ale povedať kde by ešte mohli mať tanieriky, lebo vraj promo tovar neevidujú do systému. Je to k hnevu. Zaujímalo by ma, či by sme tie kartičky vedeli využiť pri ďalšej akcii, keď budú zase misky alebo niečo podobné. Pochybujem o tom, ale ak by boli féroví, tak by to mali akceptovať.
@renka321 presne to povedali aj mne,
Neviem, ci tym pomozem niekomu, ale dnes este mali v Lidli v Ziline (pri Holiday Inn)

@salea mate este tanierik vilko ? mam na vymenu Maju