icon

Nálepky z Lídla na misky Včielka Maja

roselyn
2. mar 2018

Dobry den,
ma niekto nazvys nalepky z Lidla - na ziskanie misiek zo serie “Vcielka Maja” a mohol by nam ich posunut, darovat za postovne? Po pripade sa dohodneme na niecom 😉 Dakujem.

adriannasvk
13. mar 2018

Och to je riadne smutnr,niekto nieco dostane zadarmo a dokaze pytat za to tolko penazi ked kukam tie inzeraty:(

zuzubb007
13. mar 2018

To mi príde ako dobrý vtip, predávať Misky ktoré nemajú žiadnu hodnotu, choďte do hocijakeho obchodu a kúpite za 1-2 eura krásne misky s akýmkoľvek motívom ešte tak kupovať za 5 a viac euro jednu misku osobne tiez, chodím do Lidla a chcem pre detičky ale nebudem ja veru silou mocou zháňať bude nebude bože jedna miska, kebyže nechcem hneď sa vzdam nálepiek svojich a zadarmooo kde sme

katus226
13. mar 2018

boze ludia neblaznite, ved uz len na internete zozeniete milion vselijakych misiek, stoji vam to za to, tolke peniaze omlatit v lidli len kvoli takej hluposti?? obchodnici si mädlia ruky, kolko ludi im sadlo na lep...
naozaj bez prave tychto misiek nedokazete zit? a ako ste zili doteraz? hovori sa "nemoze mi chybat nieco, co som nikdy nemal"...

nikola0103
15. mar 2018

Ahojte mamičky podelím sa s vami od skúsenosť môj malý fičí neskutočne na včielke Maji tak som robila všetko preto aby sme nazbierali 5 nálepiek keď už sme ich nazbierali bohužiaľ misky boli vypredané tak sme čakali včera mi volala kamarátka, že už sú ale ze sa nedá odložiť tak som tam poslala priateľa aby išiel ponu pri pokladni mu povedali ze majú už len Flipa a to včera prišiel tovar a z druhej pokladne kričí predavačka že tie dve včielky sú jej ze si ich odložila pritom pokiaľ viem odkladať sa nemôžu také som mala nervy ze keby som tam ja povedala by som jej od srdca svoje. Takže takto sme my dopadli :((

matazirafa
15. mar 2018

Ako kvoli miske aby vam vsetkym tak hrabalo, nepochopim. Ale lidl je spokojný, ovecky becia.

roselyn
autor
15. mar 2018

@nikola0103
no ja byt tam, hned pytam veduceho predajne a urobila by som take “haloo”, ze by ta predavacka len videla a bez vcielky maji pre svoje dieta (kedze ste ju chceli) by som neodisla. ved tak tazko je naskladat (ziskat) nalepky aspon na jednu misku a este ani nedostat ju, aj ked ju maju, kvoli nejakej predavacke? by som hned povedala - nas zakaznik, nas pan! ci ako? nech to riesia.
fakt skoda ☹️

nikola0103
15. mar 2018

No je to drzosť ako naozaj kvôli takýmto polka mamiciek nemôže tu misku nikde zohnať ale tak mame aspoň toho flipa na každej. Miske je malá včielka mája tak aspoň tak ale už kašlem na celý lidl lebo aj tak nám ľuďom sa tam Nikdy nič neujde keď si to predavačky vždy preberú pre seba :(

nika263
15. mar 2018

Ako to ze su kontrolovane predavacky, v pn stojime pri pokladni, pred nami stal pan s predavackou sa poznali, lebo ta mu bez problemov odpipla misku,on na nu oci vyvalil ze zober malemu, a ziadne naepky nemal tak kde sme ako a nam co nalepku nedala lebo sme platili 19,25 ako bolo mi to velmi neprijemne ked my mali zacali plakat ze aj oni chcu, tak az tak sledovane asi nie su

vams
15. mar 2018

Dievčatá, nemate za cim banovať. Je to obyčajná miska dookola je nalepka. My máme na jednej strane dokonca odlupnutu tú nálepku, ten vzor, kde je obrázok. Bojím sa, že keď to budem silnejšie umývať. Tak obrázok sa načisto zlupi.

nikola0103
15. mar 2018

@nika263 no a potom nám co poctivo zbierame sa nič neujde... Ja viem, že je to len blbá miska ale tak co pre naše ratolesti neurobíme len aby boli spokojné a usmiate 🙂 je to nefer ale bohužiaľ vždy vyhrávajú kamaráti a známy pani predavačiek...

evita168
15. mar 2018

Zeny co vam hrabe za 100 eur miska hodna 2eur ??? Ved kupte misku obycajnu bielu za euro hockde a dajte si nato spravit potlač jak sa robi na tricka na pohare a podobne a vyde vas to max 3 eura ved rozmyslajte nahanate sa detom a robite za misku nehorazne nakupy ach jaaaaaaj

netswan
17. mar 2018

Vcera som isla k nam do lidla, mala som 3 veci co mali byt v akcii v plane a dokupit potraviny, nech mam za 20€. Nic z toho akcioveho nemali, tak som aj salam a dzus znechutena vylozila. Kaslem na misky. Kupime krajsie

roselyn
autor
19. mar 2018

mam 1 extra navyse karticku s nalepenymi nalepkami, keby este niekto chcel😉

zuzubb007
19. mar 2018

bože to už ozaj mamičkám prepína z tých misiek, však hádam nerobíte nákupy kvôli miske v lidli? ja chodím bežne na nákupy do lidla a tá miska je len a len ako bonus, ktorý dostanete pri nákupe, ináč by ste nemali nič a nakupovať treba, tak neviem určite by som neutekala nakupovať kvôli tomu aby som mala nálepky na misky, ktoré mimochodom stoja asi dve eurá, a ešte sú to také misky, ktorú keď raz dakde ťuknete je po nej

babusinka
19. mar 2018

U nas misky už tiez nemaju. Mam plne nalepene dva kupony a nemam čo za ne zobrat, lebo misky nemaju. To iste bolo aj z nozami Jamie Oliver

ivetulienka27
20. mar 2018

@roselyn mala by som záujem o kartičku, ďakujem

ivetulienka27
20. mar 2018

neviete náhodou, kde v BA majú ešte Flipa?

dankako
20. mar 2018

@roselyn čo by si za to chcela?

mtdk
20. mar 2018

Nečitala som predchadzajúce príspevky ale mám dve nálepky ak pomôžu 🙂 my už jednu misku máme 🙂

roselyn
autor
20. mar 2018

@ivetulienka27

@dankako

Prepacte 😔 ale uz nemam karticku s nalepkami. Uz som ju posunula vcera.

monikka22
20. mar 2018

@mtdk ak este mas mne 2 chybaju

mtdk
20. mar 2018

@monikka22 už niesu, ale skúste povedať pri pokladni možno Vám dajú tak 🙂

masinka
21. mar 2018

@ivetulienka27 teraz som sa pytala v Petrzke ako je DK Luky, tam tam maju uz len Maju v Vilka

rainee
21. mar 2018

Ahojte,ja som náhodou chodila teraz častejšie do Lidla,tak sa nám podarilo nazbierať tie blbe nálepky,ale zas nemajú nikde misku s majou alebo vilom. Asi podpultovy tovar 😂

masinka
21. mar 2018

@rainee v Lidli pri DK Luky dnes rano mali

rainee
21. mar 2018

@masinka predvcerom tam mali len Flipa 😂 vyšlem maminu pre to,hádam ešte bude niečo....ale je pravda,že normálne sa človek nedostane k tým miskam,málokto nakúpi za týždeň 100€ aby sa mu hneď ušlo. Detto akciový tovar pondelok/štvrtok, ráno dajú 2ks z každej veľkosti a koniec....

ivetulienka27
22. mar 2018

@rainee v DNV aj v Dúbravke majú Maju a Vilka

ivetulienka27
22. mar 2018

a kde to majú Flipa?

rainee
22. mar 2018

Baby ďakujem za tipy, zohnala som Maju na Betliarskej, sa mi zdá že tam majú teraz všetky misky

kristina124
Autor odpoveď zmazal