Od akého veku začali vaše dcéry s tanečným krúžkom?
Ahojte, moja mala ma zatiaľ niečo cez 2 roky a veľmi rada tancuje, rozmýšľam nad takým tým krúžkom “tanči” pre takéto mini deti s rodičmi, ale má to vôbec význam? Od akého veku tancovali vaše deti ktoré sa tancu aj naďalej venujú?
Kamoskina mala od 2,5 roka chodi tancovat a stale ju to drzi a to ma uz 7 rokov. Myslim si ze teraz je najvhodnejsi cas na to 🙂
Minitanečná od 1,5 roka. Teraz má 2,5 a plánujeme pokračovať, budúci rok by mohla mať aj prvé vystúpenie.
Tuším 4 alebo 5, ale vôbec ju to nechytilo. Teda, samotné tancovanie mala rada a doteraz ju to drží, ale nepáčilo sa jej chodiť na ten krúžok - kým jej kamaráti/susedia boli vonku na ihrisku, my sme sadli do auta a išli na tréning. To sa jej sprotivilo a už tam nechcela chodiť.
Od 3 rokov, o mesiac ma 14 a stále tancuje 🙂
Dievčatá, nie je to už neskoro? Nemali by začať hneď po príchode z pôrodnice?
@simona20201309 no možno keby aj s tebou chodili na nejaký krúžok rovno z pôrodnice, tak by z teba nebol takto nepríjemné uštipačný človek 🤔
2 a pol. Má 12 a tancuje stále.
@simona20201309 kľudne, ale skôr sa nedalo, už takto sme pri prihlasovaní museli kúsok zahmlievať, a tvrdili sme, že veď už bude mať 3. Potom o rok zmenili podmienky prijatia na vyšší vek, tak chodila pod menom kamaráta. 😋
ako 5- ročná, má skoro 14 a baví ju to čoraz viac. Tancuje za klub, v skupine. Súťažne začala asi 5 rokov dozadu.
Od troch rokov. Teraz má 9 a baví ju to stále viac 🙂
Tak zalezi na aky druh tanca, aj ked tieto "minitanecne", su vhodne pre hocijake deti ide o to aby sa hybali
@simona20201309 no možno keby aj s tebou chodili na nejaký krúžok rovno z pôrodnice, tak by z teba nebol takto nepríjemné uštipačný človek 🤔
@zuzanka.zuzu áno áno určite, tiež v tom vidím hlavný dôvod všetkých mojich nedostatkov 😉
@simona20201309 kľudne, ale skôr sa nedalo, už takto sme pri prihlasovaní museli kúsok zahmlievať, a tvrdili sme, že veď už bude mať 3. Potom o rok zmenili podmienky prijatia na vyšší vek, tak chodila pod menom kamaráta. 😋
@galganka vďaka bohu že vám to takto prešlo
Moja dcéra začala chodiť na tanečný krúžok už v 3,5 rokoch, ale to sa jej postupne prestalo páčiť, a aj keď sme skúšali ešte niekoľko tanečných a baletných škôl v BA, mala som problém ju dostať na hodiny. Tak sme to vzdali. A potom keď mala 8, tak som ju skôr náhodne prihlásila v Bratislave do jednej tanečno - hereckej školy ( odporučila mi ju známa, ktorá tam má dcéru už 4 roky - vraj je tam úplne iný prístup k deťom a čo je lepšie úplne super kolektív, decká sa poznajú roky a je to skôr taká rodinná atmosféra, aj s trénermi - plus nevyháňajú rodičov, ale KOMUNIKUJÚ ), vraj je to ako detský súbor divadelný - a ona sa doňho úplne zbláznila a teraz som len happy, že mi ju známa odporučila. Minulý rok boli dokonca vo Viedni na súťaži. Ja som sa bála, že to bude na ňu príliš, ale majú tak spravený rozvrh a program, že mi v tom čase prichádzala doma tak happy, že nemala problém si úlohy robiť ešte v škole a potom sa už len doučiť večer. :DDD A čo som sa rozprávala s deckami, ktoré s ňou boli na súťaži, tak oni prosím pekne chodia na GAMČU, Cambridge a celkom dobré školy v BA, aj štátne aj súkromné. Tak mi nakoniec aj Natálku potiahnu. 🙂)) No, odporúčam, poskúšať radšej viac tanečných krúžkov, my sme natrafili na klenot, ani sme ho nehľadali. 👍
Ešte dopĺňam www.nereyou.com, keďže ste mi viacerí písali ohľadne tej našej školy, kde Natálka chodí.

Neter mala 3r keď začala chodiť na tanečnú