icon

Odkedy bábätko do verejného bazéna?

aktak
18. jan 2011

Odkedy ste chodili s detmi do verejneho bazena? Ideme do hotela s vodnym svetom, hlavny bazen ma 32 stupnov, najmladsia ma vyse 7 mesiacov, pediatricka mi povedala ze je to skoro. Dakujem za nazory.

Strana
z2
dominikadada
30. jún 2016

Presne toto by aj mna zaujimalo..mame 10 tyzdnov a chceme u rodicov v bazene skusit ten baby ring na kupanie..

monika_klara
31. aug 2016

Mam 3 mesačnu dcerku a zajtra by som sa chcela snou ist kupat do bazena nieje to priskoro? Dala by som ju do vody iba na chvilocku a co poviete na nafukovacie koleso okolo krku? Nieje to pre nu priskoro?

dominikadada
31. aug 2016

@monika_klara my sme nakoniec az teraz vyskusali..prave s babyringom..bola tam 5 min..moc sa jej nepacilo..inak by som ju aj dlhsie nechala..a neboj..neni to skoro 🙂 pre niekoho je skoro este aj v roku zivota..len aby voda mala aspon cez 30 🙂

juliadrink
1. sep 2016

Moja dcera ma 10 mesiacov a kupe sa vo verejnom bazene od 7 mesiaca a nic jej neni..netreba to prehanat s velkou opatrnostou..vyskusaj a ked jej nic nebude nieje o com

majkakrellova
25. feb 2017

@ajana1 ahoj otazocka moj syncek ma 8tyzdnou a chceme ist na wellnes dovolenku na vikend , neskusali ste aj takuto vodu?

ajana1
25. feb 2017

@majkakrellova my sme chodili na verejnu plavaren s teplou vodou. Ale zo zaciatku sme vo vode neboli dlhsie ako 15 minut nakolko je to pre take male babatko dost vzruchov. Ked sme boli na Slovensku ked mal 4 mesiace tak sme isli do Turcianskych Teplic a maly si to maximalne uzival

chrumka84
25. feb 2017

@majkakrellova takeho maleho by som osobne do vody nebrala. Jednak mu bude jedno, kde je, rovnako "sa zabavi" vo vanicke. Dvak ak tam nieco chyti, este nema taku silnu imunitu, vzhlado na vek moze niektore choroby horsie znasat. Uz len taka grcacka...My sme boli s cca 3 mesačnými na dovolenke v aquaparku/wellnesse a detičky si úplne vystačili s očumovaním ľudí z lehátok pri pasení koníkov 😀.

bohos
28. feb 2017

podľa mňa musí mať nejaké očkovanie, ale asi je to ako ktorý bazén, opýtajte sa lekára.

bobana297
27. jún 2017

@juliadrink aj my sme boli krpec ma 8 mesiacov a boli sme v tn na novej plavarni a teda je tam celkom studena voda aj v deckom a tak sa kupal aj snami vo velkom tak po chvilkach a tesil sa aj ked bola taka studena 😂😂 bude po mne otuzili 😂😂 a nic sa nestalo len bachol potom a zaspal jak mechom prasteny od unavy 😂😂 neriesime veci toto este nie a ani toto a nepytam sa ani pediatra 🙂 mam vlastnu hlavu a skusit skusim a ked vidim ze nezapasuje nedam uz 🙂

lenkakrpcek
2. aug 2017

My sme boli v hoteli s detskym bazénom a mala sa chvíľu v ňom aj kúpala. Má 5 mesiacov a moc sa jej to páčilo. Nemali sme žiaden problém.

majkakrellova
2. aug 2017

dakujem za rady ale uz sme od vtedy boli asi v 5tich bazenovych destinaciach a aj pri mori v chorvatsku a maly to vsetko zvladol bez problemov , vodu miluje

lenkakrpcek
2. aug 2017

@majkakrellova
Tak to je super 😉
Nase odpovede vsak pomozu aj dalsim mamickam ktore budu riesit podobnu vec v buducnosti 😊

coloreal
5. júl 2018

Ahojte moj maly ma 2 mesiace 2 tyzdne a 2 dni a chceli by sme sa ist kupat cez vikend do madarska. Aky mate nato nazor?
Pocujem ze bezne deti v 3 mesiacoch maju kurzi plavania s maminkamy.

chrumka84
5. júl 2018

@coloreal my sme boli s babatkom, ale nekupali sme ho. Babatka chodia na kurzy, ale vacsinou (hadam vzdy) do bazena, ktory je urceny pre babatka a deti.
V madarsku sa v tom bazene kupu rozni ludia, ktori maju rozne hygienicke navyky, rozne kozne ochorenia a podobne..

coloreal
6. júl 2018

@chrumka84 je to moje prve takze sa radsej pytam,a neviem ako je tou s vodou tam.
A ta horucava tam mu nebude vadit ak aj ho tam nebudem kupat?
Chcem povedat ci nebude vadit ak od rana budeme na kupalisku.??

beky1813
6. júl 2018

@coloreal moja ma 5 mesiacov, vcera sme boli cely den na kupalisku. Konecne pospala v kociku 2,5 hodiny. Bola kludna, sppkojna, aj v detskom bazene bola, potom hola na deke v tieni. A to sme boli na klasickom kupalisku.

Strana
z2