Odkedy bábätko do verejného bazéna?
Odkedy ste chodili s detmi do verejneho bazena? Ideme do hotela s vodnym svetom, hlavny bazen ma 32 stupnov, najmladsia ma vyse 7 mesiacov, pediatricka mi povedala ze je to skoro. Dakujem za nazory.
Mam 3 mesačnu dcerku a zajtra by som sa chcela snou ist kupat do bazena nieje to priskoro? Dala by som ju do vody iba na chvilocku a co poviete na nafukovacie koleso okolo krku? Nieje to pre nu priskoro?
@monika_klara my sme nakoniec az teraz vyskusali..prave s babyringom..bola tam 5 min..moc sa jej nepacilo..inak by som ju aj dlhsie nechala..a neboj..neni to skoro 🙂 pre niekoho je skoro este aj v roku zivota..len aby voda mala aspon cez 30 🙂
Moja dcera ma 10 mesiacov a kupe sa vo verejnom bazene od 7 mesiaca a nic jej neni..netreba to prehanat s velkou opatrnostou..vyskusaj a ked jej nic nebude nieje o com
@ajana1 ahoj otazocka moj syncek ma 8tyzdnou a chceme ist na wellnes dovolenku na vikend , neskusali ste aj takuto vodu?
@majkakrellova my sme chodili na verejnu plavaren s teplou vodou. Ale zo zaciatku sme vo vode neboli dlhsie ako 15 minut nakolko je to pre take male babatko dost vzruchov. Ked sme boli na Slovensku ked mal 4 mesiace tak sme isli do Turcianskych Teplic a maly si to maximalne uzival
@majkakrellova takeho maleho by som osobne do vody nebrala. Jednak mu bude jedno, kde je, rovnako "sa zabavi" vo vanicke. Dvak ak tam nieco chyti, este nema taku silnu imunitu, vzhlado na vek moze niektore choroby horsie znasat. Uz len taka grcacka...My sme boli s cca 3 mesačnými na dovolenke v aquaparku/wellnesse a detičky si úplne vystačili s očumovaním ľudí z lehátok pri pasení koníkov 😀.
podľa mňa musí mať nejaké očkovanie, ale asi je to ako ktorý bazén, opýtajte sa lekára.
@juliadrink aj my sme boli krpec ma 8 mesiacov a boli sme v tn na novej plavarni a teda je tam celkom studena voda aj v deckom a tak sa kupal aj snami vo velkom tak po chvilkach a tesil sa aj ked bola taka studena 😂😂 bude po mne otuzili 😂😂 a nic sa nestalo len bachol potom a zaspal jak mechom prasteny od unavy 😂😂 neriesime veci toto este nie a ani toto a nepytam sa ani pediatra 🙂 mam vlastnu hlavu a skusit skusim a ked vidim ze nezapasuje nedam uz 🙂
My sme boli v hoteli s detskym bazénom a mala sa chvíľu v ňom aj kúpala. Má 5 mesiacov a moc sa jej to páčilo. Nemali sme žiaden problém.
dakujem za rady ale uz sme od vtedy boli asi v 5tich bazenovych destinaciach a aj pri mori v chorvatsku a maly to vsetko zvladol bez problemov , vodu miluje
@majkakrellova
Tak to je super 😉
Nase odpovede vsak pomozu aj dalsim mamickam ktore budu riesit podobnu vec v buducnosti 😊
Ahojte moj maly ma 2 mesiace 2 tyzdne a 2 dni a chceli by sme sa ist kupat cez vikend do madarska. Aky mate nato nazor?
Pocujem ze bezne deti v 3 mesiacoch maju kurzi plavania s maminkamy.

Presne toto by aj mna zaujimalo..mame 10 tyzdnov a chceme u rodicov v bazene skusit ten baby ring na kupanie..