icon

Oplatí sa ísť zo škôlky na kurz korčuľovania?

16. nov 2023

V skolke maju moznost byt tyzden na kurze. Trva to kazdy den jednu hodinu. Cena je 65 eur plus zapozicanie prilby a korcul tam nejakych 10 eur... Ale otazka oplati sa to vobec ? Budu mat z toho aspon pekny zazitok ?

Strana
z3
evkamotka
Autor odpoveď zmazal
evkamotka
16. nov 2023

@annm81 to podla mna nebude za pat hodin ale za pat dni. Syn mal taky kurz minuly mesiac a boli to denne tri vyucovacie hodiny. Ak by to mal jej syn aj len dve normalne hodiny, je to 65 za 10 hodin a mozno aj menej, kedze autorka neuvadza, ci je to aj s odvozom

evkamotka
16. nov 2023

Ako ze sa to neoplati? Syn bol na takom tyzdennom kuzre minuly mesiac, predskolak, 5 dni po tri hodiny ladove korcule a on sa realne uplne naozaj naucil krasne korculovat! Nevahaj! Potom som ho vzala na kolieskove a rovno na nich korculuje 🙂 je to parada (Stalo nas to 80 za kurz a 30 dalsich zapozicanie)

autor
17. nov 2023

@evkamotka ano je to aj s dopravou a je to jedna hodina denne

autor
17. nov 2023

Tak dakujem pekne dame ho ☺️uz sme sa rozhodli

aurora33
17. nov 2023

@vulka naozaj keď si pozrieš ako sa niektorí korčuľuje či lyžujú tak je to katastrofa. Potom su samé úrazy, najmä kvôli zlej technike. Radšej zaplatím dietatu kurz, nech ho správne naučia základy ako si poškodiť dieťa kvôli tomu že mi je ľúto dať pár šušňov. Ale rozumiem, keď je niekto žgrlos, tak je žgrloš.

vulka
17. nov 2023

@aurora33 Dík za ohodnotenie. Ale ak dáš dieťa na týždeň na kurz, tak moc toho nepochytí. To ho juž radšej zapíš na krúžok, tréningy alebo do klubu, keď chceš, aby ovládalo perfektnú techniku.
Inak na lyžiarskych svahoch nájdeš tisíce ľudí, ktorí ako-tak lyžujú, lebo chcú byť von, hýbať sa a nevadí im, že nie sú Petrou Vlhovou.

aurora33
17. nov 2023

@vulka ja netvrdím že ma každý lyžovať ako vlhova preboha. Mozno autorka nemaju mozno mať takýto krúžok čiže aj týždeň s inštruktorom je urcite lepšie ako nič. Za mňa stokrat lepšie zaplatiť toto ako nič.

clovekoj
19. nov 2023

Píšte, že ste z Košíc. Tu máte plno možností kde korčuľovať, ako ste sa pýtali. Či už napr. v aréne Sršnov, tam majú aj korčuľovanie pre verejnosť, alebo v zime na verejných plochách na Alejovej, v mestskom parku. Určite sa dá aj inde. Lyžovanie máte najbližšie na Jahodnej, hneď za mestom. Je tam aj lyžiarska škôlka, škola. Možností je v Košiciach dosť.

pieksamaki
23. okt 2024

Nas tento rok stojí 72 eur.....ufff

Strana
z3