Plávacie koleso, rukavníky alebo vesta
Dievčatá potrebujem poradiť , z vašich skúsenosti pre ročné dieťatko je čo z týchto troch možnosti najpraktickejšie v pohybe čo sa malého týka ?
Po do veľkého bazéna aj bazéna kde je úplne malo vody. Vďaka👋
@zuvelyn No bohužiaľ nie všetci sú zodpovední 🙂
@nikha2809 Pri všetkom sa dá.Topia sa aj deti ktoré vedia plávať aj s vestou sú schopné.
Hlavne nech má dieťa pohodlie a rodič vždy tam.Vtedy sa nič nestane.
@lelinka611 aj ja sa bojim kolesa... Pretoze je tam presne to riziko, ze dieta sa prevrazi a mebude sa vediet prevratit spat...raz som take niecovidela no hroza otec utekal ako o zivot aby dieta zachranil
@lelinka611 rukavniky, tie ho naucia, ze vo vode mas vzdy vacsinu tela ponorenu a lahsie sa bude ucit plavat
@littlebubble jasné veď to je snáď jasné že pri nich vždy treba byť.ja som malého ako sa prekotil hneď vytiahla našťastie sa nič nestalo.
Cherek
Za nas tiez do veku 1-2r. koleso swimmtrainer, potom rukavniky chereks (oboje vyuzite v mori, jazerach, v bazene)
a čo vy ste horší, než susedia? neondej sa - dajte mu všetko naraz 😂
Jednoznačne cherek rukavniky
@lelinka611 vesta je najbezpečnejšia.
@lelinka611 keď mal malý rok , tak sme používali to koleso, čo sa v ňom dá sedieť. Rukavniky nechcel a ani doteraz nechce.. teraz ma 2 a dávame mu takú vestu na plávanie. Nie nafukovacie, ale takú vypchatu co sa neponori. Neviem co je to za materiál
Dievčatá ďakujem Vám krásne 💋💕
Náhodou nemáte niektorá tie cherek na predaj ? 😇

@lelinka611 ahoj my mame cherek rukavniky su super. Som spokojna. Velmi. Ale teraz na dovci som videla jedno dievcatko, cca 3 rocne, mozno 4rocne...mala okolo hrudnika alebo pasa take ako keby penove koleso... A skakala do vody ako pojasne aperfektne ju to drzalo hore a plus mala uplne volne ruky...ale mozno uz musi dieta vediet tosku plavat neviem.