Plávanie bábätiek v Liptovskom Mikuláši
ahojte,
máte, prosím, niekto skúsenosti s plávaním bábätiek v hoteli Jánošík v Liptovskom Mikuláši?
Rada by som tam s dcérkou išla.
Leni, si naťukaj www.hotelpermon.sk
Tam som zistila, že vstup je 150,-/osoba a môžeš byť koľko chceš, je tam bazén pre dospelých a potom bazén pre deti do 5 rokov. V bazéne pre deti by mohla byť teplučká voda a aj hovoria tí, čo tam boli, že je tam voda fajn, tak tiež som zvedavá.
boože, vieš, aké mám trápenie s touto mojou drndou malou ☹ . O ôsmej som ju uložila spinkať, o 20.30 už mrnkala, tak šup na prso, o 21.00 mrnkala zase, tak šup zas na prso a zatiaľ spinká hodinku, som zvedavá dokedy
No ani som to nedopísala a plače
musím 😒
Hej jastericka ja som citala na Permone toto iste. Tak sa tesim ako bude. Este aj Lilku taham aby isli s nami, tak ze este uvidi, ze sa dohodneme.
Babuse, vyzera to tak, ze pojdeme. Ale ja nemam pre maleho plavky - nestaci ta plienka? 😝
A inak voda je tam teplucka a aj vzduch. Na Permone je paradne, len s dietatom som tam este nebola 😒 a zoberiem aj ten volny listok do Paradisa - kto bude chciet, nech sa tam skusi mrknut, ok?
Ahojky Lila. To je super, ze pojdete 🙂 Jasne, ze netreba plavky, teda ja si myslim ze nie, urcite staci plienka.
huráá, to je super, že nás pôjde toľko. A o koľkej teda by Vám to vyhovovalo. Nám o tej tretej poobede, ale môžme sa prispôsobiť, veď hádam dáko malú napasujem do toho času.
baby, ja má hrozný problém s plávkami, veď v meste nič nemajú a tie, čo mám doma sú nepoužíteľné, trošku mi z nich vyliezajú cicíky 😅 😝 😀 Poraďte, kde majú plávky ..... ☹
Asi pôjdem holá 😀 😀 😀
ahojky. Tak kludne o tej tretej, ja sa budem snazit nejako maleho uspat pred tym, teda aby bol o tretej naspaty. Inak s tymi plavkami je to hrozne. Ja som si tiez musela kupit nove, ale vobec niesom s nimi spokojna, lebo ked mi na ciciky sadol vrch, tak spodok je ako na slona...takze vyzeram ako... joooj to je hrozne. A kupila som ich vedla Veroniky, Andria ci ako sa to vola...
Baby idemeeee! Moze byt o tretej, maly bude, dufam, vyspaty. A plavky? Ved odpadnete, ked ma uvidite 😀 😀 😀 😝 ja veru nove kupovat nebudem. Stretneme sa na parkovisku pred Permonom, ok? Inak, ja to tam zboznujem!!! Tesim sa velmi a Leni, zaucis nas, ok?
Vidíš, to by ma nenapadlo tam ísť, dík za tip ....ešte si zavoláme v piatok, dobre?
inak, dnes celý deň nešiel kôň 😠 , asi mu nedali sena 😀 😀 😀 😀
Joooj babky, super, ze ideme. Sa tesiiiiiime. Inak ja som malemu kupila take speci koleso od 3 mesiacov, tak ho chcem vyskusat 😀 Teda dufam,ze nezacne protestovat vo vode za 5 min. 😝
no podarilo sa mi trafit super cenu na MMB za 250 sk, inak minule mi ho jedna babka ponukala za 500, ale nove. taketo to je http://www.harbourdirect.com/Baby-Swimming-Ring... alebo kukni do mojho albumu.
Ahojte kocky.Zdravim Vas vsetky.Lilka ako sa ma malicky?Sme sa minule len tak kusok strtli pri lidly ☹ Pozeram,ze sa chystate s detickami na permon.Mozno by som aj ja sla.Sofinka miluje vodu a mohla by si konecne clapkat a nerobit doma potopu 😀 😀 😀 Jastericka uz ti malicka vydrzi vonku v kociku?
No naslas som aj oficialnu stranku, kde pouzivaju to koleso...adresa je na kolese http://www.swimtrainer.de/de/home/home.php
Nadi pod plavat, bude urcite super 🙂
ake plienky by ste dali do vody?Normalne,specialne do vody ci nebodaj bavlnene?A ako dlho Vam vydrzia deticky v bazene?
Jeej Lilka dakujeme ku gratulacii 🙂 Inak som na to aj akosi zabudla, lebo sme nejaky plany uz druhy den 😝
Nadi treba plienocku do vody, daju sa kupit v DM drogerii, bud Huggies alebo Babylove.
Nadi ahooooj!!! Ale mame sa fajn, az na to, ze aj my sme plani posledne dni - vcera normalne dostal taky zachvat placu, ze som sa bala, ze ma pridu susedia vyhresit. Nastastie su zlati. Taky je furt nervozny a neviem z coho. Leni a noci ako? Ja som prisla na to, ze on, ked sa trosinku preberie a zisti, ze nie som pri nom nalepena, zacne robit bordel. Dnes bol vsak v pohode, len to zaspavanie - pomooooc!
Zajtra skocim do DM kupit tie plienky. Tesim sa!!!
Nadi, podte aj vy! Tiez gratulujeme k pol rociku! Sranda, ze sme sa tu stretli tri z porodky 😀
Lilka noci rovnake, ziadne zmeny, ale tiez zistujem, ze ked zaspava a niesom na nom nalepena, tak robi cirkus...len niekedy zaspi sam. Ale co je najhorsie, ked ho mam v noci pri sebe a zaspava, tak si zvykol obchytkavat mi tvar a vlasy...ale to takym sposobom, ze ma skriabe, stipe, sticuje... 😝 katastrofa, a ked mu dam ruku prec, tak reve...
Babky a neviete kolko ma stupnov ten detsky bazen na Permone?
Leni, uplne ako u nas - uz aj do oka mi parkrat pichol. Prave sa zobudil - marisku, ten mi raz nevie dlhsie spat. Ked som vravela dokine, ze mi malo spava cez den - no zvycajne 2 hodiny do dna, tak mi iba povedala, ze bude intelektual - no uchvat. Ale ja radsej chcem, aby mi poriadne spal!!!!!
Neviem, kolko ma stupnov, ale asi dost a vzduch tam je tepluuucky.
jéééj žienky, ako ste tu toho veeľa popísali 🙂
nadi: ahoj, no my po starom, vaničku z kočíka som už predala, nechala som si šporťák, ale nič moc, malá v ňom vydrží maximálne 20 minút a potom spustí riadny plač ☹ Ako sa držkáte so Sofinkou?
Jééj, to aj Dávidko, aj Marek, aj Sofinka sú rovnako staré bábätká, to je milé 😀
Leni: no, to už asi nezoženiem to koleso do soboty, škoda, ale aspoň ho kuknem na MMB, lebo vyzerá super a za 250,- to je celkom dobrá cena.
Presne to isté robí aj Martinka, aj keď zaspáva, aj keď papá, musí sa ma dotýkať, ručičkou po selej tvári a tak je najšťastnejšia
😀
Neviem, koľko má stupňov voda na Permone, ale môžem tam napísať a spýtať sa, potom napíšem sem.
toto mi odpísali z Permonu:
Dobrý deň
teplotu Vám neviem povedať ale viem, že je tam dosť teplá voda
S pozdravom
Juríková Lucia
rezervácie
Tatranský Permon, a.s.
032 42 Pribylina 1486
HEHE 😉
🙂 rada by som isla aj ja s Vami a vymenila si par dobrych skusennosti, ale v sobotu ideme kuk na svadbu, ked bude buduci termin tak dajte vediet , pozdravujeme Evicku s Martinkou 😉
Ahojky.
Vcera som vravela manzelovi o nasom buducom vylete na permon a nebol proti.Stale mi vravi,ako by sa siel niekam okupat 😀 Pokial nam do toho nic nevbehne asi pojdeme.kolko je tam vstupne?Jej a este neviem,ci sa zmestim do plaviek 😀 😀 😀
jastericka:
Sofinka a kocik bol od 3 mesiacov oobrovsky problem.Stale mi dvihala v nom hlavicku a vela krat sa stalo,ze som sla domov,mala na rukach a tlaciac kocik.Uz druhy tyzden sme na sportaku a nejak sa jeje tam zapacilo...zatial....za 10 min je tvrda 🙂 vycuvuje a potom zaspi
Sranda je,ze ked uz konecne mozem chodit von s kocikom ,tak nie som doma.Od pondelka uz musim chodit do prace ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
lila:
s tym spanim sa to snad spravi.tiez toho moc nenaspime.Doobedu niekedy len pol hodinu a pooobede max. 2.Je ako mala kukucka.V noci sa mi bude od kupania do polnoci kazdu hodinu a len by cickala 🙂
Inak minule som objavila na www.youtube.com super video. Napiste si do toho vyhladavacieho riadku happy hiipo lion sleep tonight alebo gummy bear song....
Sofinka je z toho hotova a stale pokrykuje na medvedikov a hrosikov 🙂
Baby, my s Nadkou uz mame kupene pliienky 😀 sme sa stretli v meste 😀 tato noc bola prisernaaaaa - nevladzem!
boooooooooze Lilka pises mi z duse...tato noc bola priiiiiiiiiserna, spala som asi 2 hod. dokopy...
My sme dneska mali ist posledny krat plavat, ale sme nesli, lebo maly ma sopliky troska a rano troska zvysenu teplotu. Ale bola som aj v poradni a Dr. povedala, ze sopliky na plavanie nevadia, tak dufam ze do soboty bude ok, co sa tyka teploty.

no jasne v sobotu moze byt. Aj o tej tretej. som zvedava co to bude. Ja som tam este nebola, tak aj na to sa tesim...hlavne teplota vody ma zaujima 😀