Plávanie bábätiek v Nitre

mimanr
10. máj 2016

Maminky v Nr, odporucate pre plavanie babatiek Hviezdicu ci Aqua Baby relax a preco? Aqua baby je drahsie, ale vraj je tam cistejsi bazen. Neviem, co je na tom pravdy... a co instruktorky? 😉 Za rady dakujem.

adrianita1
10. máj 2016

My sme chodili do hviezdice, keďže sme to mali blízko. Hygiena nie je najlepšia ale inštruktorov sú fajn. Boli sme skvelá partia mamičiek.

swimcoach
11. máj 2016

Ahoj, pri každom plávaní detí včetne toho baby plávania rozhodujúcim kritériom je kvalita inštruktorov.
Čistotu bazéna neriešte, to ponechajte na regionálny Úrad verejného zdravotníctva a prevádzkovateľa.
Ak máte skúsenosť, že tam s čistotou nie je všetko v poriadku, podajte na uvedený úrad podnet a veci sa začnú riešiť. Ak však Vaše dieťa bude viesť v bazéne zlý inštruktor, za to si môžete sama svojím chybným rozhodnutím. Držím Vám palce, s deťmi vo vodnom prostredí pracujem už niekoľko rokov a teda viem, o čom píšem.

mimanr
autor
11. máj 2016

@swimcoach dakujem za prispevok. Pisete, ze ked dam dieta k zlemu instruktorovi, mozem si za to sama....Ako mam zistit kvalitu instruktora napr. pri predskolakoch, ked tam na kurze zostavaju deti same? Syna som dala na plavanie, lebo vodu miluje, no zaroven ma strach, ked sa mu dotyka tvare. Pani ucitelka mi instruktorov velmi odporucala, vraj k nim chodia kvanta spokojnych deti a deti nenutia do nicoho, ale postupne ich zoznamuju s vodou bez stresu. Maly mi prisiel domov vyklepany, lebo sa MUSEL ponorit uz v prvy den, a ked povedal, ze sa boji, instruktor mu povedal: Aleco, skoc a hotovo!
Takze tak. Naopak kvalita vody ma zasa zaujima u babatiek velmi, lebo sa iste stane, ze si aj trochu glgne a pri tych citlivych bruskach, kde pomaly este aj dojcensku vodu treba prevarat....neviem...
😖

mimanr
autor
11. máj 2016

@adrianita1 v com ta hygiena nie je najlepsia?

swimcoach
11. máj 2016

Ak smiem poradiť s výberom inštruktora, tak by bolo vhodné získať referencie od rodičov i samotných detí (pochopiteľne starších, ktoré už dokážu osoby trochu hodnotiť) a určite si potom dobre vyberiete sama 🙂

mimanr
autor
14. máj 2016

este maminky z NR skusenosti? dakujem