icon

Pokemom Go

martina226699
5. apr 2017

Ahojte co si myslite o aplikácii pokemon go? Môj syn to hráva a často chodí von, no niekde som počula že je to diabolska aplikácia ( p o k e m o n g o - 666) cez ktorú sú deti sledovane a môžu byt v nebezpečí. Tvorca pokemonov v jednom rozhovore aj priznal, že pokemoni sú diabolské, a je to pomsta rodičom za to, že ho nútili do kresťanskej viery. Co si o tom myslite? Mám strach o syna.

Strana
z2
amyqce
9. apr 2017

poznáte INGRESS? to je predchodca pokemongo, len to spravili pre deti 😉
povedzte manzelom, nech sa pridaju do Ingress, za modrych 😎

ghostsgirl
9. apr 2017

Takze takto. Dopredu neviete kde sa aky pokemon objavi. Najvzacnejsi byvaju vacsinou vo velkych mestach pri roznych pamiatkach. Tiez sa nemusi ukazat dva krat na tom istom mieste. Takze to, ze vam niekto povie, ze ho tam chytil, neznamena, ze aj vy budete mat to ,,stastie,,. A myslim, ze teroristi utocia skoro vzdy vo velkych mestach. Ak si myslite, ze vdaka tejto apke, v poriadku nazor vam neberiem, ale ja si to nemyslim....

amyqce
9. apr 2017

@ghostsgirl si predstav to sci-fi, ze takeho pokemona nasadia do aplikacie, ktory sa zjavi zrazu na jednom mieste vsetkym a vsetci tam pridu a budu cakat na nastartovane kamiony. 😀
zeny...zmente lieky!

ghostsgirl
9. apr 2017

@amyqce no to preto, ze ludia co tu apku ani neskusili siria o nej bludy. Minule som niekde citala ako jeden taxikar niekde napisal, ze mu zena vliezla do auta s vysvetlenim mate tu pokemona. Kazdy kto to hra vie, ze je to uplna hlupost lebo ak sa zjavi pokemon chytis ho z pmnoho vacsej vzdialenosti. Nemusela by sa k taxiku ani priblizit a nie este do nho liezt. Ale tak ludia radi ohovaraju veci, co ani nepoznaju....

amyqce
9. apr 2017

Nieco o tom viem, Ingress aj PokemonGo vytvorila firma Niantic, zaklady su v CERN-e, asi tam uz otvorili pekelnu branu v urychlovaci 😅😅😅 vychadzaju demoni...
povedzte muzom o Igress, aspon sa deti s nimi vyvencia pri Pokemonoch a Vy si mozete dat horuci kupel alebo aktualne umyvat okna...

vlcatask
20. júl 2017

@martina226699
Píše redaktor Jakub>
O syna nemajte strach, preto, že hrá Pokémon GO. Samozrejme si musí dávať pozor s kým sa baví keď prechádza cez cestu, ale aj v takých prípadoch by sa to mohlo stať aj keby nehral práve túto hru. Mohol by si z mobilu čítať, alebo aj z knihy. Takže ak ste ho správne vychovali, všetko je v poriadku, prípadne sa k nemu sem-tam pridajte a skúste si to aj vy. Takisto aj vy mu jedného dňa ukážete niečo z vášho sveta, prípadne váš obľúbený šport alebo iné hobby. Prečo sa nezaujímať o to jeho? 🙂

A snažte sa neveriť konšpiráciám,ktoré používajú slová ako ovládanie ľudí, sledovanie, rôzne súčty a násobky na to aby sa dostali k nejakým symbolickým číslam či slovám.

Odporúčam vám rozvíjať si kritické myslenie a prácu s informáciami (vo svete, kde je nadbytok informácií je to veľmi dôležitá zručnosť) začnite napríklad čítaním magazínu o kritickom myslení:
https://invivomagazin.sk/preco-vidime-duchov-lu...

Strana
z2