Poraďte krúžok pre 9 ročného chlapca v Bratislave

dvekacicky
6. jan 2013

Prosim poradte dobry kruzok pre 9 r. chlapca

janinah
6. jan 2013

a čo ho zaujíma,čo robil doteraz? myslím,že toto je dobrý vek na karate,napr. na hokej je už trocha neskoro

dvekacicky
autor
6. jan 2013

@janinah jemu sa nepaci ziadny,bol uz na loptovych,sach,tenis, ale moc ho nebavilo,tancovat ci spievat tiez nechce

janinah
6. jan 2013

do tancovania a spievania by som chalana nenútila,nejaká gitara,bicie by ho nelákalo? a radím šport,popozeraj na nete čo je dobré pre jeho vek alebo klasika futbal,plávanie,cyklistika...náš 7r. robí hokej,plávanie a hudobnú-husle,tie husle sám chcel,ale už vymýšľa,ale dohodli sme sa,že vydrží do leta,lebo "mamka už zaplatila ",hokej miluje,ale začínal ako 5,5r.

dvekacicky
autor
7. jan 2013

nooo pozriem,kedy si vas robi ulohy?a kruzky mate daleko z domu?na hokej kam hodite?

sissy27
7. jan 2013

@dvekacicky kanoistika, plávanie klasické alebo s plutvami, judo, karate, futbal, dramatický (divadelný) alebo výtvarný krúžok, cudzí jazyk, gymnastika, zápasenie, modelársky... ty by si mala najlepšie vedieť, čo ho baví a v tom ho podporiť, nie mu niečo nasilu vnucovať, má 9 rokov, tak snáď sa už vie vyjadriť, čo ho baví, či len sedí doma celý deň a pozerá do stropu?

suuzi
7. jan 2013
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

ja by som chcela dat moje deti na lyzovanie a lezenie na umelej stene - ale to je este daleko🙂

janinah
7. jan 2013

@dvekacicky hokej je na štadione v sobotu a v nedeľu,čas 1 hodina trening,plávanie hodinka týždenne,husle 25 min. hranie v utorok a 45 min.teoria v pondelok...zopár minút denne cvičí asi 10-15....preťažený nie je,ak by toto nerobil,tak behá s kamošmi okolo paneláka,behá aj tak,ale nie tak veľa..úloh nemá veľa a páli mu to,popíše aj v družine a ak nie je v družine popoludní,tak doma..čítame večer zo šlabikára...má jednotky a učiteľka ho chváli...a tiež dobre lyžuje,ale to tak raz mesačne a cez zimné a jarné prázdniny

katasa
7. jan 2013

náš Kubko už tiež prešiel kadečím a teraz sa už druhý rok venuje basketbalu 😉

lucialbs
13. jan 2013

Vediem tábornícky oddiel, možno by sa mu páčilo, sme 1,5 hodiny v klubovni, kde sa hráme rôzne hry a potom 1,5 hodinu v telocvični, kde sa venujeme netradičným športom. Raz do mesiaca výlet, jesenný, jarný a letný tábor. Každú stredu....vygúgli si Carrigo 🙂 🙂 🙂 , kludne nech donesie aj kamaráta a prídite sa pozrieť.

dianka2374
28. feb 2013

Moja dcéra (11) chodí na karate je to zaujímavý šport ale finančne náročný, pretože potrebuje kimono, obuv, chrániče zubov, chránič hrude ... tak treba do toho investovať 100 € na výbavu a potom v pohode. Možno by ho bavilo karate, thajský box, kick box, MMA, Kung- Fu... Je toho tak veľa, vieš moja dcéra (11) aj syn (17) sú skôr na bojové športy.